دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
Printable View
دستت درد نکنه ولی من هر قیمتی پیشنهاد میکنم broken down میشه میتونی بگی واسه خریدن رونالدینهو یا کریستین رونالدو حدودا چه قیمتایی باید پیشنهاد کنم ؟
درجه محبویت باید برای خرید این بازیکنان بالا باشهنقل قول:
سلام. ممنون . ولی واسه مایی که دسته معمولی داریم ( اهرم نداریم) راهی نیست؟نقل قول:
ببين دوست عزيز، شما بايد هم بازيكن رو متقاعد كنيد و هم تيم بازيكن. شما بايد هم به تيم پول برداخت كنيدنقل قول:
(Transfer) و هم به بازيكن (Salary). هر چه محبوبيت بازيكن و تيم اون بازيكن بيشتر باشه خريدنش كاره سختريه!
-----------------------------------------
هر كسي كمكي (به جز خوده بازي، مثل دريبل و تكنيك!:31:) خواست مي تونه رو كمك من حساب كنه :10:
به غیر از خورده بازی چی میمونه؟:31:نقل قول:
حالا هر چی میمونه.من یک کمک می خوام.یک سایت می خوام(ایرانی نه.یجا که کامل باشه)4 تا فیس درست حسابی توش برای اینتریا پیدا کنم.یک جاهایی میشناختم که اصلا فیس 08 نزاش(در حد 4 5 تا گذاشتن)
اگر بلدی یک آموزش تصوری ام برای گذاشتنش تو بازی به من بده.فیس لیست رو هم دارم.فقط خود فیس و آموزش استفاده شو ندارم(حالا یکی دو تا از قدیم دارم بلد نیستم استفاده کنم)
راستی کرسپو رو هم می خوام:21:
بعد يه عمر سلام
يك لودينگ فارسي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-======================-کد:http://sajaddp.persiangig.com/PES%202008/Loading/Loading%201/loading%20for%20PES2008%20By%20SAJADDP.rar
اين هم اخرين اديت من:اسكوربرد IREDIT:
حجم 250 kbکد:http://sajaddp.persiangig.com/PES%202008/scoreboards/IREDIT_scoreboard_by_SAJAD_DP.rar
به علت زياد بودن حجم پيشنمايش فعلا پيشنمايش ندارد.
دوست من، منظور من از خوده بازي گيم پلي بازي بود. من كه داخل پرانتز منظورم رو گفتم.نقل قول:
سايت اينه:
واسه ايمپورت فيس شما به برنامه Game Graphic Studio احتياج داري. شما اين برنامه رو از همون سايت دانلود كن تا من نحوه كارشو بگم. :46:کد:www.PESFaces.co.uk
من تمامک این برنامه ها رو دارم.نیازی به رفتن اون سایت نیست.مشکل من بیشتر تو درست ایم÷ورت کردنه.همیشه میگه حجمش زیاده...نقل قول:
مشکل دیگه من بازیکنایی هستن که اصلا فیس ندارن تو بازی.(مثل پاتو یا بازیکنای کلاسیک).اینا رو چجوری با گیم گرافیک بکنم تو بازی؟
و یکی دیگه هم موی بازیکناس.نه لیستشو دارم.نه بلدم موی جدید رو اضافه کنم.مثل فیس جدید که گفتم.
یک سایتم ندادی توش فیس باشه.یک سایت بود از هر تیمی 100 تا فیس داشت( pes 6 البته).واسه 2008 فقط 2 یا 3 تا داره!!
نقل قول:
سلامنقل قول:
درجه محبویت باید برای خرید این بازیکنان بالا باشه
بالاتر از S
?
ممنون :)
من با رئال دارم بازي ميكنم.نقل قول:
روبينيو رو با 50000 پول دادم كرستين رونالدو رو گرفتم.
اگه خيلي مشكله به فصل نقل و انتقالات آخر فصل كه رسيدي(8 هفته ي آخر فصل) بورو توي general settings
بعد master league level رو راحت تر كن مثلا اگه روي هارد هست بيار روي نرمال.
ok?