[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج دابلیو دابلیو ای
سپتامبر 2011:
آخرین شوء دابلیو دابلیو ای قبل از پی پی وی نایت آف چمپیونز بامداد امروز از شبکه محلی آمریکا روی ایر رفت. اسمکدان، نام شوء جمعه شب به وقت آمریکا بود که شاهد حوادثی نیز در خود بود! بازگشت سین کارا اصلی به مسابقات و رو در رو شدن با جایگزین هیل خود در رینگ، نوید در پیش رو داشتن یک استوری خوب بین این دو شخصیت را داد! همچنین ثبت مسابقه کودی رودز و تد دیبیاسی برای نایت آف چمپیونز نیز از اتفاقات مهم دیگر اسمکدان این هفته بود. هم اکنون می توانید در ادامه مطلب شاهد مشروح نتایج باشید:
جهت دریافت تصاویر و عکس های مسابقات دابلیو دابلیو ای اسمکدان 16 سپتامبر 2011 می توانید به وب سایتی که در ادامه مطلب معرفی شده است، بروید.
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/645
با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
پروموی ابتدای شوء:
جاستین رابرتز، به قهرمان یازده بار کمربند سنگین وزن جهان بابت بازگشت به اسمکدان خوش آمد گفت و موزیک ادج زده شد و وی با استقبال تماشاگران وارد رینگ شد. ادج کمی درباره گذشته صحبت کرد و گفت: چه قدر خوب است که در خانه هستم و از تمام شما بابت دلگرمی هایی که به من دادید، ممنونم! در ادامه ادج گفت که قرار است امشب مراسم کاتینگ با حضور مارک هنری و رندی اورتن و من برگزار شود! حالا موزیک کودی رودز زده شد و وی به تمسخر ادج پرداخت. ادج به او گفت: از اینجا برو ولی کودی صحبت های خود را با حرف زدن درباره برد رندی اورتن در راء گذشته ادامه داد. کودی یک ماسک کاغذی به ادج داد ولی وی آن را برگرداند و گفت» باید این ماسک ها را روی تمام سر تمام هواداران اسمکدان بزاری! ادج، ماسک را انداخت و با پخش موزیک خود، رینگ را ترک کرد. کودی نیز در حال اعتراض به او بود و سپس به سراغ تماشاگران رفت و با آنهایی که ماسک زده بودند، صحبت کرد تا اینکه یکی از آنها تد دیبیاسی بود و یک بیگ رایت هند سنگین به رودز زد! دیبیاسی با عصبانیت وارد رینگ شد و یک کلوسلاین و دریک استریت را به کودی زد. سپس یکی از همراهان رودز که ماسک ها را پخش میکرد را نیز مورد حمله خود قرار داد و یک ماسک برای گذاشتن روی سر رودز گرفت ولی قبل از آن رودز از رینگ فرار کرد!
مسابقه اول:سین کارا در مقابل دنیل برایان .........................برنده مسابقه:دنیل برایان
کارا در گوشه رینگ به زدن رایت هند های خود ادامه و به تذکرات داور گوش نداد تا اینکه بازی DQ شد.
» پس از پایان بازی، کارا که همچنان در حال زدن برایان بود، با پخش موزیک خود مواجه شد و در اینجا سین کارای اصلی وارد آرنا شد و در رینگ با سین کارای تقبلی فیس تو فیس شد و هر دو لحظاتی به هم خیره شدند تا اینکه سین کارای هیل، رینگ را ترک کرد! صحبت های بوکرتی در این باره نیز جالب بود!
پروموی تدی لانگ:
در بک استیج زک رایدر پیش تدی لانگ رفت و به او گفت: قانونی که قرار بود مارک هنری و رندی اورتن همدیگر را تا قبل از یکشنبه لمس کنند، لغو کردم و سپس آن مکان را ترک کرد! در ادامه آکسانا به سراغ لانگ رفت و از اظهار علاقه و عشق به او صحبت کرد!! سپس لانگ را کمی ماساژ داد و قبل از اینکه کار به جاهای دیگر بکشد، تریش استراتوس به آن قسمت اضافه شد و باعث ترک آکسانا از آن مکان شد! سپس تریش با لانگ کمی صحبت کرد که مشخص نشد که به هم چه چیزی گفتند!
مسابقه دوم:ایجی در مقابل بث فینیکس............................برنده مسابقه:بث فینیکس
فینیکس به راحتی پس از زدن بیگ بوت توانست با اجرای گلم اسلم حریف خود را شکست دهد!
