-
باخت سنگين مقابل استقلال اهواز، افشين قطبي را تا مرز اخراج از پرسپوليس پيش برد و شايعه شد كه با بركناري او استيلي سرمربي تيم ميشود و كريم باقري هم به عنوان دستيار در كنار او كار خواهد كرد.
كاپيتان پرسپوليس در گفتوگويي، با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: هر روز براي ما شايعه درست ميكنند اما خودم هم از مسائلي كه عنوان ميشود، بيخبرم. در گذشته بارها گفتهام كه هيچ وقت مربي نميشوم و حالا هم سر حرفم هستم، مطمئن باشيد كه هيچ كس نميتواند نظرم را عوض كند.
باقري در ادامه گفت: در حال حاضر فقط به فوتبال فكر ميكنم، در ضمن خصوصيات اخلاقي من به مربيگري نميخورد و مطمئن باشيد كه با خداحافظي از فوتبال هم اين شغل را انتخاب نخواهم كرد. خبرهايي كه در خصوص مربيگريام در پرسپوليس مطرح شده كذب محض است و همه آنها را تكذيب ميكنم.
-
بازيكنان پرسپوليس پس از باخت سنگين به استقلال اهواز به سختي حاضر به گفت و گو در اين خصوص مي شوند.
شيث رضايي در گفتوگويي در خصوص انتقادهايي كه اخيراً از او صورت ميگيرد اظهار داشت: هيچوقت براي پرسپوليس كم فروشي نكردم و در تمام ديدارها و بازي برابر استقلال اهواز تمام توانم را به كار گرفتم و تلاشم را انجام دادم.
شيث در ادامه از دلايل به چشم نيامدن بازي خودش در اين ديدار ميگويد: شيوه كار ما نسبت به سال گذشته كاملاً فرق كرده است. سرمربي تيم از من بيشتر كار دفاعي ميخواهد و چون در كارهاي تهاجمي شركت نميكنم بازي من به چشم نميآيد و همه از بازي من انتقاد ميكنند.
شيث گفت: در بازي مقابل استقلال اهواز هيچ كمكاري نكردم و معتقدم هيچ مهاجمي پشت سر من توپ نگرفت. مدافع پرسپوليس در خصوص علت باخت سنگين در اهواز اظهار داشت: از من در مورد بازي نپرسيد و برويد از سرمربي تيم دليل باخت را بپرسيد
-
عضو هيات مديرهي باشگاه پرسپوليس گفت: احتمال ترميم در ساختار كادرفني وجود دارد اما، بحث تغيير مطرح نيست.
حسن بيادي در گفتوگويي، اظهار كرد: نظر ما اين است كه بايد در برنامههاي كادرفني تجديدنظر شود و با ماندن همين كادرفني و ترميم در ساختار كادرفني ميتوان نتايج مناسب را كسب كرد. ضمن آنكه با تغيير كادر فني در اين شرايط مشكلات حل نخواهد شد.
وي افزود: برخي از بازيكنان به دليل بي توجهي كه به انتظارات هواداران و مردم دارند در زمين تنها راه ميروند و اين دليلي ميشود كه تيم نتواند نتايج لازم را كسب كند. ما معتقديم كادرفني براي موفقيت تيم تلاشهاي خود را انجام داده و ميدهد اما، بعضي از بازيكنان به دليل اختلاف شخصي كه با ديگر بازيكنان دارند شرايط را به گونهاي جلوه ميدهند كه كادرفني كوتاهي كرده است.
بيادي افزود: بازيكنان اگر هم با كادر فني مشكلي دارند نبايد اين مشكلات را با خود به زمين بازي ببرند بلكه بايد در زمين براي تيمشان و هواداران تلاش كنند. متاسفانه در نيم فصل دوم بعضي از بازيكنان به اين مساله بيتوجه بودند
-
رييس كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال خبر داد:
محروميت شش بازيكن ليگ برتري از حضور در كليهي ميادين
حسين كعبي، داوود حقيپور، احمد محمدپور، قاسم حداديفر، حسن اشجاري و علي احمدي تا اطلاع ثانوي از حضور در كليهي رقابتهاي فوتبال محروم شدند.
عبدالرحمان شاهحسيني با اشاره به گزارش رسيده به كميتهي انضباطي فدراسيون فوتبال دربارهي بازي استقلال اهواز - پرسپوليس اظهار كرد: با توجه به اين گزارش حسين كعبي و حقيپور در حين مسابقه مبادرت به فحاشي نسبت به يكديگر كردند كه ابتدا "كعبي" اين كار را انجام داده و پس از آن "حقيپور" كه داور نيز به اين دليل هر دو بازيكن را از زمين اخراج كرد.
وي افزود: كميتهي انضباطي اين دو بازيكن را براي حضور در جلسهي اين كميته براي اداي پارهاي توضيحات به اين كميته دعوت كرده اما، به موجب دستور موقت هر دو بازيكن تا اطلاع ثانوي از حضور در ميادين فوتبال محروم خواهند بود.
