دو هفته ه ه ه ه ه ه ه ه ه ؟!!!!!! :18: :31: من 24 ساعت بعد اینکه گوشی رو گرفتم بوت لودرش رو تغییر دادم و درستش کردم :31: احتمال بریک شدن گوشی هم بود توو این کار ولی خو 24 ساعت کار با گوشی و یک ماه مطالعه ی ---------.ir و موبایلستان و p30world کافی بود تا با این سیستم عامل آشنایی کافی داشته باشم هرچند اولین باره گوشی اندروییدی میخرم :31: امشبم بعد 10 روز برا بار دوم می خوام رام گوشی رو عوض کنم هنوز هم به اون دو هفته ای که شما گفتید نرسیدم ! بابا بزار هیجان داشته باشه دوستمون :31: دو هفته با برنامه های خود گوشی سر کنه کلا از گوشی زده میشه
خوب خریدی , مبارکه :11: منم تازه خریدم پس میتونم راحت تر همذات پنداری کنم باهات , فعلا لازم مازم رو ول کن , اول برو توو کف نمایش دادن قدرت این گوشی تا اول لذت کامل ببری ازش بعد برو سراغ برنامه های ضروری و اینا . اول رامت رو عوض کن یه رام درست حسابی بریز , JPJPA یا ترجیحا Spike 3 (گوشیت که دانلودینگ میره انشاالله ؟ نرفت چه بهتر هیجانش بیشتر میشه مثل مال من :8::31:) بعد روت کن گوشی رو بعد لگ فیکس (3 Spike روت نمی خواد) بعد بزن توو خط گیم اول :21: اول NFS Shift رو بزن نشون ملت بده تا تعظیم کنن , بعد گیم های Gameloft رو یکی یکی بزن صفا کن , بعد موزیک ویدیو :8: به به :8: موزیک ویدیو HD بزن 720p ایرفون رو بزن توو گوشت (قبلش AudioBoost رو نصب کرده باشی حتما) ولوم رو بزار آخرش , گزینه 5.1 رو هم فعال کن :8: حالا برو سراغ وب گردی صفحه باز کن صفا کن صفحه باز کن صفا کن صفحه باز کن صفا کن ... :31: همینجوری :31: بعد برو فیلم بگیر (تنظیماتشو حتما دقیق باهاشون ور برو کشتی بگیر کلهم بیاد دستت) فیلم رو نیگاه کن , عکس بگیر (ترجیحا روز :31: خو چیه مگه میشه همه چی 20 باشه ؟ خو عکاسیش 19 میگیره) برایتنس رو بزار آخر بیا عکسا رو نیگا کن , بازم کار همیشگی : صفا کن :31: حالا بازم برو سراغ گیم , AngryBird و Fruit Ninja و Abduction و غیره , بازی کن , بخند بهشون عمرت زیاد شه :27: البته Fruit Ninja رو نمیتونی بخندی بهش :31: ولی اون دو تا رو چرا
حالا برو سراغ برنامه , هی برنامه بزن ببین چه شکلین خوشت نیومد پاک کن هی بزن هی پاک کن , لانچر و ویجت های معروف رو یکی یکی امتحان کن , هر کدوم اینا هم یکی دو مگ بیشتر نیستن هاا
حالا تموم شد ؟ حالا رام گوشت رو عوض کن :31: چون گند زدی بهش :31:
ولی جدا من همین نسخه ای که به تو دادم رو خودم اجرا کردم (خودمم کشفش کردم :31:) یَک حالی کردم توو این 10 روز بیا و ببین
حالا خود دانی