ایا قانون ذخیره بندی واسه دانشگاه آزاد هست؟
مثلا اگه من پزشکی (خداییییییییییییی نکرده!) قبول نشم بعد یکی قبول شد خواست بره دولتی من برم جاش؟؟
Printable View
ایا قانون ذخیره بندی واسه دانشگاه آزاد هست؟
مثلا اگه من پزشکی (خداییییییییییییی نکرده!) قبول نشم بعد یکی قبول شد خواست بره دولتی من برم جاش؟؟
............نقل قول:
سلام
این سوال رو من چندین بار توی چند تا تاپیک و انجمن دیگه گفتم که جوابشون واسم مبهم بوده
ببینید ، من هجدهم همین ماه باید برم خدمت تا 12 ماه ( یک سال و چند روز )
دیپلم کار و دانش هم هستم ( داوطلب آزاد و معدل 14.21 )
میتونم بعد از خدمت ، بدون کنکور وارد دانشگاه بشم ؟ ( کاردانی یا همچین چیزی ؟ )
اگه جوابش مثبته ، لطفا شرایطشو واسم شرح بدید
واسه این گفتم جوابایی که بهم دادن مبهمه ، چون که هر روز دارم جوابای مختلفی میگیرم
مثلا توی انجمن PT یه نفر گفته که باید معدلت خوب باشه که بدون کنکور بتونی وارد کاردانی بشی
یکی هم گفته عمرا بتونی بدون کنکور وارد شی
لطفا اگه ممکنه سوالامو به صورت کامل جواب بدید
سر دوراهی موندم ، چون فقط به خاطر این دانشگاه لعنتی میخوام برم خدمت
درضمن 21 سالمه و به خاطر خدمتم نمیتونم درس بخونم و یکم حافظم هم ضعیفه واسه اینکار .
لطفا کمکم کنید ... .
نقل قول:
سلام.
بعد از خدمت میتونی در دانشگاه آزاد بدون کنکور جذب بشی . البته بستگی به معدل هم داره
معدل شما خوبه میتونی بدون کنکور وارد بشی.
دانشگاه های دیگه نه .نمیشه.
شرایط خاصی هم نداره. میری واحد دانشگاه آزادی که میخوای ثبت نام کنی و البته اون دانشگاه هم باید دانشجوی بدون کنکور بخواد... ( فقط در مقطع کاردانی )
موفق باشی
ممنون آقا فرشید
من زنگ زدم به دوتا از دانشگاهای آزاد شهر خودمون شیراز
دانشگاه آزاد شیراز که تا اسم بدون کنکوری رو آوردم قطع کرد
ولی دومی دانشگاه آزاد سما شیراز
گفت که میتونی بهمن ماه تشریف بیاری تا بدون کنکور ثبت نامتون کنیم ( خیلی خوش برخورد )
وتوضیح داد و گفت میتونی مرخصی برای ادامه تحصیلت در حین خدمت بگیری و بدون مشکل توی این دانشگاه ثبت نام کنی
حالا یه سوال اینجا به ذهنم رسید که ممنون میشم جواب بدید
1- من سنم 21 ساله و 3ماه اضاف خدمت به خاطر دیر ارسال کردن دفترچه خدمت دارم ( همین هجدهم هم اعزام به خدمتم )
تا اونجایی که اطلاع دارم کسانی که اضاف خدمت دارن از بعضی مزایا محروم میشن
ممکنه اضاف خدمتم برام مشکلی در رابطه با مرخصی برای ادامه تحصیلم ایجاد کنه ؟
البته گفته بهمن ماه پذیرش داریم که حدودا 5 ماه بعد از اعزامم
بچه ها امسال 8 جا جدید IT آوردن...
من قزوین زدم... بوئین زهرا و رباط کریم و کاشان هم این اطراف IT آوردن بعث میشه تراز قزوین پایین بیاد؟
اصلا همچین قانونی وجود نداره!!!نقل قول:
ولی کلا دانشگاه آزاد بیشتر از ظرفیت پایه قبول می کنه.مثلا ظرفیت پایه ی IT تهران جنوب 50 نفر هست ولی در کنکور 88 رتبه ی آخرین نفر قبول شده 241 بود.حالا اگر رتبه ی یه بدشانسی 242 بشه! یه هیچ وجه نمی تونه ثبت نام کنه!
کسی میدونه جمعیت کنکور غیر پزشکی آزاد امسال از سال پیش بیشتر بود یا کمتر؟؟؟
در کل جمعیت بیشتر بود ولی انگار پزشکی زیاد شده بود...
خب اگه غیبت داشته باشی که در کل دانشگاه ثبت نام نمیکنهنقل قول:
اگه هم 5 ماه بعد از اعزامت هست خب میری خدمت و اونجا شاید اضاف رو ببخشن و بیای دانشگاه . اگه بخشیده نشه متاسفانه دانشگاه با این قضیه مشکل داره.
ترازش که پایین نمیاد . بالا هم ممکنه بره.نقل قول:
یعنی اگه یکی قبول شد ولی خواست بره دولتی یه صندلیه خالی تو دانشگاه میمونه؟نقل قول:
مگه نباید ظرفیتا تکمیل بشن؟
نقل قول:
نخیر دوست من!تازه صندلی کم هم میاد.معمولا در دانشگاه آزاد کلاس ها شلوغ هست.
عرض کردم که همیشه بیشتر از ظرفیت قبول اعلام می کنه! مثلا فرض می کنیم ظرفیت رشته ای 100 نفره!موقع اعلام نتایج 400 نفر رو قبول اعلام می کنه.ازین 400 نفر 200 نفر هم ثبت نام نکنند باز 200 نفر ثبت نام کردند که 2 برابر ظرفیت اون رشته(ما فرض کردیم 100 نفر)ثبت نام کردند.پس صندلی خالی نمی مونه هیچ! کم هم میاد و اکثر مواقع در انتخاب واحد دانشجوآی دانشگاه آزاد یه خرده دیر بجنبن به مشکل بر میخورند.