اینی که الان داشتم ازش دانلود میکردم rodfile بود از مدیا فایر رو 3-4 دانلود میکنه...
Printable View
اینی که الان داشتم ازش دانلود میکردم rodfile بود از مدیا فایر رو 3-4 دانلود میکنه...
دوست عزیز بهترین مرجع تست سرعت speedtest.net هستش نه آی آر . اون آی آر که آخره بی خاصیته برای منو که نهایتش 256 میزنه 420نقل قول:
Ak313چشم حق با شماست من هم سایت های ایرانی رو خیلی قبول ندارم الان منم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم نتیجم شد عین IN
23 دانلود 10 آپلود و پینگم 95
نقل قول:
اما دارم با IDM با سرعت 24-25 دانلود میکنم که امروز واقعا نسبت به 28-29 همیشگی کم شده
الان از وییی پی ان استفاده میکنی برای مدیافایر . یه سوال تستم با وییی پی ان گرفتی؟ بنظرمیاد نه چون سرورت ... :46:
بهترین راه اندازه گیری سرعتت اینترنتتون متوسط گیری در بازه زمانی توسط خودتون هست
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نمیتونه به شما دقیق بگه بعناون مثال من الان با ویی پی ان تست گرفتم سرعت دانلودم رو میزنه 8 کیلوبایت یا همون 0.08 در صورتی که با IDM من دارم با اتصال وی پی ان 19-20 دانلود میکنم و واقعا این اختلاف چشم گیریه
یجورایی به سایت های تست سرعت ایرانیه خودمون بیشتر امیدوار شدم :31:
برای تست سرعت منطقه ای مخابرات تهران پیشنهاد میکنم اولا یک سایت مشترک تست بشه مثلا آپلودباز تو ایرانیا و یا 4share که پیلتر نشده باشه
و ثانیا یه بازه زمانی رو مثلا نیم ساعت یا یک ساعت در نظر بگیرید و همه با IDM تست بگیرید چقد دانلود کردید با یه تقسیم راحت متوسط دانلودتون بدست میاد چون فاکتورهای زیادی در سرعت دانلود دخیل هستند میشه گفت متغیر تصادفیه و باید حتما بطور متوسط بحث بشه
باز قطع شده!
از ساعت 9:30
مالک اشتر
براي منم از 9.30 قطع الغدير.
Downstream من به طور خودجوش از 256 به 287 ارتقاء پیدا کرده ! برای شما هم این اتفاق افتاده ؟
بله برای من هم افزایش پیدا کرده.قبلا سرعت دانلودم از 55 بالاتر نمیرفت الان شده 64 فیکس!نقل قول:
Data Rate Up : 159
Data Rate Down : 575
برای من از آپلودم کم شده به دانلود اضافه شده!جالب اینکه سرعت دانلود کم شده و خیلی نوسان داره!!!
down/up stream من هم زیاد شده ولی نمیشه کاری کرد انقدر قطعی داره.