رييس كميتهي انضباطي دربارهي حوادث بازي پگاه - ذوب آهن نيز گفت: كميتهي انضباطي بنابر دستور موقت چهار بازيكن ذوب آهن كه شامل علي احمدي، احمد محمدپور، قاسم حداديفر و حسن اشجاري است را تا اطلاع ثانوي از حضور در ميادين فوتبال محروم كرده است.
شاهحسيني همچنين دربارهي ديدار استقلال تهران - پگاه گيلان نيز گفت: امروز فيلم اين بازي مورد بازبيني قرار خواهد گرفت و در صورتي كه موردي در اين بازي وجود داشت، به آن رسيدگي خواهد شد.
وي دربارهي بازي پرسپوليس - استقلال اهواز افزود: با وجود تماشاگران زيادي كه از اين بازي ديدن كردند اما، نظم و انضباط خوبي بر اين بازي هماهنگ بود و تنها عدهي قليلي از تماشاگران پس از اخراج كعبي اقدام به پرتاب اشيا در زمين كردند.
شاهحسيني از برگزار نشدن بازيهاي تيمهاي شمالي در ورزشگاه شهيد عضدي خبر داد و گفت: به دليل شرايط فيزيكي اين ورزشگاه تا اطلاع ثانوي مسابقات ليگ برتر در ورزشگاه شهيد عضدي برگزار نخواهد شد و سازمان ليگ برتر استاديومي به غير از اين ورزشگاه را براي انجام بازيها در نظر خواهد گرفت.
وي در پايان گفت: بار ديگر تاكيد ميكنم كه با توجه به اينكه ليگ برتر به شرايط حساسي رسيده به تمامي عوامل فوتبال توصيه ميكنيم مراقب رفتارشان باشند چرا كه در صورت تخلف بدون هيچگونه مسامحهاي كميتهي انضباطي راي قاطعاش را صادر خواهد كرد.
-
گل از ۴ گل خورده پرسپوليس در ديدار با استقلال اهواز، از عمق خط دفاع حاصل شد تا به مانند دربي و ديدار با ذوب آهن، باز هم پرسپوليس از همان ناحيه ضربه بخورد.
در حالي كه افكار تاكتيكي مربيان پرسپوليس به حركت از كناره هاست، عمق خط دفاعي پرسپوليس چندين بازي است كه به پاشنه آشيل اين تيم تبديل شده و هيچ فكري براي مسدود شدن آن هم نمي شود!
-
حسين کعبي با اشاره به حادثهي كيانپارس اهواز:
آنها به قصد کشتن آمده بودند!
در حالي كه يك منبع آگاه دربارهي درگيري "حسين كعبي" با چند نفر در محلهي كيانپارس اهواز از وجود سابقهي قبلي در اين درگيري سخن گفته و بر اساس گزارش پليس نيز دليل آن اختلافات شخصي اعلام شده؛ اين بازيكن در گفتو گو با سايت باشگاه پرسپوليس مدعي شده كه اين حمله از سوي افراد ناشناس صورت گرفته است.
حسين كعبي تاكيد دارد كه اين افراد به قصد کشتن او آمده بودند.
* چرا با شرايط موجود در شهر اهواز، همراه تيم به تهران نيامدي؟
- تنها دليلش بيماري پدرم بود که ميخواستم يک شب در کنار وي باشم. اگر احتمال يک درصد از اين حادثه را ميدادم، هيچگاه در اهواز نميماندم و اين مشکل براي من و خانوادهام اتفاق نميافتاد.
* آيا در منزل پدرتان اين اتفاق افتاد؟
- خير. پس از اتمام بازي به همراه برادرم به منزل پدرم رفتم که حدود 30 نفر از اقوام نيز آنجا بودند و در هنگام برگشت به منزل برادرم که ساعت حدود يک نيمه شب بود، هنگامي که ميخواستم ماشين را داخل پارکينگ بگذارم، ناگهان اين اتفاق افتاد.
* آيا کسي به کمک شما نيامد؟
- آنها حدود 30 نفر بودند که بدون هيچ ملاحظهاي شروع به زدن من و برادرم کردند که در اين بين با کمک همسايهها، اين حادثه به اطلاع پليس 110 رسيد و کم مانده بود که کشته شويم.
* تا چه حد مجروم شديد؟
- حدود 25 بخيه در سرم، خراشهاي شديد در گردن، زخمي شدن بيني و آثار ضربات چاقو در دستهايم.
* برادرت هم مجروح شد؟
- بله. برادرم تنها کسي بود که همراه من بود و به شدت مجروح شد و دست و کتفش شکست. بايد بگويم که خدا خيلي به ما رحم کرد.
* آيا کسي هم از آنها شناسايي شد؟
- بله، 3 نفر از آنها توسط پليس دستگير شد.
* در آنجا مشکلي با کسي نداشتيد که بخواهند اينچنين تلافي کنند؟
- خير. خانواده ما تنها به فوتبال ميپردازند و مردم آن منطقه متعجب شده بودند که اين اتفاق چگونه رخ داده است و خيلي از ما حمايت کردند.
* در حال حاضر در چه شرايطي قرار داريد؟
- پس از انتقال به بيمارستان و اقدامات صورت گرفته، جهت بررسي اين اتفاق تلخ به پزشکي قانوني رفتم و اقدامات شکايت را انجام دادم.
* آيا مسئولان باشگاه با شما تماس داشتند؟
- بله. کاشاني و خوردبين طي تماسي تلفني از من دلجويي کردند و اعلام داشتند که با جديت کامل به اين موضوع رسيدگي خواهند کرد.
* چگونه اين حادثه را به باشگاه اطلاع داديد؟
- پس از بستري شدن در بيمارستان، توسط همسرم به کادر فني تيم اطلاع داده شد.
* کي به تهران باز ميگرديد؟
- به اميد خدا پس از انجام کارهايم، فردا شب به تهران بر ميگردم و در خدمت پرسپوليس خواهم بود
-
خبرگزاری پرسپولیس : معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس گفت: شيث رضايي هنوز به طور كامل مجرم شناخته نشده و اين دادگاه است كه اين مساله را تاييد ميكند.
مصطفي شكري در گفتوگو یی اظهار كرد: قرار مجرميت براي شيث رضايي با توجه به تحقيقات مقدماتي در دادسرا صادر شده و هنوز پروندهي وي به دادگاه نرفته و از سوي اين مرجع تاييد نشده است.
وي افزود: اين دادگاه است كه تصميم نهايي را ميگيرد كه با توجه به عدم وجود عنصر سوء نيت، راي بر تبرئه شدن شيث خواهد داد يا اينكه فعل او را مجرمانه تشخيص داده و با توجه به سطح درجه اقدام وي، هرگونه مجازاتي از جمله نقدي، تعليق يا ديگر موارد را براي او در نظر ميگيرد.
شكري ادامه داد: اعتقاد ما بر اين است كه در اقدام كودكانه شيث رضايي، سوء نيت خاصي وجود نداشته كه بخواهيم منتظر مجازاتهاي فوق از نوع سنگين باشيم اما، به هر حال قاضي پرونده مستقل خواهد بود و انتظار داريم كه دادگاه در فضاي واقعي پرونده، اظهار نظر كند.
وي گفت: تا زماني كه حكم از سوي دادگاه صادر نشود، نميتوانيم پيشبيني خاصي از سوء اثري كه اين اقدام ميتواند در پرونده باشگاه به جاي بگذارد داشته باشيم اما، همه تلاش خود را انجام خواهيم داد تا موضوع به نحوي كه شايسته است و سوء عملي براي شيث و باشگاه نداشته باشد، تمام كنيم گرچه راي دادگاه براي باشگاه و مردم كاملا قابل احترام خواهد بود.
معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس در پايان درمورد اتفاقي كه براي كعبي در اهواز افتاده است نيز گفت: من از جزييات حملهاي كه به كعبي شده اطلاعي ندارم اما، افراد هر جامعه در هر جايگاهي تابع ضوابط امنيتي آن هستند و جامعه هم متولي امنيتي خود را دارد لذا اين موضوع از موضوعات عمومي و شخصي است و كعبي در صورت لزوم بايد به صورت خصوصي شكايت كند. باشگاه پرسپوليس شكايتي ندارد و تنها به عنوان مشاور و با پذيرفتن وكالت وي، ميتواند به او كمك كند
-
در ۳ ديداري كه تيم پرسپوليس در سال ۸۷ پشت سر گذاشته است و در مجموع ۲۷۰ دقيقه فرصتي كه در اختيار بازيكنان اين تيم قرار داشت، تنها ۲ بار موفق به باز كردن دروازه رقبا شده اند.
در نقطه مقابل پرسپوليس در اين ۳ ديدار، ۷ بار دروازه خود را در برابر رقبا گشوده ديده است و معدل منفي ۲/۱ گل خورده در هر بازي را از خود بر جاي گذاشته است.
-
خبرگزاری پرسپولیس : طي چند هفته اخير عليرضا حقيقي گلر جوان پرسپوليس چند بار با اجازه از كادر فني از حضور در تمرينات خود داري كرد. پيگيري كه كرديم متوجه شديم بيماري مادر حقيقي و بستري شدن ايشان در بيمارستان دليل غيبت هاي حقيقي جوان بوده است.
حقيقي ديروز هم به همين دليل مجددا با اجازه از كادر فني در تمرين روز گذشته پرسپوليس شركت نكرد و او هم يكي ديگر از غايبان تمرين ديروز پرسپوليس بود.
-
تك گل پرسپوليس در برابر استقلال اهواز را فرزاد آشوبي در آخرين ثانيه هاي بازي و از روي يك ضربه آزاد، به زيبايي وارد دروازه حريف كرد اما چه سود كه ۴ گل خورده پرسپوليس آنقدر ناراحت كننده بود كه اين گل فرزاد مرهم زخم پرسپوليس نشد!
اما باز هم همين يك گل غنيمت بود تا دلمان خوش باشد كه پرسپوليس در روز تلخ دو قطب سنتي ايران، با نتيجه اي بدتر از استقلال نباخت!