من ویندوز 7 روسیستمم نصبه یه رم 2 گیگ دارم می خواستم بدونم اگه یه رم 2 گیگ دیگه بگیرم ویندوز خودش می شناسدش و بالا میاد
Printable View
من ویندوز 7 روسیستمم نصبه یه رم 2 گیگ دارم می خواستم بدونم اگه یه رم 2 گیگ دیگه بگیرم ویندوز خودش می شناسدش و بالا میاد
سلام ممنون میشم قیمت این قطعات رو بهم بدی
Core i5 760
Core i5 670
Core i5 2500K
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
مادربرد من مدل P5P41TLE
و رم من CORSAIR
ممنون می شم یکی از دوستان جوابمو بده
خسته نباشيد
قيمت اينmain board هارو مي خواستم: برند گيگا بايت
GA-p67a-ud3-b3
GA-p67a-ud3p
GA-p67a-ud3p-b3
به ترتیب 227نقل قول:
265 و 280
با سلام
من بین خرید این دو سی پی یو موندم
AMD Phenom II X2 565 Callisto 3.4GHz 2 x 512KB L2 Cache 6MB L3 Cache Socket AM3 80W Dual-Core
و
AMD Phenom II X4 840 3.2GHz 4 x 512KB L2 Cache Socket AM3 95W Quad-Core
اولی با اینکه 2 هسته اییه قیمتش 130 هست اما دومی که 4 هسته ایه 125!. در ضمن دوهسته ایه کش L3 6 مگی داره اما دومی توی مشخصاتش چیزی از کش L3 ننوشته. حالا توصیه شما کدومه؟ کش اهمیتش چقدره؟ کلاکشونم کمی متفاوته اگر توی همین رنج قیمت پردازنده بهتری هست خوشحال میشم معرفی کنید.
خودش میشناسه اگه اکس پی هم باشه خودش میشناسه راستی سوالتو جایه درستی مطرح کردی ؟نقل قول:
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:51 AM ----------
قیمت انواع سخت افزار و نرم افزار رو میتونین ازین جا بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.rayaneh.com
نمی دونستم کجا باید سوالمو مطرح می کردم. اگه اینجا جاش نبود عذر خواهی می کنم.
راستی رم جدیدی که میخای بخری بهتره که از یه مارک باشهنقل قول:
خواهشا یکی راهنمایی کنهنقل قول: