امضائ من رو بخوان کاملا توضیح داده شده و حساب شده.نقل قول:
Printable View
امضائ من رو بخوان کاملا توضیح داده شده و حساب شده.نقل قول:
باید 3 گیگ بخری تا 3 گیگ هدیه بدهنقل قول:
شاتل دیگه واقعا گدا شده
هرکی غیرت داره نباید بخره تا دیگه از این گدا بازیا در نیارن
دوستان منم با idm مشکل پیدا کردم ! کاملا مشخصه داره با سرعت خوب دانلود میکنه ولی idm سرعتش 30 بیشتر نمیشه .
تو این عکس کاملا مشخصه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من یه سئوال داشتم . من ADSL 128 نامحدود گرفتم از شاتل . الانم دارم از سایت میهن دانلود یه فایل 1G دانلود می کنم . سرعت دانلودم روی 16 هست البته چه با دانلود منیجر ( Internet download Accelerator) چه با دانلود معمولی . می خواستم بدونم آیا باید همین سرعت باشه یا نه .
از کرمان ، مرکز مخابراتمم شهید مفتح
ممنون
آره سرعتت درستهنقل قول:
128 بیته/ هر 8 بیت میشه یک بایت/ 128تقسیم به 8 میشه 16
با سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسختون
آیا مودم تو سرعت اینترنت تاثیری داره یا نه ؟ شرکت شاتل مودم من یعنی D-link رو تائید نکرد و گفت خوب نیست .
سئوال بعدیم : آیا راهی برای افزایش سرعت دانلود هست یا نه ؟
نه مودم تاثیری ندارهنقل قول:
ببخشید ... زدن
این سیاست فروش به زورشونه که مودم خودشونو با قیمت بالا تر از بازار جا کنن
اگرم به مشکلی خوردی که بعیده ، اینجا همه متخصصن بیا بپرس
حداقل اطلاعات بچه ها از پشتیبانی شاتل باا تره
سرعت بالا تر می خوای باید تغییر سرویس بدی
مثلا 512 که خب قیمتش هم بیشتره
منم 128 هستم ولی سرعت دانلودم خیلی متغیره ولی بیشتر رو 20-23 هست
دوستان این 5شنبه و جمعه که رایگانه اگه دانلود کنیم باز هم تو کم کردن سرعت تاثیر داره؟؟؟
یه سوال دیگه این که اگه درصدت به 100 برسه این محدودیت شبانه رو روش میذارن یا کلان اینطوریه؟؟
:41:نقل قول:
با سلام
مشترک گرامی جناب آقای
سرویس شما بررسی شد و مشکلی از جهت پارامتر سرعت مشاهده نشد. در رابطه با افت سرعت شبانه به اطلاع شما می رسانم از آنجاییکه در این ساعت سرویس رایگان می باشد و به علت تمایل بسیار بالای مشترکین جهت استفاده از سرویس با افت سرعت مواجه هستیم البته ممکن است این مشکل گاهی اوقات وجود نداشته باشد.در صورتی که تمایل دارید تحت هیچ شرایطی افت سرعت نداشته باشید می توانید از سرویس اختصاصی (Dedicated) استفاده نمایید، جهت سفارش این سرویس می توانید با امور مشترکین شهر خود تماس داشته باشد.به اطلاع شما می رسانم مشکل افت سرعت شبانه مراکز در دست بررسی می باشد.در حال حاضر گروه شركتهای شاتل اقدام به راه اندازی سیستمی جدید ,جهت رفع مشکلات اتصال به اینترنت نموده است .با استفاده از این برنامه شما می توانید به راحتی و بدون نیاز به تماس با پشتیبانی فنی شرکت شاتل دلایل عدم برقراری ارتباط با اینترنت را بر روی سرویس خود یافته و سپس با توجه به راهنمای ساده این نرم افزار مشکلات موجود را به راحتی برطرف نمایید.لذا خواهشمندیم وارد آدرس " http://www.shetel.ir/docs" شده و لینک "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل" را دانلود بفرمایید.شما می توانید در صورت وجود مشکل با یکی از 5 روش زیر با ما در ارتباط باشید :1. در سایت "Shatel.ir" در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت فرموده و سوالات و مشکلات خود را مطرح بفرمایید.2. در سایت "My.Shatel.ir" بعد از Login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید ، در کوتاه ترین زمان ممکن کارشناسان ما پاسخگوی شما خواهند بود.3. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید (با ذکر مشکل ، مشخصات و شناسه کاربری خود) تا در کمترین زمان ممکن همکاران ما پاسخ گوی شما باشند.4. با مراجعه به "سایت شاتل" و مطالعه داکیومنت های قرار داده شده در این قسمت مشکلات خود را بدون نیاز به تماس تلفنی حل بفرمایید.5. با دانلود برنامه "سیستم هوشمند پشتیبانی شاتل " بدون نیاز به تماس تلفنی و در کوتاه ترین زمان ممکن مشکلات سرویس اینترنت خود را برطرف بفرمایید.با تشکر و تقدیم احترام
عجب رویی دارن
مطمئنی این رو خودشون نوشتند ؟ شاتل رو نوشته شیتیلنقل قول:
:43:
"http://www.shetel.ir/docs"