اگه وقت كردم چشم ، حالا نميشه قيد اون برنامه رو بزني ؟نقل قول:
هك ساين رو از اينجا ريختي ؟
در مسير z/resourse/app دو تا فايل pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو بريز تو مسير c/resourse/app . ب مسير هاي گفته شده دقت كن كه اشتباه نريزينقل قول:
Printable View
اگه وقت كردم چشم ، حالا نميشه قيد اون برنامه رو بزني ؟نقل قول:
هك ساين رو از اينجا ريختي ؟
در مسير z/resourse/app دو تا فايل pvcamera.RSC و pvcamera_loc.RSC رو بريز تو مسير c/resourse/app . ب مسير هاي گفته شده دقت كن كه اشتباه نريزينقل قول:
بله کلا هک ها رو از اینجا برمیدارم به جاهای دیگه خیلی اعتماد ندارمنقل قول:
راستش بخاطر سه بعدی بودنش خیلی دوست داشتم نصبش کنم . فعلا هم نشده:41: اگه زحمتتون میشه بیخال شین تا همینجاش هم خیلی لطف کردین:11:
این سایتswmail هستش من که چیزی که amirsaگفته بود رو پیدا نکردم حالا شما هم یه نگاهی بنداز.نقل قول:
بازیprince of persiaهم که جدید اومده بازی سه بعدی قشنگیه اگه بازی نکردی پیشنهاد میکنم اون رو هم نصب کنی
کد:http://101swmail010.googlepages.com/
آیکن و منوی جدید و زیبا برای واکمن 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق معمول کل پوشه ها رو با Xplor علامت دار کنید و کپی رو بزنید
حالا برید روی درایو C و اونجا Ok یا Paste بزنید
فایلها در مکانها خودشون کپی میشن :46:
سلام ممنون لطف کردیننقل قول:
اگه منظورتون همون hd هستش، نصبش کردم عالیه :31:
دوستان من این سوال رو هر جا پرسیدم جوابم رو ندادند لطفا یکی جواب بده.....
تو p990i موقع اجراي asphalt3 وAssassins Creed 3D v1.0.8 By WL از بازي مياد بيرون و application closed ميده!!!!
البته قبلا اجرا میکرد تا اینکه فایل های درایو c گوشیم رو دستکاری کردم و مجبور شدم دوبار update کنم....
بعد از آپديت گوشي رو هك كردي دوباره ؟نقل قول:
يه چيزي ريختي كه مورد داشته ...
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه گوشیم master reset کنم زبان فارسی گوشی و کیبورد فارسی و( آخرین update ) از بین میره ؟
گوشی من p1 هست
ممنون
بله دوباره هک کردم...... چیزی هم بجز این دوتا بازی نصب نکردم همین اررور میده!!!!نقل قول:
لطفا راهنمایی کنید من داره حالم از این گوشی به هم میخوره..........:2:
فقط عشق من همین دوتا بازی بود که اجرا نمیشه!!
با سلام و خسته نباشی
گوشیم 990. گوشیمو هک کردم و بعد از زمانی که هک کردم lock code گوشیمو فراموش کردم. تا حالا 1 بار فلش کردم و 2بار اپدیت ولی کد گوشیم نمیدونم چنده
مگه بعد از فلش یا اپدیت کد اولیه گوشی 0000 نیست؟اگه لطف کنید راهنماییم کنید.