Regional Options\advenced !!!
با سلام دوستان
هم سوال و تبادل تجربيات و مشكلات :10:
در يه سري ويندوز كه بدستم ميرسه ، وقتي نصب ميكنم ميبينم كه زبان فارسي نصب نيست و مثلا ميخوام از عربي يا انگليسي به فارسي تغيير بدم با پيغام زير مواجه ميشم. :41: (Regional Options\advenced
---------------------------
Change Regional Options
Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administrator.
OK
شايد يه عده از دوستان بگن دوست عزيز خودت رو چرا اذيت ميكني يه ويندوز ديگه نصب كن !!!! :28:
ولي بنده دنبال حل و جواب اين مسئله ميگردم. :question:
خوب وقتي بررسي كردم ديدم كه زبان فارسي و يه تعداد زبان ديگه از سي دي ويندوز حذف شده تا حجم كمتر بشه. ولي حالا بنده ميخوام زبان فارسي رو هم به ويندوز اضافه كنم پيام بالا رو ميده . طبق تحقيقي كه تو اينترنت گشتم يه تغييراتي توي فايل بنام intl.inf انجام شده و زبان فارسي حذف شده حالا بنده توي اين فايل جاهاي حذف شده زبان فارسي رو اضافه كردم (البته با فايل اصلي ) و فايلهاي كيبورد فارسي رو اضافه كردم بعد ويندوز رو ريستارت كردم حالا اومدم فارسي رو انتخاب كنم كه ديدم ميشه وapply رو زدم ديدم پيام خطاي بالا رو نداده و درخواست سي دي كرد و من يك سي دي ويندوز ايكس پي فارسي ساپورت گذاشتم كه ديدم قبول كرد و در آخر پيغام ريستارت داد خيلي خوشحال شدم و هوراي موفقيت سر دادم. :19:بعد ريستارت ديدم زبان فارسي به taskbar اضافه شده و رفتم كنترل پنل و به قسمت Regional Options\advenced بعد ديدم باز زبان عربي كه قبلا هم همين بود و خطا ميداد بود باز فارسي رو انتخاب و سي دي ويندوز خواست ريستارت .... باز ..... :41: ! ولي در ورد و همه جا تمام حروف فارسي درست تايپ ميشد. حالا مشكلاتي كه ايجاد ميكرد 1.برنامه هايي كه چند زبانه بودند و از اين قسمت تشخيص زبان ميدادند همه در مرحله اول زبان عربي رو لود ميكردند و بايد دستي درست ميكردم 2.نتونستم و يا راه حلي پيدا نكردم كه در قسمت Regional Options\advenced فارسي رو بجاي زبان ديگه مثل عربي يا انگليسي انتخاب كنم بيام.
حالا دوستاني كه ميتوانند راه حلي ارائه كنند و بنده را از ناداني به دانايي برسانند و ديگر دوستان را با تجربه تر كنند ، ممنون ميشم . :33::10::20:
با تشكر :thumbsup: