راستی منم دارن وار um رو لول اپ میکنم لباساش خیلی کار داره فعلا هیمنجئری میپوشم بیام pvp ببینم چه خبر :D
Printable View
راستی منم دارن وار um رو لول اپ میکنم لباساش خیلی کار داره فعلا هیمنجئری میپوشم بیام pvp ببینم چه خبر :D
بعد از نصب اون فایل install که 985 مگ بود حدود 300 مگابایت آپدیت شد. 13 فایل آپدیت بود که یکیش که شماره 7 بود 232 مگ بود 5 تاش حدود 12 مگ بقیه 1 تا 5 مگ بودن.:5:نقل قول:
چند مگ اپدیت کردید ؟
من از لول 19 به اینور full rec کردم ولی بازم درست نمیشه!؟ من امروز رفتم iris اون point های اضافی رو بگیرم که باز rec رو بالا ببرم قصد دیگه ای نداشتم.:41:نقل قول:
در ضمن mhv بهتره فقط لول اپ کنی با nm نمیخوای بازی کنی که فقط لول اپ کن برس لول 40 همین از این به بعد هم full rec
الان لول 31 و 40% هستم. هوفففففففففففففففف خسته شدم اینقدر تو kl پارتی گرفتم.:19:
اسم شما چیه ؟نقل قول:
اسمش رو هر کی ببینه سریع متوجه میشه منم :31:نقل قول:
دقیقا همین نامرد بود. این چه وضعیه درست کرده آخه .نقل قول:
فکر کنم اسمش Jose بود.نه؟
اگه اونه یارو UM هست.تمام لپیس هاش لول 5 و Dual هستن.Ele Armor داره.اونم Wind.
حالا چرا چند روزه رفته pvp در نمیاد از اونجا. بازی رو یکطرفه کرده.100% لولش از 30 هم رد شده .
چرا بیرون نمیندازنش؟ چرا اینقدر امکانات داره؟ یعنی همه رو پرمیوم و پولی تهیه کرده؟
این در آینده تو لول 70 همه رو رنده می کنه.
تو PVP یه چیزی می فروشن به نام EXP removal pill که EXP رو صفر می کنه.نقل قول:
اینجوری دیگه طرف لول نمیشه.
در ضمن معلومه دلت پره از jose.در کل خیلی خفنه.حق داری.به هیچ صراطی مستقیم نیست.
حالا ببین من چه کار بزرگی کردم که با 2 تا وار این هیولا رو با هانترم کشتم.کلی حال کردم.
نقل قول:من دیگه حرفی برای گفتن ندارم!نقل قول:
تو PVP یه چیزی می فروشن به نام EXP removal pill که EXP رو صفر می کنه.
اینجوری دیگه طرف لول نمیشه.
معلومه که دلم پره . 2 روز روزی 4 ساعت رفتیم pvp با 16 تا هورد دیگه پارتی می زدیم هیچ کار خاصی نمی تونستیم بکنیم.نقل قول:
در ضمن معلومه دلت پره از jose.در کل خیلی خفنه.حق داری.به هیچ صراطی مستقیم نیست.
حالا ببین من چه کار بزرگی کردم که با 2 تا وار این هیولا رو با هانترم کشتم.کلی حال کردم.
البته leader خیلی تو pvp مهمه . روز اول leader خوبی داشتیم .انواع نقشه ها رو می ریخت تا اون طرف رو گول بزنیم.
کلا به 2 دسته تقسیم شده بودیم. یه دسته قربانی که بایست jose رو گول میزدن و اکثرا هم میمردن و دسته دیگه با بقیه آلیانس ها می جنگیدن.
روز دوم بدون هیچ تاکتیک خاصی هممون می مردیم! و آخرش leader دستور عقب نشینی و فرار رو داد و گفت تا این jose اینجا هست کاری نمی تونیم بکنیم بعد هممون برگشتیم پشت دروازه های خودمون!! منم با pvp خداحافظی کردم.
mhv میشه اسمت رو بدونم ؟
میخواستم بگم که اینقدر هم لول 60 قوی نمیشه
این به خاطر point هست که از هورد کشتن میگره خوشبختانه لول 1-15 به هیچ کس پوینت pvp نمیدن
الان بچه هایی هستن که قبلا تو 20 - 30 بودن ما 3 نفره با دوستان میکشیم
===
من میخواستم sonic لینک کنم از یه نفر شنیدم که میگفت 8 بار sonic ترکوندم یکیش وصل شده :O اونم با OP
دیگه بیخیال شدم
ببین اون چه خری هست که wind لینک کرده :D
در ضمن من اصلا سر در نمیارم کدوم ele به کدوم ele بهتره یکی اینو توضیح بده یا یه لینکی بزاره + اگه ele رو لینک کنی به لباس چی میشه ؟dmg بیشتر میشه یا کمتر dmg وارد میشه ؟
ما 4 تا element داریم.
Wind یا باد
Water یا آب
Fire یا آتش
ٍEarth یا زمین
ترتیب به این صورت هست:
Water mobs--->Earth element
Fire mobs--->water element
earth mobs--->wind element
wind mobs--->Fire element
مثلا برای مورد اول اگه موجودی که می خوایم بکشیم water بود باید از earth ele استفاده کنیم
تا damage بالاتری بهش بزنیم.اوج این کار در هانتر هست که critical رو با elemental attack
به صورات همزمان میزنه و پدر حریف رو درمیاره.این مربود به elemental attack بود.
حالا elemental defense هم به همون صورت هست.کسی که به زره خودش wind ele
نصب می کنه نسبت به بقیه حملات(یعنی earth -water-wind) مقاومت بیشتری می کنه
ولی نسبت به Fire کمی آسیبپذیر میشه.اگه توجه کنید پاگان ها معمولا تو PVP از Wind
یا earth استفاده می کنن چون Wind سریع هست و Erath طرف رو stun می کنه.
پس کمتر کسی از Fire استفاده می کنه.می بینیم که jose اینو خوب درک کرده و ele مناسبی لینک کرده.
من water ele دارم و fire و water ها رو خوب دمیج میزنم.
fire ele---->wide vs water
بقیه رو درست درمون نمیدونم.ولی این دوتا رو مطمئنم چون داشتمشون