» پس از پایان بازی، فینیکس گفت: ساعات برای به پایان رسیدن قهرمانی کلی کلی در روز یکشنبه در حال گذشتن است!
پروموی ادج:
در بک استیج تریش استراتوس و ادج دیده میشوند که تریش در حال یاد دادن یوگا به ادج بود! کریسچن به این جمع اضافه شد و حضور ادج را اسمکدان تبریک گفت و گفت: متاسفم که در سامراسلم انقدر تند و عصبانی با تو رفتار کردم و آنها همدیگر را در آغاوش گرفتند! ادج خطاب به کریسچن گفت: بچه بازی را تمام کن و به فکر رشد و پیشرفت خودت باش! در پایان این بخش، زک رایدر آمد و به ادج گفت: در مراسم کاتینگ امشب، هنری و اورتن می توانند با یکدیگر درگیر شوند!
مسابقه سوم:تگ تیم مچ............................................برنده مسابقه:شیموس و جاستین گابریل
» در این مسابقه استار های فیس در مقابل وید برت و کریسچن قرار گرفتند.
شیموس برای اجرای سلتیک کراس به کریسچن رفت که او از رینگ فرار کرد و در ادامه برت برای ویستلند رفت که ناموفق بود و بروگ کیک را از شیموس دریافت کرد و در پایان گابریل با اجرای 450 اسپلش، تیمش را برنده کرد.
» پس از پایان بازی، کریسچن آماده حمله به شیموس بود که ناموفق بود و از رینگ فرار کرد!
مسابقه چهارم:د گریت کالی در مقابل هیث اسلاتر................برنده مسابقه:د گریت کالی
در همان دقایق ابتدایی بازی، جیندر ماهال وارد آرنا شد و صحبت هایی را با زبان هندی کرد ولی کالی به حمله خود به اسلاتر ادامه داد تا اینکه ماهال نیز وارد رینگ شد و به کالی حمله کرد تا بازی DQ شود.
» حملات ادامه داشت تا اینکه یک بیگ بوت به اسلاتر و کلوسلاین به ماهال از سوی کالی زده شد. در ادامه کالی برای زدن سابمیشن مرگ بار خود روی ماهال رفت که اسلاتر قبل از آن به او حمله کرد که در نهایت اسلاتر یک چوک اسلم خورد و ماهال از رینگ فرار کرد!
مسابقه پنجم:آرتروث در مقابل ایوان بورن...........................برنده مسابقه:آرتروث
آرتروث با اجرای لیتل جیمی موفق شد بورن را پین کند!!
» پس از پایان بازی تیم د آوسوم تروث در رینگ جشن گرفتند!
پروموی کاتینگ ادج:
در قسمنت پایانی شوء ادج به رینگ آمد و سپس مارک هنری و رندی اورتن را به ترتیب به رینگ دعوت کرد. ادج ابتدا کمی درباره نایت آف چمپیونز صحبت کرد و گفت: فکر میکنم که مارک هنری تا به الان یک کریر ناامید کننده داشته است! هنری با این نظر ادج موافق بود و از 15 سال زحمت و حضور خود در این کمپانی صحبت کرد و گفت: حالا وقتش است که ورلد استرانگ اسلم به ورلد استرانگ چمپیون تبدیل شود! ادج تعجب کرده بود که چه طور اورتن میتواند از پس هنری بر بیاید ولی اورتن از برد خود مطمئن بود و گفت: ورلد استرانگ اسلم برای خودش ورلد استرانگ اسلم است و برای من مانند شخصی معمولی میماند که یک RKO کارش را تمام میکند!! کین و بیگشو با یک اشتباه از مسابقات دور شدند ولی این اشتباه را من مرتکب نخواهم شد! سپس در پایان ادج گفت: مراسم کاتینگ به پایان رسیده و شما می توانید با هم تماس داشته باشید! اورتن و هنری با هم درگیر شدند و لانگ نیز چندین استار را به رینگ فرستاد تا آنها را از هم جدا کند ولی هر یک از آنها توسط هنری به زمین افتادند! در پایان این هنری بود که دو ورلد استرانگ اسلم و یک اسپلش قوی به اورتن زد و با گرفتن کمربند در بالای سر او، موجب به پایان رسیدن شوء این هفته اسمکدان شد!