میگم ماسکرانو تو دفاع و تخریب بهتر از کیتا هست. در نظر گرفتی؟ دیشبم مثل اینکه نمایش خیره کننده ای داشته.
Printable View
میگم ماسکرانو تو دفاع و تخریب بهتر از کیتا هست. در نظر گرفتی؟ دیشبم مثل اینکه نمایش خیره کننده ای داشته.
میخواستن یه بازی رو پخش کنن که فک نمیکنم بخوای بگی بازی بارسا-ساراگوسا باید جای بازی میلان-یووه پخش میشد!!نقل قول:
نباشه شانس آوردیم. وگرنه بدهکار شبکه سه هم می شدیم. ریسینگ رئال؟! بارسا ساراگوسا رو دیشب داشتیم. شما به عنوان هوادار تیمی که بیشترین بازی رو ازش نشون میده ناراضی باشید خیلی حرفه.
+
اون قسمت بولد شده هم خیلی باحال اومدی..
ماشالله سنگ پا قزوین هم رد کردید و با سرعت 200 دارید پیش میرید!: دی
خوبه صدای همه تیم ها در اومده از بس بازی بارسا پخش کردن!
الان به دفاع از تی وی برخواستید؟ :31: والنسیا بارسا چطور!نقل قول:
+
شاید بخاطر فوتبال و سطح بارسلوناست که بازیهاش اینقدر براتون یه یاد موندنیه. وگرنه شبکه سه صدا و سیمای جناب ضرغامی این فصل که مدت زیادی هم ازش میگذره بیشتر رئال نشون داده تا بارسا. حتی برابر آرسنال بارسلونا هم لیون رئال مادرید قرار گرفت تا جبران نشه.
دفاع؟!نقل قول:
الان به دفاع از تی وی برخواستید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والنسیا بارسا چطور!
+
شاید بخاطر فوتبال و سطح بارسلوناست که بازیهاش اینقدر براتون یه یاد موندنیه. وگرنه شبکه سه صدا و سیمای جناب ضرغامی این فصل که مدت زیادی هم ازش میگذره بیشتر رئال نشون داده تا بارسا. حتی برابر آرسنال بارسلونا هم لیون رئال مادرید قرار گرفت تا جبران نشه.
من دارم میگم که اگه بازی بارسا پخش نشد و بازی میلان-یووه پخش شد، یکی از معدود حرکاتشون بوده!
+
هه! من یکی که اصلا نگاه نمیکنم! فقط هر بار نگاه میکنم، میبینم دارن بارسا نشون میدن!: دی
بعد اینکه به نظرم بازی رئال-لیون مهمتره! با تمام احترام به هوادارای ارسنال، شکی نیست که بارسا میبره(من فکر 3-4 تا بزنه بازی برگشت بارسا)...اما رئال نه...خیر سرمون با گربه سیاهمون بازی داریم و امکان حذفمون زیاده!
البته این رو هم بگیم که اینا تو 2 هفته مختلف پخش شدن و چرا رو به روی هم مثالشون میزنی، معلوم نیست؟! (شکلک علامت سوال!!)
-----------------------------
من یخورده شک داشتم اما الان مطمئن شدم که کریم به همون اندازه که استعداد داره، بی عقله!
چقدر قشنگ بازیکن مقابل رو فریب میده (قشنگ آدم رو یاد رونالدو میندازه) اما بعد توپ رو راحت میزنه تویه پای دروازبان!
خو یخورده زاویه بده به توپ! دروازه به اون بزرگی، حتما باید بزنی وسط که شاید لایی شه؟!
یا مثلا اون توپ اول بازی رو که زد زیرش!! :|
+
این اوزیل من رو دیوونه کرده!
روز به روز، بیشتر عاشقش میشم!: دی
روی صحنه گل، خیره کننده بود...یاد پاس گل توتی تویه بازی با رئال افتادم که رائول تمجید کرده بود ازش و گفته بود فقط توتی اون توپ رو پاس میداد...اما الان مسعوت هم...
یا اون پاسش برای ادبایور تویه اوایل بازی که آدبایور خیلی بهتر باید میزدش...
+
یه نکته هم اینه که دی ماریا در بعضی از دقایق بازی، هافبک تهاجمی میشد که به نظرم اصلا هم خوب جواب نمیداد...
همون اوزیل تویه این پست خیلی بهتره..
گرانرو هم با وجود اینکه انتظار داشتم خوب باشه، چندان در جریان بازی نبود..
+
این سرهنگ کشت مارو با این دفاع خطی!
هر موقعیتی برای رئال پیش میومد، میگفت " و دفاع خطی که 4 بازیکن با یه پاس از جریان بازی خارج میشن و..."
اشکم رو درووورد!:19:
بهتره به خاطر قد كوتاهترش واكنش سريعتري داره كه خصوصيت فيزيكي اكثر تخريبچي هاست:31: مثل گاتوسونقل قول:
اما شكل بازي بارسا توي هافپك دفاعي بيشتر به سمت بازيكني گرايش داره كه علاوه بر توپ گير بودن قابليت پخش كردن توپ رو هم داشته باشه
كاري كه خود بوسكتس به خوبي انجام ميده و فكر ميكنم كيتا هم بهتر از ماسكرانو بتونه اين كارو بكنه
اميدوارم هر كي باشه به خوبي جاي بوسكتس رو پر كنه
کلا بازیکنی توی هافبک دفاعی بارسا اولویت داره که بتونه توپها رو تب ضرب پخش کنه، به خاطر سبک بازی بارسا این قضیه از قدرت تخریبی بازیکن هم مهمتره. برای همینه که ماسکرانو اولویت اول نیست ، چون نمی تونه تک ضرب و سریع با بقیه هافبک ها پاسکاری کنه. هماهنگی با CB ها هم که هست. بوسکتس از این نظر خیلی از بقیه بهتره.نقل قول:
کیتا هم از نظر پاسکاری و تهاجمی خیلی بهتره از ماسکو ـه. ولی از نظر دفاع و تخریب که کلا ماسکو یکی از بهترین های دنیاست.
+
اصلا بحث هافبک بود؟ :دی
یه نکته مهم داشت این بازی بخصوص برای دوستان بارسایی.
دوستانی که میگن کریس شاهکار نکرده که الان کنار مسی آقای گل لالیگاست چراکه 6 تا پنالتی زده!
برادران، پنالتی زدن هنره! اینکه کریس هرچی پنالتی گیرش میاد رو گل میگنه، یکی از نقاط + بازیشه یه -!
این بازی دوتا پنالتی خراب شد و مسی هم که چند باری خراب کرده پنالتی هاش رو!
+
نمیدونم چرا خوزه اینقدر دیر تعویض کرد؟!
اصلا 5 دقیقه از نیمه دوم گذشته بود، قشنگ معلوم بود که تیم بی انگیزس..
من بودم همونجا کانالس رو میووردم جای یکی از مهاجم ها..
ضمن اینکه دی ماریا اصلا تو پست هافبک تهاجمی خوب نبود...چون علاوه بر اینکه تخصصی نداره تویه این پست هنرش استفاده از سرعتشه، باعث خراب شدن بازی اوزیل هم شده بود...
اوزیل تویه گوشه بازی میکرد و همین باعث شده بود تیم نیمه دوم کم تحرک باشه...
کلا نیمه دوم خوب نبود تیم به جز چند دقیقه بعد اینکه گل رو خوردیم تا وقتیکه گل رو زدیم...
+
ایکر هم جای کریس رو گرفته بود در مورد این لیزر ها!: دی
بهترین بازیکن بازی که 100% اوزیل بود. کلا هروقت اوزیل پشت مهاجما باشه و کسی تو این پست باهاش تداخل نداشته باشه، رئال راحت نتیجه میگیره. دقایقی هم که رئال خوب بازی نمیکرد، مسعوت مدام میرفت گوشه زمین!
کاسیاس هم رو صحنه ی گل کمی مقصر بود، زاویه رو خوب تنگ کرد، اما نمیدونم چطور شد که توپ رو نگرفت، فکر کنم توپ به زمین خورد و از بالای دستش رد شد.
اما نیمه ی اول، راسینگ فاجعه بود! داشتم خودمو آماده میکردم بیام اینجا بگم تیم های دیگه ی لالیگا چقدر ضعیفن و ... که خوشبختانه تو نیمه دوم یکم بهتر شدن، نیمه اول اصلا پرس نمیکردن! فقط تو زمین راه میرفتن.
علیفر کشت مارو با بحث های فنیش:2:
آموزش پنالتی زدن:2:
شاهکار جدید علیفر ، چمدانی از تجربه به جای کوله باری از تجربه