6950 بهتره.نقل قول:
تفاوت هاش زیاد نیستن فقط 6950 جدیدتره دو سال بهد از 6920 معرفی شده و بر خلاف 6920 قابلیت ----T هم داره. مصرف برقش هم کمتره. ضمنا شیک تر هم هست.
بین سامسونگ و ال جی هم به نظر من سامسونگ بهتره.
Printable View
6950 بهتره.نقل قول:
تفاوت هاش زیاد نیستن فقط 6950 جدیدتره دو سال بهد از 6920 معرفی شده و بر خلاف 6920 قابلیت ----T هم داره. مصرف برقش هم کمتره. ضمنا شیک تر هم هست.
بین سامسونگ و ال جی هم به نظر من سامسونگ بهتره.
انطباق تصویر چیه ؟ چیز مهمیه؟ 100 با 200و با 400 تفاوت خاصی داره که بشه احساس کرد ؟
منم الان:sq_3: ولی مثل اینکه بانه 6 میلیونه حالا شدم این:sq_2:نقل قول:
پس با این اختلاف 5 میلیونی ارزش داره از بانه بگیرم:sq_25:
راستی این western TV چیه؟:sq_6:
اون قیمتی که من گفتم با گارانتی بود. البته فروشنده می گفت تا 15 هم بهت تخفیف می دم. من تا حالا از بانه نخریدم ولی تو همین تهران بگرد پیدا میشه. خود این فروشنده بدن گارانتیش هم می فروخت. قیمتش هم دوره بره 6-7 بود. اگر می خری حتا تلویزیون رو برات باز کنه تست کن. خودش می گفت چایه دوم تلویزیون را یک بار نصف کرد به چایین تلویزیون فشار اومد تو پنلش هوا رفت( مثل موبایل که محافظ می زاری، حباب میره).نقل قول:
تو گوگل یک جستجو کن می فهمیدی چیه؟ سونی ها کلا تو پخش فرمت ها مشکل دارند، این دستگاه همه فرمت ها رو پخش می کنه می زاری کنار تلویزیونت که این مشکل سونی رو حل کنه. فکر کنم 200-300 باشه. قیمت ندارم.
دقت کن می تونی با این پول 56" هم بخری، اگر به خونت میاد، من جای تو بودن 56 یک برند دیگه می گرفتم. اگر هم که جا نیست یا به خونت نمیاد که داستان فرق می کنه.
سلام....
دوستان این دوتا کدوم بهتره؟ :
LED 3D SAMSUNG 46D6000-D6920
LED 3D SONY 40NX720
و اگر فرصتش رو هم دارید، بفرمایید چرا؟!
خونمون یه 70 متری کوچیکه! مهپاره هم نداریم و میخوایم برنامههای شبکهی 3 احتمالا گونگ بوگ رو سه بعدی ببینیم!!!!!
کیفیت خوب، گیرنده دیجیتال داخلی! و تصویر صاف، قابلیت اطمینان(ما اهل خاموش کردن وسیلهی برقی نیستیم و وسیله باید عین .... کار کنه برامون به مدت 7-8 سال!!)
مشخصا میرم از ب ا ن ه میارم دوستان لطفا راهنمایی بکنن...
در حال حاضر ما خونمون 46EX720 داریم ولی من زیاد از گیرندش راضی نیستم. هم سرعت تعویض کانالش پایینه و هم اسامی شبکه هارو نشون نمیده.نقل قول:
نمیدونم توی 40NX720 این مشکل برطرف شده یا نه! باید بپرسید.
ولی توی سامسونگ به دلیل Smart بودن گمون نمیکنم چنین مشکلاتی داشته باشن.
برای دید مطلوب هم باید تلویزیون جایی باشه که حدود 5 یا 6 متر ازش فاصله داشته باشین.
میگن سام های بانه خرابی داره؟!نقل قول:
ولی توی سامسونگ به دلیل Smart بودن گمون نمیکنم چنین مشکلاتی داشته باشن.
راستی توجه نکرده بودم که خودم هم مد نظر EX بود و حواسم به NX بودنش نبود اصلا...
