نقل قول:
مقسی :31:
اتفاقا دیشب داشتم میگشتم عکسهایی که با موبایل گرفتم رو میدیدم یه باحالاشو بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری عکس خیلی باحال از اون موقع که برف اومده بود اصفهان دارم اونا رو هم میزارم
Printable View
نقل قول:
مقسی :31:
اتفاقا دیشب داشتم میگشتم عکسهایی که با موبایل گرفتم رو میدیدم یه باحالاشو بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری عکس خیلی باحال از اون موقع که برف اومده بود اصفهان دارم اونا رو هم میزارم
با فونت فارسى مشكل داره...نقل قول:
كلا تا اونجا كه من تست كردم نتيجهى كار هيچ كدوم از اين برنامههاى مبدل ايدهآل نيست.
با خود Adobe Acrobat (نه Adobe Acrobat Reader) مىشه كاراى زيادى انجام داد...نقل قول:
عقل مردم به گوش و چشمشونه.نقل قول:
جالبه، مثلا تو شهرضايى كه اصلا آب قطع نشده مردم بازار رو از آب معدنى تهى كردن!
◙
سلام
سارینا جونم خوبی خانومی؟
والا مدتیه گرفتارم....
مجید اون موقع شب در حاشیه زاینده رود چی کار می کردی مفسد فی الارض؟
سلام عزیزم
مرسی جیگر خوبم
انشالا گرفتاری خوبی باشه
همیشه بودی دیشب جای خالیت احساس میشد
بابا این مجید تو سن نوجوانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید باهاش آروم حرف بزنیم میره بچه معتاد میشه : نه حالا جدی اون موقع چیکار داشتی اونجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس برفی ها رو هم بزار ببینیم
آب هم که فهلا وصل شده بید
لطف عالی مستدینقل قول:
دیگه میخواستم برم شهر خودمون یه لیوان آب بخورم و برگردم که شما زحمتم را کاهیدید
تا همین 1 ساعت پیش برق هم رفته بود
خدا به ما رحم کنه:13:
برق عالی متصل
یعنی ایشالا برقتون وصل بشه
ببین دیزگاه جان این اتفافات هر هزار بار یکبار تو اصفهان اتفاق میوفته ها ... شانس شما اینطوری شد حالا
وگرنه همیشه همه چی خوفه :دی
خوب . به نام خدا
اون موقع شب مشغول فضول شماری بودم که با صحنه ی عجیبی روبرو شدم :18: دیدم یکی از فضولها کم شده ، بعد که اومدم اینجا دیدم E E E ایناهاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
سارینای عزیز شما جزء اون متن بالا محسوب نمیشی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% شما از روی کنجکاوی و حس حقیقت جویی این سوال رو پرسیدی که اون شب اونجا چیکار میکردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم سارینا جون بهت پیشنهاد میکنم زیاد با این خانوم محترم درگیر نشو که آلوده میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکر خدانقل قول:
کاش که همیژه خوف پاشه
تو رو خدا منو ببین دو سه روز دیگه امتحان ریاضی دارم اون وقت اومدم نت گردی
فعلا بای:10:
اااااااااااانقل قول:
اون موقع شب مشغول فضول شماری بودم که با صحنه ی عجیبی روبرو شدم دیدم یکی از فضولها کم شده ، بعد که اومدم اینجا دیدم E E E ایناهاش
چی کار به سارینا جونم داری؟چرا بهش می گی فضول؟
سارینا ببین بهت چی می گه؟:دی:دی:دی
نقل قول::31::31::31:نقل قول:
ما آخر فضول بودیم نبودیم :5:
یحتمل خودم هم باید یه نصفه شبی خانواده را از خواب ناز بیدار کنم برم عکس زاینده رود دروکنم :27:
مجید ما منتظر اون عکس برفی ها هستیم :27: