یه دو روزی بیخیال بازی کردن شدم اما بعد دو روز به حالت عادی برگشت .:8:کد:شما اگه چیت زدی چیتتو پاک کن یه چایی بخور بعده 6 ساعت درست میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه دو روزی بیخیال بازی کردن شدم اما بعد دو روز به حالت عادی برگشت .:8:کد:شما اگه چیت زدی چیتتو پاک کن یه چایی بخور بعده 6 ساعت درست میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم شما ها به چه امیدی بازی میکنین؟
بازی ای که رقبات همه aim bot و wh و هزار کوفت دیگه استفاده میکنن چه لذتی داره واقعا؟:13:
اینجوری هم که میگید نیست.همه که چیت ندارن.کلا مد شده هر کیو میزنی میگه چیته.نقل قول:
اکثرا دارننقل قول:
منم اینقدر ها هم کی میگی نوب نیستم...از پیشکسوت هاشم:دی
طرف زوم کرده گوشه ی دیوار به حالت نشسته , یهو بر میگرده هد شات میکنه ... علم غیب که نداره:27:
یا با sniper داره ملت رو میزنه یهو اون کلتو در میاره بر میگرده پشت سرشو میزنه...نمیشه گفت تجربس این که! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این صحنه ها زیاد تو این سرور های آلتر دیدم...من که گذاشتم کنار این بازیو!
پ.ن:
اکثر اونهایی که از قدیم mw2 رو آنلاین بازی میکردن هم این بازی رو بوسیدن گذاشتن کنار...دلیلشو هم این چیتر ها میگن!:|
قصد توهین نداشتم.نقل قول:
بله چیت زیاده ولی منظور من این بود هنوز به حدی نرسیده که دیگه نشه بازی کرد.
میشه از طریق کابل Lan با دو سیستم بازی کرد؟
لطفا جوابمو بدین خیلی مهمه :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بالاخره انلاین شدم ببینم چطوره. همه رنکها 70! حتی یک نفر هم 69 نبود.منم با رنک 1 اون وسط!
چطوره حساب کتاب نداره؟ اگه مشکلی نداره و بن نمیکنن بگین چجوری رنکم رو ببرم بالا.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بله میشه با لن هم بازی کنید.
آموزش مولتی پلیر mw2 به صورت آفلاین از طریق لن
کد:http://iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-58/
البته اینی که شما میگی همه رنک 70 پرستیژ 10 هستن درست نیست.خیلی را میشناسم که خودشون دارن بازی میکنن و پرستیژ میزنن.اما 90 درصد افراد رنک 70 پرستیژ 10 ریختن.نقل قول:
شما میتونی از طریق آموزش زیر پرستیژ 10 رنک 70 بریزی
ساده ترین روش برای بالا بردن رانک به 70
کد:http://iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-56/
100% بازی بعضیها در حد رنک 170ه.ولی میبینی از 14 نفر دو گروه 10 نفرشون با هم 5 تا کیل ندارن انوقت رنکها 70 !نقل قول:
از پرستیژ 10 استفاده کنم بن نمیکنن؟
سلام. اگه فاصله دو تا کامپیوتر زیاد باشه (100-150 متر) چجوری میشه لن بازی کرد ؟