یعنی چی اسامی شبکه رو نشون نمیده؟؟ پس از رو چی کانال انتخاب کنیم؟! مگه میشه؟!
نهایت فاصلهای که میشه باهاش ایجاد کرد همون 2-3 متر میباشه!! مخصوصا که وقتی مهمون میاد، میشینن دقیقا 25 سانتی نمایش!!
پس نهایتا نظرتون روی سام 46 اینچیه دیگه نه؟؟ تاپیک داریم براش؟ من 4 صفحه رفتم عقب پیدا نکردم، جستو جوی انجمن هم چیزی بهم نشون نداد!
-----------------
از اطمینان خرید از ب ا ن ه ما ر ک ت خبری ندارین؟! چون سری قبلی که رفتم اختلاف قیمت فروشگاه ها با اونها حدود 400 هزار تومن بودش! الان هم تقریبا همینجوریه!
همونطور که خودتون هم میدونید اکثر برنامه های شبکه های ایرانی از کیفیت خیلی مطلوبی برخودار نیستن حالا بیای اونارو از فاصله 1 متری ببینی که اون موقع دیگه افتضاح میشه.نقل قول:
من براتون 40 یا پایین تر پیشنهاد میکنم که اونطوری دید تقریبا خوبی هم داشته باشین.
از لیست شبکه ها هم منظورم این بود که وقتی شبکه هارو سرچ میکنی فقط لیستشون رو میاره که جای اسمشون خالیه مه باید خودت بنویسی. تله تسکت گیرنده هم کار نمیکنه و بعضی
وقتا هم اسم شبکه هاور که دادی خود به خود پاک میشن ( این مورد رو نمیدونم تلویزیون های مشابه هم دارن یا نه باید بپرسم )
ما خودمن تلویزیونمون رو از بانه آوردیم و مشکلی نداشت فقط باید فروشگاه مطمئنی خرید کنین و قبل خرید تست کنین.
اگر از بانه می خواهید بیارید قطعا سونی بهتره چون ساسونگ با همان قیمت میشه اینجا با گارانتی خرید برای خرید هم حتما لازم نیست برید بانه خواستید قیمت که گرفتید بگید تا بگم از کجا از همین تهران خرید کنید ضمنا به قیمت سایتهای بانه ای هم زیاد توجه نکنید 99 % به روز نیستند مخصوصا الان که قیمت ها روز به روزه و دوم اینکه هزینه های دیگه مثل کرایه بار هم روش میاد .
اره این مسئله رو بهم گفته بودن و احتمالا همون EX720 که دوستمون دارن رو بگیرم به جای NX720 ، و در نهایت هم اینکه ما چون ایلام هستیم، نزدیک بانه هستیم و سریع میریم و میایم(5 ساعت)... ولی خوب من نگران اینم که بارون میباره تو کل مسیر ایلام-کرمانشاه-کردستان و باید یه نایلون گنده با خودم ببرم براش؟! یا چجوری بیارمش؟نقل قول:
اگر از بانه می خواهید بیارید قطعا سونی بهتره چون ساسونگ با همان قیمت میشه اینجا با گارانتی خرید برای خرید هم حتما لازم نیست برید بانه خواستید قیمت که گرفتید بگید تا بگم از کجا از همین تهران خرید کنید ضمنا به قیمت سایتهای بانه ای هم زیاد توجه نکنید 99 % به روز نیستند مخصوصا الان که قیمت ها روز به روزه و دوم اینکه هزینه های دیگه مثل کرایه بار هم روش میاد .
مسئله اینه که الان یه شهر هست به اسم نوسود و اونم مرزی هستش و قبلا دیدم یه فروشگاه گندهی تیوی داشت که ملت برای تلوزیون عمده خریدن میرفتن اونجا!!! یه شهر کوچیک با کمتر از 5000 جمعیت میباشه!!! شایدم روستا باشه اصلا... به هر صورت، نمیدونم وقت بذارم یه سر هم برم اونجا و کیفیت و اختلاف رو ببینم یا همون برم بانه و بخرم یا از سایت بانه مارکت بخرم یا چیکار بکنم؟!