سلام دوستان عزیز خوب هستین ببخشید من دنبال یه چند تا چیز میگشتم و چند تا سوال دارم!!
1:الان پچ رسمی راکستار کو هست ساختنش میتونیم استفاده کنیم هاون؟؟؟؟؟
2:اون اکانت افلاین که میشه برای سوشیال راکستار کلوب ساخت کاربردش چیه چون بدون زدن هیچ چیزی میشه بازی رو اجرا کرد!!!
3:حالا چه جوری بسازیم؟
4:الان چه پچ های غیر رسمی براش اومده؟ 1.1. و 1.2 و 1.3؟ (البته غیر از پچ دوربینو سایه ها و......) بعد هر ورژنی از این پچ ها یکسری مسایل کلی رو درست میکنه یا نه فقط یک چیز رو؟
5:هممون الانم از کرک رازور استفاده کنیم باز دیگه درسته؟؟؟؟یعنی با این 3 تا پچ سازگار هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟
6:کیی از دوستام موقعه ای که صفحه سیاه میشه رو صفحه سیاه گیر میکنه مشکل از چیه کرک؟ همین رازور هست فکر کنم پچی چیزی نصب کرده محمد جان و..... شما نظرتون چیه؟؟؟؟
7:این فایل xlive برای سیو حتما باید باشه یعنی ممکنه برای بعضی ها بدون این کار کنه یا نه یا حتما همه باید داشته باشن!!!
بعد ببخشید این xlive رو وقتی دانلود میکنیم چی هست فایل هست پوشه هست بعد اونو یه بار تو
app data/microsoft/xlive کپی کنم بعد دوباره یه بار فایل سیو رو تو این مسیر کپی کنم؟؟؟
8:کسی در مورده فایل های alice چیزی بیشتر میدونه؟
9:الان بیشتر دوستان مشکل حرکت ماشین سایه ها عدم لود تکستچر های گرافیکی افت فریم هنگام شب و دون دون شدن تاریکی ها رو دارن الن میدونم با کرک رازور و بعضی از پچ ها و تنظیم نور ها این مشکلات رو برطرف کرد اما پچ رسمی چیکارست؟
10:این پچ ها رو چه جوری نصب کنم و چه جوری پاکشون کنم چون ممکنه از اولم بدتر بشه!!!!!
روش کرک :
1- فایل ها را در محل نصب بازی کپی کنید .
2- بازی را اجرا کنید و مراحل ورود به Social Club را Skip کنید .
3- در صورتی که از شما دوباره همین درخواست را کرد آپدیت های XLive را دانلود و نصب کنید .
(اپدیت xlive خوب چه ورژن هایی براش هست و من باید تو کدوم مسیر بریزم؟ همچنین برای سیو ها چی؟؟؟؟؟
شما مسیرش رو در ایکس پی و ویستا میدونید برای سیو ها؟
ممنون دوستان ممنون میشم جواب سوال های منو بدید چون خیلی مشکل دارم!!!!!
اگرم تونستید حداقل اونایی رو که میدونید بهم توضیح بدید با تشکر و سپاس بی صبرانه منتظر جواب هستم و لطف بزرگی بهم میکنید!
با تشکر