ممنونمنقل قول:
یک چند تا سوال دیگه هم دارم خدمتتون:
چطوری میشه تشخیص داد که لپ تاپ ریفر هست یا نه؟
از کدوم گارانتی بگیرم؟امرتات یا سازگار؟
راستی این مدل کیبوردش لایت هم داره؟
با تشکر
ممنونمنقل قول:
یک چند تا سوال دیگه هم دارم خدمتتون:
چطوری میشه تشخیص داد که لپ تاپ ریفر هست یا نه؟
از کدوم گارانتی بگیرم؟امرتات یا سازگار؟
راستی این مدل کیبوردش لایت هم داره؟
با تشکر
با اجازه دوستان :11:نقل قول:
شما اسوس رو با گارانتی اصلی بگیری اصلا مشکل ریفر برات پیش نمیاد،زیر دستگاه هم نگاه کنین موقع خرید که زده باشه Warranty : 24M
اگه این مشخصه ها رو داشت دیگه مشکلی نداره،گارانتی هم اگه شهرستان هستی حتما مادیران بگیر ،چون تو مراکز استان هم خدمات میدن و مجبور نیستی واسه هرکاری بیاری تهران و کلی علاف شی
تهرانم هستی به ترتیب کیفیت سرویس اول مادیران که واقعا عالی کار میکنه و خدمات میده،ضمن اینکه قیمتش هم از امرتات پایین تره + یک سال گارانتی باطری و شارژر
بعدش امرتات به دلیل سرویس سریعش و کیفیت خدمات +برخورد مناسب پرسنل و تخصصشون که جوابای پرت و مزخرف تحویل آدم نمیدن + یک سال گارانتی باطری وشارژر
سازگار و ویستا هم خوبن،قیمتشون پایین تره،اما سرعت سرویس این 2 تا رو ندارن + اینکه سازگار تا اونجایی که یادمه شارژر و باطری رو 6 ماه گارانتی میکنه
میشه یکم در مورد Warranty : 24M توضیح بدی؟نقل قول:
متاسفانه مادیران این مدل رو با رم 4 گیگ داره,ولی من با رم 8 گیگ میخوام...
خیلی ممنونم
بگو یه 4 گیگ رم بهش اضافه کنننقل قول:
اینکه مشکلی نیست
ولی از نظر گارانتی من سازگار و امرتات و مادیران مد نظرمه
ولی ویستا زیاد جالب نیست
اینطور که من فهمیدم غیر از اون برچسب New Revision باید توی لینک زیر هم سریال لپ تاپ چک بشه!
این لینک:
حالا میخوام بدونم اگه سری بدون مشکل باشه چه پیغامی میده و اگه مشکل دار باشه چه پیغامی میده؟کد:http://vip.asus.com/eservice/changeSandybridge_NB.aspx?slanguage=en-us
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگر مشکلی نباشد پیغام زیر را میدهد:31:
این تایید کننده این مسئله هستش که گارانتی دستگاه رسمی هستش و با گارانتی وارد شده،به نظر من اگه شهرستانی همون 4 گیگ رو بگیر،همون موقع برو مادیرن یه 4 گیگ دیگه هم برات اضافه کنننقل قول:
اگرم تهرانی از امرتات بگیر،مشکلی نیستش ;)
نقل قول:ممنونم دوستان بابت راهنمایی...:11:نقل قول:
خودم بیشتر نظرم روی مادیران هست چون خیلی معتبره!:20:
از طرفی هم دوست ندارم هنوز هیچی نشده بدم نمایندگی لپ تاپ رو باز کنن.......:41:
هنوز asus n55 وارد بازار نشده، دوستان اگه کسی جایی دیده خبر بده
نه وارد نشده احتمالا تا 2 ماه دیگه هم نمیادنقل قول: