نقل قول:
فک کنم فقط یه سال محروم میشه نه دوسال
Printable View
نقل قول:
فک کنم فقط یه سال محروم میشه نه دوسال
به نظر من ایشون برن پیش یک استاد مشاور تحصیلی خوبنقل قول:
با 4 ماه میشه نتیجه گرفت، به شرطی که روزی 12 ساعت مفید بخونه و تست بزنه !
کلاس های جمع بندی هم میتونه کمکش کنه .
خواستن توانسته ، به خودت ایمان داشته باش.
تو درستو بخون یا ان شالله نتیجه خواهی گرفت یا اینکه شروع کردی و سال بعد نتیجه ی عالی میگیری، اگر مدام این افکار منفی رو داشته باشی که بقیه شروع کردن ، میرسم یا نه و فلان و .... به خودت ضربه زدی ، فقط شروع کن!
از همین الان !
این کلمات رو کنار بذار که نمیرسم و هنوز دیر نمیشه و سال بعد شروع میکنم!
نباید بزاری یه سال عقب بمونی ! سعی با دوستات بری جلو. واقعا اینکه بخوای یه سال تو خونه بشینی و درس بخونی سخته !
شروع کن ! نمیتونم و نمیشه و نمیرسم رو کنار بذار ، هیچ کاری از یک انسان بعید نیست، قوی باش ، ما هم واست دعا میکنیم :20:
ان شاالله نتیجه ی خوبی میبینی، به شرطی که تلاش بی وقفه رو کنار نذاری .
توکل به خدا رو هم فراموش نکن . :11:
نقل قول:
ببین یه برنامه براش بریز! چه مباحثی بخونه !از الان تا نوروط چکار کنه! نوروز! بدونه با چی سر و کار داره! به نظر من که اگه بخواد می تونه یه رتبه خوب بیاره
من خودم پارسال دقیقا همین اشتباهو کردم گفتم تو 4 ماه چی میشه خوند دیگه دیر شده واقعا اشتباه کردم امسالم تقریبا 1 ماهه شروع کردم شما فکر نکن همه از اول تابستون نشستن روزی 12 ساعت خوندننقل قول:
الان باید بری قسمتایی رو که بیشتر سوال میاد رو بیشتر روشون کار کنی مثلا از فیزیک 1 قسمت نور 6 تا سوال میاد (میشه %13 :18:)که واقعا هم کم حجم و سادست
اینم بودجه بندی سال های گذشته (از مجله کانون در واقع تنها مطلب مفیدیه که تو کل مجله های کانون وجود داره!):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا فقط ماله ریاضیه واسه تجربی و انسانی و هنر ودروس عمومی صفحات 30 تا 39 این فایل pdf رو نگاه کنید (مجله 38 ـه کانون حتما دانلود کنید):
چون باید میرفت سربازی،مثه اینکه سنش بالاتر بود و اونسالی که قبول شده بود غیر مجاز ثبت نام کرده بود اما نظام وظیفه 30 کنکور یا 3 رو نمیشناسه:41:نقل قول:
باید بری سربازی حتی اگه همچین رتبه ای آوره باشی
اول بگم که پسر داییم یه روز دیگه مهمون ماست و حتما قبل رفتن میاد یه تشکر از همه دوستانی که راهنماییش کردن میکنهنقل قول:
دوم در مورد خودمه،از الان میشه رفت آزمونای قلم چی،کلا آزمونا چجورین؟
هزینش و لوازم جانبی ای که میدن چیه؟منظورم اینه جزوه ای چیزی میدن؟
هزینه اش فک کنم نزدیک به 200 تومن من خودم 4 تا ازمون پیش ثبت نام کردم 220 تومن شد (با ازمون این هفته 10 تا ازمون مونده )نقل قول:
جزوه هم نمیدن فقط بعد از هر ازمون مجله کانون میدن
برنامه راهبردی کانون هم تو سایتش هست(kanoon.ir)
می تونه برنامه قلم چیو اجرا کنه ولی باید به جای هر 2 هفته هر 1 هفته اون دوره رو تموم کنهنقل قول:
ببین یه برنامه براش بریز! چه مباحثی بخونه !از الان تا نوروط چکار کنه! نوروز! بدونه با چی سر و کار داره! به نظر من که اگه بخواد می تونه یه رتبه خوب بیاره
من با رها کردن بعضی مبحثا مخالفم چون ممکنه سوالات آسونی از مباحثه دیگه بیاد که بشه با یه کم تمرین جوابشونو داد
درود دوستان گلم بنده از وقتی شنیدم دوباره واسه ثبت نام مهلت دادن متحول شده و دیروز ثبت نام کردم ولی یه مشکلی دارم من تو نوبت دوم پیش دانشگاه 2 تا درس افتادم و بعد یکی رو تبصره گذاشتم و یکی دیگه رو تو جبرانی تیر قبول شدم الان تو معدل کل معدل کارنامه ای رو که اول دادن رو زدم الانم کارنامه ی بعد از امتحان جبرانی رو گم کردم میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد
نه کارنامه اصلی دست دانشگاههنقل قول: