امسی سافت به اسکنر تبدیل میشه !!!!!!!!!!!!و دیگه حفاظت Real time ندارهنقل قول:
امسی سافت به اسکنر تبدیل میشه !!!!!!!!!!!!و دیگه حفاظت Real time ندارهنقل قول:
همون Eset ضمنا فقط آپدیت آنلاینش غیر فعال میشه و آفلاین رو بدون سریال هم انجام میده.نقل قول:
لطفا پاسخ دهیدنقل قول:
اگه رایگان می خوای کومودو اینترنت سکیوریتی به نظرم بهترینه به دلایل زیر:نقل قول:
1-بهترین فایروال موجود
2-لایه های حفاظتی متعدد
3-پشتیبانی عالی تو همین تاپیک کومودو
4-آپدیت های کم حجم
سلام" همون نورتون IS خوبه دیگه. چیزی از دستش در نمیره. خودم آنتی ویروسشو داشتم چون از محیط کاربریش خوشم نمیومد رفتم برا بیت دیفندر. اونم دیدم برشکست میکنه مارو با اون حجم آپدیتشو کم بودن سریالش زدیم تو کار ناد32 تا چندین ماه. ازش خسته شدم الان رفتم سراغ همونی ک توی امضام نوشتم. اول کارشه اما داره بهتر میشه.نقل قول:
من تعداد زیادی انتی تجربه کردهام. ودر نهایت به دو انتی ویروس اعتقاد دارم. یکی نورتون دوم کوییک هیل. کوییک هیل توتال سکو اریتی فلش را سریع اسکن می کند. کار با ان راحت است. ورود هر گونه ویروسی را به سیستم ممنوع می کند. باید تجربه کرد. متا سفا نه کرک یا تر یال ریستی برای ان درست نشده. نورتون که الان یک سالی است استفاده می کنم هم بسیار قوی و خوب عمل می کند. اسکن سریع فایل بلا فا صله بعد از دانلود هر فایل . هوش مصنوعی قوی. بهینه کردن سیستم و تحت نظر گر فتن کامل سیستم بگو نه ای که ورود هر گونه ویروسی را به سیستم کاملا ممنوع می کند. دادن اطلا عات بعد از اسکن سیستم . اپدیت اسان و راحت. استفاده از تریال ریست 180 روزه و... چیز های دیگر که فعلا بخا طرم نمی اید. این دو نر م افزار وقتی روی سیستمم نصب است. خیالم کاملا راحت است.
درودنقل قول:
در مورد کوییل هیل با شما مخالفم
1- آنتی ویروس ها Real Time دارند و نیازی نیست که فلش بعد از اتصال اسکن شود!
2- جلوگیری از ورود هرگونه ویروس ---> "دیتابیس + هوش + رفتارشناسی قدرتمند" که کوییک هیل در هیچ کدام مطرح نیست!
کوبیک هل فقط امکانات گول زننده داره ولی در واقع هیچ کدام کارامد نیستن ( مثل گوشی های چینی کلی امکانات دارن و عاشقش میشی ولی وقتی دستت میگیری و باهاش چند روز کار میکنی تازه میفهمی چه اشتباهی کردی ) ولی اینجا یک بدی داره اگه باهش کار هم بکنی متوجه اشتباهت نمیشی مگر اینکه یک ویروس ناشناخته وارد کامپیوترت بشه یا شاید همین الان یک کی لاگر تو کامپیوترت باشه و هرچی تایپ میکنی رو بصورت مخفی به بیرون میفرسته و شما فکر میکنید امنیت دارید . کلا کوبیک هل جز ضعیف ترین انتیهاست حتی در شناسایی ویروس هم خوب عمل نمیکنه ینی دیتابیسش هم خیلی ضعیف هستنقل قول:
فایروالشم خوبه ؟نقل قول:
موندم چی نصب کنم
الان نورتون فایروار دار نصبه
اگه منظورتون نورتون هستش که بله فایروالش خوبه.نقل قول:
اگه منظورتون پاد ویش هست ، هنوز نسخه آزمایشی هستش و تا برج 9 کاملش میاد. هنوز فایروال نداره فعلا