نقل قول:
ممنون از لطفتون . حتما آموزش ها رو میزارم
Printable View
نقل قول:
ممنون از لطفتون . حتما آموزش ها رو میزارم
خوب حنمی حمله ها درست سر یه زمان مشخص رسید باشننقل قول:
در هر سه تا غارتش صفر هست در حالی که کلی منابع داشت و نشان از اشتراک cid داره (همه لاگین کردن رو واندر پارسی)
لاگین کردن یعنی چی؟
در هر سه تا غارتش صفر هست در حالی که کلی منابع داشت و نشان از اشتراک cid داره (همه لاگین کردن رو واندر پارسی)
لاگین کردن یعنی چی؟
لاگین کردن یعنی چی؟
سلام
من اکانت سرور 5 خودم را میخوام بفروشم
نژاد گول
10 تا دهکده
1 دهکده 15 گندمی
3 دهکده 9 گندمی
بقیه معمولی هستند
رتبه فعلی 270
رتبه قهرمان 200 با لول 19
حدود 2000 رعد - 1000 شوالیه - 1000 شمشیرزن - بیشتر از 1000 کاهن سواره
هر کسی خواست پیغام بده
ممنون
آقا کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من جمعیتم 66 یه نفر گیر داده هی حمله میکنه منم چند تا سرباز دارم میکشه بادی چیکار کنم نمیذاره یکم جون بگیرم
سرور 7 هستم ولی همونجور که تو پست بالا گفتم یه نفر بهم گیر داده پشت هم حمله میکنه 4 روزه بهم حمله میکنه نمیدونم چیکار کنمنقل قول:
فعلا باید مخفیگاه بسازی وسطحشو افزایش بدینقل قول:
من جمعیتم 66 یه نفر گیر داده هی حمله میکنه منم چند تا سرباز دارم میکشه بادی چیکار کنم نمیذاره یکم جون بگیرم
امکانش خیلی کم هست تقریبا صفرنقل قول:
آقا تو عید باید چی کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا بهمون حمله میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر حمله بشه و صلح نباشه که بدبدختیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نباید بیرون بریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای وای وای سیزده به در رو چی کنیم اون از همه بد تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
لطفا سریع خیلی نیازش دارم:11: