سلام به همه دوستان عزیزم من می خوام داستانی برای شما تعریف کنم که حقیقی هست و شما می فهمید این قبری که دارید روش گریه می کنید مرده ای توش نیست اری می خواهم محسن چاووشی واقعی رو به شما ادم های ساده لوح معرفی کنم
محسن چاووشی متولد سال 1320 هست و در اولین شب فروردین به دنیا امده اقای محسن چاووشی در سال 1379 فوت کردند(به قتل رسیده)
ایشون از همان سن کم یعنی نوجوانی عاشق خوانندگی بود و در سن 20 سالگی اولین اهنگ خود رو اجرا و ضبط می کند که همان اهنگ معروف به نام کفتر چاهی ما همه شنیدیم و اقا چاووشی طی 3 ماه البوم خود را ضبط و تمام می کند اما انتشار نمی کند! چاووشی یه منتقد بود و ادمی سیاسی بعد از ان البوم در سن 25 سالگی البوم دوم را کلید می زند به اسم حسرت یا همان (خودکشی امروز) و صدای چاووشی رفته رفته و بد دلیل اینکه 5 سال تو زندان و شکنجه می شده تغییر عجیبی می کند و اقای چاوشی 20 اهنگ جدید تر از البوم حسرت اجرا و ضبط می کند اما باز هم انتشار نمی کند چاووشی رفته رفته صدای زیبا و نشانه ای از درد زندان را به رخ ایندگان می کشد !!
محسن چاووشی در طول زندگی سخت و دشوار خود نزدیک به 400 اهنگ اجرا می کند که هر کدام برای خود ما جرائی دارد داستانی دارد محسن چاووشی به دستت دولت مردان ایرانی به قتل می رسد به همان دلایل سیاسی چاووشی تویه هیچ حکومتی دست از اعتراض بر نمی داشت.
نویسنده: هوادار زنده یاد محسن چاووشی (ح.ا)