اصلا اين ep630 قابل مقايسه با هندسفريهاي موبايل نيست و خيلي كيفيت بالاتره.نقل قول:
Printable View
اصلا اين ep630 قابل مقايسه با هندسفريهاي موبايل نيست و خيلي كيفيت بالاتره.نقل قول:
دوستان در یابید @};-نقل قول:
کمتر از دو ماه پیش پیگیر خرید هدفون Shure SE535-V شدم که با نهایت تاسف امروز خریداری شد
قیمت تمام شده هدفون 672 تومن + یک جفت سری فوم اضافه 17 تومن + هزینه DHL که میشه 48 تومن + ؟؟؟ گمرک
که خیلی بالاتر از 500 تومنی بود که برای خرید هدفون در نظر داشتم
توی این فاصله یک آمپ حرفه ای طراحی کردم که باید قطعاتش رو سفارش خارج بدم (عمرآ دیگه از مالزی خرید کنم)
قیمت قطعات مورد استفاده 250 تومن شده که میشه گفت آمپ آماده و هم ردیفش حدودآ 1 تومن میشه
چون دستگاههای سنجش حرفه ای آکوستیک ندارم پس فقط می تونم چارت های الکترونیکی رو آپ کنم چون تجهیزات سنجش میکرو الکترونیک موجوده
امیدوارم که نیازی به ساختش نباشه چون فکر نمی کنم با سورس Cowon J3 با مشکل داشته باشته
برسه دستم حتمآ ریویو کاملی آپ میکنم
مدارش رو طراحی کردی یا از مدار های آنلاین استفاده کردی؟!نقل قول:
ایول بسی خوشحال شدیمنقل قول:
:12::12::12:
من که :37:
دادایون شرمنده پا پتی میپرم وسط .
من فقط به یه ارزیابی هنوز نرسیدم . الان 150 مایه دارم .
k370 akg بگیرم یا aurvana 2
?
تفکیک صدا واسم خیلی مهمه در ضمن .
اگه ودل بهتری هم میدونید بگید نهایت تا 150 اینا مایه بزارم . مممنون
ipod classic دارم در ضمن
سلام
من یه هدفون خوب بره گوشیم میخواستم...
چی خوبه بگیرم؟بی سیم بگیرم یا با سیم ؟کیفیته صدایه با سیمو بی سیم باهم فرق دارن؟
40-30 تومنم میخوام هزینه کنم...
اگه با این قیمت چیزه خوبی گیرم نمیاد تا چقدر ببرم بالا بودجمو؟
نظره خودم رو بی سیمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست من اگه درست تایپ کرده باشم "طراحی کردم"نقل قول:
که با توجه به اینکه طراحی PCB چهار لایه ای که انجام دادم امیدوارم نیازی به اجرا کردنش نباشه ، فقط امیدوارم.
و اینکه با خوندن مجدد پست قبلی متوجه شدم که قیمت DHL رو اشتباه تایپ کردم که میشه 84 تومن نه 48 تومن
دوست من از خوشحالی شما من بیشتر خوشحال شدم تا خرید هدفوننقل قول:
شاید به دلیل طول مدت سفارشم بوده که یک کمی دلسرد شدم به هر حال تا یکی دو هفته دیگه باید دستم برسه و فعلآ فقط چند تا عکس موبایلی ازش دارم که دوستم زحمتش رو کشیده
دستم برسه عکس با کیفیت آپ میکنم
دوستان اگه کسی تا به حال از Shure خرید کرده لطفآ بگه که
گارانتی یک ساله تعویض هدفون سری 500 فقط با رجیستر کردن نماینده پذیرفته میشه
چون خود فروشنده(نماینده) بلا فاصله هدفون رو رجیستر کرده که از تاریخ فروش بمدت یکسال گارانتی تعویض فعال بشه
امروز دوستم که به عنوان تست هدفون رو امتحان می کرده اینطوری توصیف کرد:
"صدایی بسیار بسیار واضح و شفاف داره مثل این میمونه که انگار تمام موزیسین ها دور تا دورت نشته باشن و صدای ساز هر کدوم رو جدای ، جدا میشنوی"
البته دوستم شنونده حرفه ای نیست ولی حسابی شوکه شده بود و برام جالب بود چون اون چیزی از Soudstage نمی دونست و تمام نگرانی من از ضعف این هدفون توی این مسله بود که تا اندازه ای برطرف شد
اگه حوصله داشتید خوشحال میشیم یه عکس از amp با کمی توضیح بزارید فیض ببریم.:46:
راستی فراموش کردم بگم مبارک باشه ایشالا براتون خوب کار کنه.
سلام
دوستان راهنمایی بدن، بین a4tech HU-510 و Philips SHM7410 کدومش بهتره؟ (از لحاظ کیفیت صدا، کم بودن معایب و طول عمر بیشتر)
ممنون
نبود کسی؟!!! :(