آب باریکه. ک هست گاهیم پهنای آبش زیاد میشه
Printable View
آب باریکه. ک هست گاهیم پهنای آبش زیاد میشه
باسلام،نقل قول:
چندروزیه که hss کارنمیکنه
یه نرم افزار دیگه هم کار نمیکنه(مانند س*اکس هست)
فقط یه سا*کس کار میکنه که اونم یوتیوب بازنمیکنه ولی سرعتش در دانلود از سایتهای دیگه حتی شیلتر خوبه/
دانلود شبانه هم که دیشب شد دایال آپ.
در کل همه چی فعلا روهواست ،یهو دیدی شبانه طرح بعثتو روی ۲۵۶ بستن دزدای حروم(هنوز طرح بعثت من تموم نشده که از نظر قانونی(قانون؟؟!!قانون کیه آقا!!) باید طرح من عادی باشه بعد این دزدا اومدن این ادا هارو در آوردن.
اتفاقا برعکس . قبلا خوب به نظر من عالی بود . نت نامحدود داشتی هر چی دانلود میخواستی هر موقع روز حالشو میبردی . نه افت سرعت داشت نه افزایش . ثابت رو همون که خطت رو بسته بودن بود . پینگ هم نسبتا خوب بود و تایم اوت و ... خبری نبود . اما نمیدونم چی شد یهو همه این مشکلات از اواسط پارسال شروع شد .نقل قول:
از حذف نامحدود و بعثت گرفته تا محدود کردن سرعت توی شبا و پینگ دیوانه وار بالا و تایم اوت خفن و دزدی و ... . به کل داغون شد . البته استان های دیگه هنوز وضعشون از خراسان به نظر بهتره .
این سرعتی که دیشب داشتم از سروور خارجی بود از سرور ایرانی تو روز سرعتم اینیه که تو عکس میبینید! منو میگی.....:n04::n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول یکی از دوستان هیچ الگوریتمی واسه سرعت دانلود و ... ADSL مخابرات نمیشه پیدا کرد . کاملا رندم واسه یکی خوبه واسه یکی بده . یه روز میترکونه یه روز اشغال .
اصلا اینم سوالی واسه من.نقل قول:
نه به روزی که همین صفحه رو با نذر و نیاز لود میکنه و نه یه روز مثل عکس زیر هستش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب تو پنل نیمدونم چرا دانلودای روزای گزشتمو همرو 0 میزنه! نکنه ریگی تو کفششون دارن ماله شما ها هم همینجوریه؟
ویرایش فهمیدم چی ب چیه ساعت های رایگانو جدا کردن از غیر رایگان ها! خوب شده پس فقط امدیوارم باز دزدی نکنن!
کسی که میخواد شبا دانلود کنه یه لحظه نباید توی شاتل بمونه(1تا 3 سرعت ماکس 3 4 هست و 3 تا 8 میره 64 و اگه چندهفته مداوم بگیری سرعت کامل از 1تا 8 میشه همون 3 4 کیلوبایت ! )نقل قول:
کلا به جز اینکه بعضی وقتا گیگ هدیه میده هیچ حسنی نداره(اونم بخوره تو سرش)، درنتیجه بهت 100درصد توصیه میکنم بیای از اون خراب شده بیرون ، مخابرات دزد هست ، قطعی داره ، مشکل داره اما بازم در مقابل شاتل یه سروگردن بالاتره!
نکته: جدیدا سرعت وب بروزینگه مخابرات فاجعس اما وقتی در قیاس با وب بروزینگه شاتل میسنجیم میشه خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا !
در مورد چیز شکن ها هم فعلا همه پروتکلارو ترکوندن ، فقط اچ تی * تی * پی * اس (س*ا * ک * س) خوب جواب میده
سرعت افتضاحه:n21:
سرعت که خوبه سلام میرسونه .دی:n02: الان از سرور خارجی 130 تا گرفتم!نقل قول: