من گوشی ام رو هک نکردم و ورژن اش همون 30 است . ولی x-plore رو نصب کردم . از اونه ؟نقل قول:
Printable View
من گوشی ام رو هک نکردم و ورژن اش همون 30 است . ولی x-plore رو نصب کردم . از اونه ؟نقل قول:
سلام
مشکلی داشتم که گفتم از نظرات دوستان هم استفاده کنم.
چند روز پیش یه رم Sandisk اصل 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومان از علاالدین گرفتم.
این رم تو گوشیم فرمت میشه و وقتی با کابل وصل به کامپیوتر میکنم کاملا درست و صحیح عمل میکنه.
میتونم روش فایل منتقل کنم و یا پاک کنم بدون هیچ مشکلی.
این رم با هیچ رم ریدری و با هیچ خشابی به کامپیوتر وصل نمیشه و کامپبوتر اونو نمیشناسه!!!!
شما نظر خاصی ندارید؟
دوست من شما با خشاب به یه لپ تابم اتصال بده ببین چه جوریه....
اتفاقا من فقط با لپ تاپ این تست رو انجام دادم. با چندین مدل خشاب و چندین مدل رم ریدر مختلفنقل قول:
اما هیچ کدومشونو لپ تاپ نمیشناسه.
جالب اینه که با کابل usb هیچ مشکلی نداره !!!
دوست عزیز ، رمی که شما خریدید ، یعنی کلا رمای 4 و 4 گیگ به بالا با تکنولوژی HC ساخته میشن ( کلا HC هستن ) و فقط دستگاه هایی که با اینا کامپتیبل هستن میتونن بخوننش ، اون اول که اومده بود با هر کارت یک رم ریدر هم میداد ، ولی جدیدا همه ی رم ریدرا میخوننشون به خاطر همین دیگه رم ریدر رو نمیزارن یا اگرم میزارن ( برا 8 گیگ ) 2 تا 3 تومن گرونتر میشه ، شما هم با خرید یه رم رید 4 هزار تومنی که روش نوشته باشه SD hc میتونید بدون نیاز به گوشی از کارت خودتون استفاده کنیدنقل قول:
سلام
مشکلی داشتم که گفتم از نظرات دوستان هم استفاده کنم.
چند روز پیش یه رم Sandisk اصل 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومان از علاالدین گرفتم.
این رم تو گوشیم فرمت میشه و وقتی با کابل وصل به کامپیوتر میکنم کاملا درست و صحیح عمل میکنه.
میتونم روش فایل منتقل کنم و یا پاک کنم بدون هیچ مشکلی.
این رم با هیچ رم ریدری و با هیچ خشابی به کامپیوتر وصل نمیشه و کامپبوتر اونو نمیشناسه!!!!
شما نظر خاصی ندارید؟
منم همین کارو کردم .
قيمتش چقدر شده?
فک کنم حدود 400 تومن .....:20:نقل قول:
آره. تازه سایت دیجی کالا که قبلا زده بود 380-90 اینا الان زده 405 تومان انگاری!!!
ولی توی سایت گوشی شاپ 385 هزار تومن.
من تازگيا N82 خريدم، ميخوام بدونم راهی هست كه بشه آيكن برنامهای رو به منوی اصلی (در واقع همون صفحهی اصلی) اضافه كرد كه ديگه لازم نباشه به بخش Application رفت و مثلاً ماشين حساب رو اجرا كرد؟
مرسی.