:41:همه ی پارتیشنهای لپ تاپم simple شده ! کسی میدونه یعنی چی؟ با ریکاوری آیا پارتیشن ها هم به حالت اول خودش یعنی همون یه درایو c و ریکاوری و hp tools برمیگرده یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید؟
Printable View
:41:همه ی پارتیشنهای لپ تاپم simple شده ! کسی میدونه یعنی چی؟ با ریکاوری آیا پارتیشن ها هم به حالت اول خودش یعنی همون یه درایو c و ریکاوری و hp tools برمیگرده یا نه؟ ممنون میشم کمکم کنید؟
فن لپ تاپ من خیلی صدا میکنه و بعضی وقتا که لپ تاپ روشن میکنم ارور 908 میده و بعد از 15 ثانیه سیستم خاموش میشه
مشکل نرم افزاری هست یا سخت افزاری؟!
چی کار کنم درست بشه؟!
میشه متنشو بزاری!!!یا عکس!!!نقل قول:
عکسنقل قول:
کد:http://www.galleryhosted.com/9ZBGNN17CRXLMMK/001_9ZBGNN17CRXLMMK.jpg
دوست عزیز مشکل شما از پایین اومدن دور فن است که سیستم اتوماتیک لپتاپ رو خاموش میکنه (برای جلوگیری از صدمه دیدن cpu)نقل قول:
1.اولین کاری میتونی بکنی با استفاده از بایوس سرعتو بیاری بالا( - عملا گاهی اوقات غیرممکن میشه:با ورود به بایوس و قسمت مربوطه میتونی دور فن تنظیم کنی یا استانه دما رو بالا پایین کنی تا سیستم خاموش نشه البته اگه دما خیلی بالا بره میتونه به مین و اجزا صدمه بزنه-;کلا اگه وارد نیستی دست نزن):41:
2.لپتاپ رو باز کن فن تمیز کن(گرد و خاک و... تمیز کن)+چک کردن کانکتورهای فن (کمی تخصصی : دو کانکتور1. زرد رنگ(مربوط به دور در دقیقه فن) و 2.قرمز رنگ(مربوط به ولتاژ ورودی برای فن)):20:
3.در نهایت باید فن تعویض کنی(بهترین راه ):5:
***تو قسمت بایوس درصد برق دهی به فن ببین چقدره(نرمالش 10 درصد 12 ولت تا 5 ولت : میتونه از ضعف پاور به برق رسانی فن باشه-اگه غیر از این باشه مشکل از فن نیست و سیستم پاور مشکل داره:تعویض:41:)
به هر حال به یک تعمیرکار خوب مراجعه کنید بهتره:10:
موفق باشی:11:
این سوال منم هست.راستی منم basic کردم هارد رو؟تو ریکاوری تاثیر داره؟نقل قول:
دوستان من وىندوز اورجىنال رو پاک کردم و التىمىت رىختم حالا کسى فاىل تاچ پد رو نداره من تاچم قاطى داره
Sent from my GT-I9100
قسمت مربوط یه تنظیمات فن کجاست؟!نقل قول:
تو تنظیمات بایوس نبود
اتفاقا هارد لپ تاپ منم چند ماه پیش خراب شد بردمش گارانتی برام تعویض کردن (مدل6090)نقل قول:
اچ پی متاسفانه تو این مدل از هارد خوبی استفاده نکرده و تعداد خرابی هاردش واقعا بالا بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تو بایوس بگردی پیدا میکنینقل قول:
یه کم تخصصی میشه
پیش یه تعمیرکار ببر به فنش یه نگاه بندازه اگه مشکل از فن یا پاور باشه با تنظیمات بایوس درست نمیشه