دوستان تنظیمات gama و White balance بصورت تنظیمات اولیه زیر طبق دفترچه ی راهنماش فقط روی مود pc قابل دیدن و استفادس.(البته تی وی من سری m هستش.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* pc input mode only
Printable View
دوستان تنظیمات gama و White balance بصورت تنظیمات اولیه زیر طبق دفترچه ی راهنماش فقط روی مود pc قابل دیدن و استفادس.(البته تی وی من سری m هستش.)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* pc input mode only
شما آپدیتش کن ببین درست میشهنقل قول:
اگه زیاد اهل انگولک کردن ----- ودردسرای خاص خودش (البته مزیتای خاص خودشم داره) نیستی لینوکسی نگیر.همین مدلی که میگی شبه لینوکسی هست که کیفیت تصاویر sd پایین و hd خوبی داره.من اول خواستم همینو بگیرم که وقتی دیدم ایراد تصاویر Sd و هنگ کردنای زیاد داره بیخیالش شدم و با همین پول Strong 4902 گرفتم که کیفیت تصویر Sd با یه خورده اغراق در حد hd هستش و بهترین مزیتشم همینه. و 1080p(دیگه جلو مادرت سربلند هستی :31:) تو همین قیمت cube revo 250 هم خوبه تقریبا میشه گفت لینوکسیه و 1080i .ولی اگه پولش برات مهم نیست vu + solo بگیر یه ----- تمام حرفه ای و از کار در اومده قیمتشم حدود 400 تومنه.اگه ----- بهتر وگرونترم خواستی که چه بهتر(بعدا میگم):8:
(دوستان ببخشید اگه به تاپیک مربوط نبود.گفتم شاید مفیدباشه:11:)
اینم لینک آپدیت : [HTML]http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/download/fw/me.html[/HTML]
دوستانی که میخوان تصویر sd رو با کیفیت قابل قبول بگیرن حتما از یک ----- 1080p با پورت hdmi تصویر بگیرن .
تو ----- های زیر 300 تا جایی که من می دونم فقط 4902 کیفیت تصویر خوبی داره .
اکثر کدای اسیایی و خاورمیانه که یه فایله ...نقل قول:
شاید با همون فایله سری R ایرانی هم اپدیت بشه.
کسی امتحان نکرده؟
خوب اگه مشکل پیش بیاره گارانتی داره نمایندگی رفعش میکنه.
اولا که شماره ورژن نرم افزار سری ایرانی طبق معمول با کل دنیا فرق میکنه مال ما الان ورژن 3 هست مال کل دنیا هنوز روی 2 دلیل ارایه نکردن اپدیتها هم فکر کنم به خاطر اینه که تی وی های ما قابلیت اتصال به اینترنت رو ازشون حذف کردن.امکان داره با ریختن نرم افزارهای کشورهای دیگه اپیروم و آسی فلش مین بورد دچار مشکل بشه و گارانتی هم قبول نکنه.نقل قول:
دوما نصف این مسایل تقصیر بانیان هست چون فقط به فکر پر کردن جیبشون هستن. مثلا اینقدر اختلاف قیمت تی وی 1350 رو دار 1860 میفروشن من که دیگه هیچ وقت با گارنتی نمیخرم.زنگ زدم نمایندگی یه آدم اهل فن پیدا نمیشه جواب بده.
سوما کل دنیا اگه تنظیمات isf mode روی st30 هاشون نیست برای همه ورودیها تنظیمات پرو سیتینگ دارن که شما راحت بتونین گاما و وایت بالانس وبلاک لول و چند تا چیز دیگر رو کنترل و تنظیم کنین ولی کل st30 خاور میانه ای این تنظیمات از روشون حذف شده.من نمیدونم اینا چه فکری پیش خودشون میکنن.
من الان دارم یه ایمیل بلند بالا میفرستم به سایت پاناسونیک خاور میانه و همه این مسایل رو توش مطرح میکنمکد:http://www.soundadviceblog.com/panasonic-st30-plasma-picture-settings/
این هم ایمیلشون هست بقیه دوستان هم اگه تونستن ایمیل بدن
customercare@ae.panasonic.com
خاور میانه. R سفارش ایرانهنقل قول:
بله Dlna داره و عکس و موزیک و فیلم از طریق Windows media player که در منو stream گزینه turn on media stream فعال باشه خیلی راحت در تلویزیون قابل دیدن و شنیدن هست در ضمن هر وسیله دیگی مثل موبایل که قابلیت Dlna باشه میتونی به مودمت وصل کنی و عکس و موزیک رو در تلویزیون ببینی..نقل قول:
جدا اینجوری؟نقل قول:
شما خودتون چی دارید؟ st30 ؟
اینایی که گفتید اگر نداشته باشه که خیلی ضعفه!
یعنی سری M ,R,S,P اینجورین؟
اگه اینجوری باشه 50st30 2300 یا بیشتر بانیان کلاه گشادی برای سر مشتریه!؟ حتی 1850 بی گارانتی.
حالا VT30 خاور میانه هم مشکلی از ایندست داره ؟ نظرتون براش چیه؟
یا 50VT20 3050 ؟
من تصمیم داشتم تو این هفته از نمایندگی 2220 بخرم ...
دارم از تصمیم خریدst30 ... منصرف میشم ... ؟! :13:
کمک بفرمایید.
خیر دوست عزیزvt30 قسمت isf mode رو داره و به راحتی کالیبره میشه اما نرم افزار اون رو هم اگه سری r باشه نمیشه آپدیت کردنقل قول:
من قبلا ایمیل زدم البته نه در این رابطه خوب جواب می دهند الآن هم یک ایمیل البته بیشتر پرسشی بود اگر متن اعتراضی دارید بگذارید تا همه ایمیلش کنیمنقل قول: