غیبت توی امتحان موجه هم نباشه توی معدل تاثیر نداره!نقل قول:
Printable View
غیبت توی امتحان موجه هم نباشه توی معدل تاثیر نداره!نقل قول:
[QUOTE=hasti rs;5748084]معدل کتبیتون منظورم نبود ؛ منظورم معدلی بود که توی آزمون فرگیر بدست میارید !
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
مگه تو ازمون فراگیر سوال ها تستی نیست؟معدل یعنی چی؟:13::18:
سلام.ببخشید کسی از نحوه انتقال و مهمانی تو دانشگاه پیام نور اطلاعی داره؟مثلا اینکه چقدر سخته و یا اصلا میشه یا نه؟البته منظورم از مراکز اطراف تهران(مثل پاکدشت،چهاردانگه و ...) به تهران هست.درضمن درمورد تغییر رشته چی چیزی میدونین؟شنیدم باید تو آزمون تغییر رشته شرکت کنی.آیا درسته؟اگه آره اون چطوریه سخته؟
خواهشا دوستانی که پیام نور تبریز درس میخونن جواب بدن. ممنون :40:نقل قول:
فارسی شدم 10.4 از 20 :دی×××
مبانی تستیش شدم 4.53 از 8!
دست بزنید برام!!:27:
یه سوال دیگه
من شنیدم اگر درسی را زیر 10 بگیریم و ترم بعد پاسش کنیم توی ترم حساب میشه ولی
موقعی که درسمون تموم شد و میخوان معدل کل را حساب کنند اونی که زیر 10 بوده
را توی معدل کل مدرک حساب نمیکنند و اون نمره بیشتر را حساب میکنند !!!!
آیا این موضوع صحت داره ؟؟؟؟
سلام دوستان
1)تو دفترچه فراگیر نوشته رشتتون رو تو مراکز استان خودتون انتخاب کنید،با این حساب کسی که تهرانه نمیتونه واحد کرج(که برای استان البرز هست) رو انتخاب کنه؟
2)دوستانی که پارسال کنکور فراگیر کامپیوتر،صنایع یا آی تی دادند میشه یکم درباره مدت خوندنشون و سطح درسها و سطح آزمون راهنمایی کنند؟
چرا تستی هست وباتوجه به درصدهایی که تو هر درس میزنید نمره ی اون درس و باتوجه به کل نمراتتون معدلتونو برآورد میکنن ، همونطور هم که حمید گفت درواقع این درسایی که توی آزمون فراگیر میدید درسای ترم اول هستن یعنی مثل این میمونه که شما دارید ترم یک رو میخونید و اگه معدلتون از یه معیاری کمتر بشه نمیتونید برید دانشگاه ! البته این اطلاعاتی هست که من از بچه های کلاسمون که فراگیر بودن فهمیدن اگه اشتباه میگم بچه هایی که اطلاعات دقیق دارن تصحیح کنن .. :11:نقل قول:
مگه تو ازمون فراگیر سوال ها تستی نیست؟معدل یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
همین که قبول شدی خودش کلیه ! دمت گرم همه رو رو مرز قبولیدی ! چرا فارسیه مارو نزدن پس ؟ :13:نقل قول:
فارسی شدم 10.4 از 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×××
مبانی تستیش شدم 4.53 از 8!
دست بزنید برام!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين كتابهاي فراگير پيام نور دروس عمومي و تخصصي رو از كجا ميتونم تهيه كنم و رشته هاي فني مهندسي عموميشون همون دروسي كه پايه زده است ؟
آره :دی منم که تا شب امتحان لاشو باز نکرده بودم:دی!!نقل قول:
همین که قبول شدی خودش کلیه ! دمت گرم همه رو رو مرز قبولیدی ! چرا فارسیه مارو نزدن پس ؟
ولی زور داره فارسی این جوری بشه...!
تو تهران جلو دانشگاه خیابون 12 فروردین :دی پره!نقل قول:
دوستان اين كتابهاي فراگير پيام نور دروس عمومي و تخصصي رو از كجا ميتونم تهيه كنم
نمیفهمم :دینقل قول:
رشته هاي فني مهندسي عموميشون همون دروسي كه پايه زده است ؟
عمومیا عمومیه دیگه:دی!!