فقط رم تا ظرفیت 8GBنقل قول:
Printable View
فقط رم تا ظرفیت 8GBنقل قول:
سلام
می خواستم ببینم که چه جوری می تونم لپ تابم رو تو ماشین شارژ کنم آیا رابطی وجود داره و اگر هست آیا برای لپ تابم مشکلی ایجاد نمی کنه؟
یک سوال دیگه: چه جوری می تونم از حداکثر شارژ لب تاپم استفاده کنم
با تشکر
اگر با خاموش روشن درست نشد یکبار باید سونی shared library و Function key ها و برنامه های مربوطه را نصب کنید ... یا باید ریکاوری کنید و یا باید برنامه ها را از طریق vaio recovery center مجددا نصب کنید (گزینه سوم در شکل) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما باید از ورژن ویندوزی استفاده کنید که مختص سیستم شماست نمی شود ریکاوری یا ویندوز لپ تاپی دیگر را استفاده کرد ... درایورها و برنامه قابل مچ نیستند و باگ بوجود میادنقل قول:
شما باید پارتیشن C خود را فرمت کرده و سپس ویندوز اوریجینال ویستای دل خود را بریزید و سپس درایورها را نصب کنید تا یک نسخه Clean copy داشته باشید و نه اپگرید یا نصب ویندوز بدون فرمت پارتیشن !
ممکنه هم این مشکلات از اجرای یک ویروس یا برنامه مخرب روی سیستم شما بوجود بیاد ... مثلا در یک درایو دیگر ویروس اتوران باشد و مجدداً اجرا شود با وارد شدن به آن !
موفق باشید :40:
نقل قول:
در مورد اول بهترین راه اینه که یک آداپتور تبدیل برق ماشین از 12 به 220 بخرید ... من خودم دارم تایوانی هست و حدود 45 خریدمش 200 وات real هست ... خروجی برق USB هم میده
به راحتی عین برق شهر و بدون هیچ تغییر ولتاژ و شک ای می توانید استفاده کنید ...
ابدا از شارژر هی مستقیم مختص لپ تاپ استفاده نکنید ... بهترین راه اینه !
در مورد سوال دوم ، این بخش مباحث خوبی صورت گرفته :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=232898
جدا ؟ اینها با درایور Synaptics Touchpad راه اندازی می شوند و اگر احتمالا چیزی را sense نمی کنه ، پس خراب شده !نقل قول:
ریکاوری کنید و اگر بر نگشت بفرستید تعمیرگاه یا گارانتی
نقل قول:
اول از همه دوست عزیز ، شما باید مدل نوت بوک و همچنین سیستم عامل فعلی تون رو شرح بدهید ! ما که نمی تونیم روی هوا نظر بدیم !!! :13:
مشکل سخت افزاری خیر ، وقتی ویندوز سنگین میشه و برنامه های مختلفی روش نصب باشه این حالت پیش میاد ... و همچنین ممکنه آلوده به ویروس و ورم و بد افزارها شده باشه ! راه حل :
1- ویروس اسکن ، اسکن دیسک و یا چک کردن فایل های DLL ویندوز با نرم افزارهای system checker !
2- پاک کردن برنامه های اضافی و preinstalled روی نوت بوک مانند آنتی ویروس ، نرم افزار های trial و ...
3- نصب مجدد ویندوز ویا ریکاوری کردن سیستم و برگرداندن به حالت original !
4- پارتیشن بندی و دسته بندی اطلاعات و جلوگیری از شلوغی سیستم
از ویندوز ویستا 64 bit home premium به seven آپگرید کنیم آیا درایورها تمام و کمال نصب میشوند؟
البته به این صورت که وقتی توی ویستا هستیم دی وی دی سون رو بذاریم و اون موقع توی نصب گزینه آپگرید رو بزنیم.
با درایور ها مشکلی نخواهید نداشت . ولی دراین صورت ویندوز ارجینال خودتون رو با 7 کرک شده عوض کردین.نقل قول:
که به نظر من کار درستی کردننقل قول: