آقا محمد مارو نترسون بابا :دی
منم قراره صب برم خودمو خاک بر سر کنم تیپ 5 ثبت نام کنم :دی
Printable View
آقا محمد مارو نترسون بابا :دی
منم قراره صب برم خودمو خاک بر سر کنم تیپ 5 ثبت نام کنم :دی
داداش برید بگیرید تو سری که من گرفتم دوستانی مثل بهنام alex و pami جان بودن که اصلا هیچ مشکلی ندارن با ماشین بگیرین خیالتون راحت ! بقول محمد ما پیر خراباتیم ! اینم انداختن بهمون دیگه کاریش نمیشه کرد ! فکر میکنم از این برگشت خورده ها بوده دادن به ما !
:20:سلام دوستان من صفحه کیلومتر رو عوض کردم:20:نگو طرف که قبلا این ماشین رو داشته یه حرکت ابتکاری زده بردی که پشت کیلومتر و مربوط به عقربه ها و نور بالا و ایناست رو عوض کرده تیپ پنجی انداخته:31:شایدم من اشتباه میکنم آخه روی دو تا از ال ای دی هاش رو پوشونده بود که من جلوش رو باز کردم چراغ ایربگ اش روشن شد:31:بله الان هیچ جایی نداره که دو تا سیم صفحه کیلومتر رو بزنم بهش. هر جا هم میبرن کلاس میزارن:31:
راهش رو خودم میدونم باید از یه جایی سیم بکشم بهش که وقتی چراغ ها روشن میشه اینم روشن بشه به نظرتون از پشت پنل بخار و کولر میشه یه سیم کشید؟؟؟
اصلا جایی داره که بتونم سیماشو به اون دو تا سیم صفحه کیلومتر وصل کنم؟؟
:31:ممنون میشم کمکم کنید:10:
اینم واسه خودش حرفیهنقل قول:
ایشالا جنسیس هم میگیری
خودمم تو کفش هستم :31:
2 تا پلاک اروند اینجا میپلکن :31:
میگم تو یه بار این ماشینو ببیر یه تعمیرکار ماهر یا یه نمایندگیه که معرفت داشته باشه
بزار دوروز پیشش باشه
بگو همه چیزاشو برات چک کامل کن
دیگه خدایی نکرده برات اتفاقی نیفته :46:
:11:
تیپ 5 عشقه نگران نباشنقل قول:
اگه همچین بلاییکه سر محمد اومد برای منم میومد باز هم دوسش داشتم
تیپ 5 عشقه 6 ساله منه :40:
والا این دو مورد که گفتی نیست اصلا همه میخوان بچاپن آدم رو فقط از بد روزگار مهر که شروع شده کارای منم بیشتر شده الان هر روز ماشین میخوام دوباره فردا صبح باید برم جایی میترسم تو راه بلایی سرم بیاد :41:!
باور کن جنسیس هم بگیرم از این برگشتی هاش گیرم میاد :31: وای جات خالی تو بابایی یکی بود من داشتم واسه خودم میگازیدم و عشق میکردم این 206 و پراید و 405 و.... رو رد میکردم که یهو دیدیم یه زردش کنارم هست منم تو جو بودم یه گازی دادم اونم گاز داد یه غررررشی کرد و خیلی ناز تبدیل به یک نقطه شد :31: منم شروع کردم به صوت زدن :31:
پوریا بیا یدونه شریکی بگیریم من میام باهاش تا آبادان توام باهاش بیا تا تهران همین سیکل رو ادامه بدیم :31: نوبتی
دوستان تیپ 5 ماشین خوبی هست به مال من نگاه نکنید از 10 تاش 1 کیش بلاخره پاچه یک نفر رو نوازش میکنه دیگه !
لامسب عجب موتوری دارهنقل قول:
این صداشون از موتور خفنه
بعد ما هی خودمون نفله میکنیم از منبع یا فیلتر هوا استفاده میکنیم بلکه صداش عوض بشه
اره اینم فکر خوبیه
باشه ولی پول بنزینشو کی میده؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید دوستان من اون دو تا سیم صفحه کیلومتر رو به برق 12ولت کیس ام وصلکردم روشن شد فقط باید سماشو به جایی مثل پنل بخاری یا جایی که وقتی چراغا روشن میشه اینم روشن بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریا جاننقل قول:
برق ماشین هم 12 ولته
شما باید به سیمی وصل کنی که وقتی میخوای چراغای سکن روشن بشه اینم باهاش روشن بشه
سیماش هم باید تو یکی از فیشایی باشه که مربوط میشه به خود صفحه ونه کیلومترشمار
پیدا کردن سیماش مصیبته :31:
آقا شرمنده ربطی به بحث شما نداره این سوالم (:31:) ولی این کنسول آمپر رو چند خریدی شما؟نقل قول: