اخه اون جمله ای رو که نقل قول کردم نگاه کن(تو همین سایت بود)،هیچ جاش ننوشته احتمال داره!!!نقل قول:
برا همین فکر کردم 100% هست!!!:31:
ممنون...:40:
اخه اون جمله ای رو که نقل قول کردم نگاه کن(تو همین سایت بود)،هیچ جاش ننوشته احتمال داره!!!نقل قول:
برا همین فکر کردم 100% هست!!!:31:
ممنون...:40:
دوست محترم مگه میشه از ایران اکانت لایو خرید؟ :18:نقل قول:
سلام دوستان...یه سوال داشتم نمیدونم جاش اینجاست یا نه به هرحال دارم میپرسم...: دی
من میخوام دسته x360 واسه pc بخرم تا pes بازی کنم...
میگم بازی کردن فوتبال با دسته x360 آسون هست یا این دسته های معمولی کامپیوتر بهترن؟
ممنون ....
آره اینهمه آدم پس چه جور میخرن...فقط مثل اینکه این کارت ها هم ریجن یا یه همچین چیزی دارن که من خودمم الان توش موندم یکی بیاد کامل توضیح بدهنقل قول:
((((راستی من یک ماه اکانت گلد مجانیم داره تموم میشه برای اینکه ماه دو ماه مجانی بعد رو بگیرم باید چی کار کنم؟
---------- Post added at 11:22 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
آقا مثل اینکه این کارت های گلد آمریکا و اروپا و اینا داره من کدومو باید بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم اکانت ساختنی وقتی شهر رو انتخاب میکردم باید از این ها میشد نه؟الان از کجا بفهمم اونموقع چی انتخاب کردم؟
شما باید یک account دیگه تو xbox بسازی و اونو به لایو وصل کنی تا 1 ماه رایگان دیگه بگیری.نقل قول:
واسه ماه اخر هم باید یک account دیگه بسازی
لازمه یه hotmailدیگه هم بسازم؟نقل قول:
راستی نگفتید برای کارت گلد تو ایران باید کدوم رو بگیرم(آمریکا اروپا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسلما همه اینو تایید میکنن که دسته ایکس باکس 360 خوش دست ترین دسته ایی هست که تا کنون ساخته شده شما هم حتما باید دسته سیمی بگیرید دسته های بیسیم با یه کابل معمولی به pc وصل نمیشننقل قول:
یا باید دسته سیمی X360 بگیرین یا دسته های PC با طرح X360... گزینه دوم توصیه میشه (ارزون تره)...
یه سوال اساسا flash کردن یعنی چی
یعنی ریختن فرمویر روی درایو...
(فرمویر یعنی میان افزار ، یعنی نرم افزاری که درایو رو به مادربرد میشناسونه و باهاش انتقال اطلاعات میکنه و... ، بدون میان افزار درایو کنسول عملا یه سری آشغاله... واسه کپی خور کردن میان افزار اصلی درایو که بازی های اوریجینال رو تشخیص میده و فقط اونا رو اجرا میکنه رو ورمیدارن و یه فرمویر میریزن که کپی رو از اوریجینال تشخیص نده و همه ی بازی ها رو اجرا کنه)