تحت وبش منظور صفحه ی ecare هست؟ اونو دارم و استفاده می کنم ولی منظورم خود برنامه هست.نقل قول:
Printable View
تحت وبش منظور صفحه ی ecare هست؟ اونو دارم و استفاده می کنم ولی منظورم خود برنامه هست.نقل قول:
همونطوریکه در پست قبلی عرض کردم چون 3 تا RRU روی هر سکتور هست پس می بایست از نسل 3 و 4 پشتیبانی کنه. یکی از RRU ها برای 3G هست یکی دیگه برای باند 3 فورجی و دیگری برای باند 7 فورجی.نقل قول:
خیلی ممنون از جوابتون فقط میخواستم مطمئن بشم که شهرمون 4 جی میشه الان 3G ایرانسل تو شهرمون سرعتش خیلی بالا نیست حداکثر تا 1 مگابایت بیشتر نمیشه و یه مشکلی که با 3G دارم اینه که دانلود از سرور داخلی 600 کیلوبایت سرعت میگیرم ولی با قند شکن سرور خارجی تا 1 مگابایت سرعت ثابت میگیرم دلیلش چیه؟ بازم ممنون ازت.نقل قول:
دوست گرامی و همشهرینقل قول:
چقد ادرس عکس هارو اسپم کردید تو فروم !
دوم دکل هاتون ۳جی هست بستگی داره اگه منطقتون اینطوری که گفتین ۱ ماهه اپدیت شده کاربراش زیادتر نشه همین وضعیت بمونه خدا میدونه کی بخواد اپدیت شه ۲ تا چند سال دیگه شاید اپدیت شه اینو بر اساس تجربم بهتون دارم میگم منطقه ما بعد ۵ ماه اینکه مجوز ۴جی گرفت به ۳جی اپدیت شد و کمتر از ۲ سال بعد به فورجی اپدیت شد
میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو بگیرید و مطلع شین که منطفتون تحت چه پوششی هست من دکلتون رو دیدم ۳G بود
دانلود بستگی داره به هزارتا چیز از نرم افزار speed test تست بگیر رو سرور IPM
اسکرین یا لینک تستتون رو بذار وضعیت رو ببینم و اینم بگم یخورده طول میکشه تا شبکه منطقتون به حالت پایداری و افزایش پاور داشته باشه چون تازه اپدیت شده
درود
دوستان اگه من يه نا محدود ٣ ساعته بگيرم و بخوام از ساعت ٣ مثلا محاسبه بشه بايد حتما همون ساعت ٣ فقط وصل بشم به نت و قبلش وصل نباشم يا كلا فرقي نداره از همون ساعت ٢ حساب ميشه؟
ممنون
از ساعت 2 تا 3 نباید وصل بشی .نقل قول:
دوستان راهی هست متوجه شد باند فرکانسی ایرانسل در منطقه 1800 هست یا 2600 ؟
یا هر 2 باند بطور همزمان؟
آره راهش اینه که وصل بشی ببینی کدوم باند فعاله . از طریق پیشگویی مشخص نمیشه .نقل قول:
همین الان.....نقل قول:
کجای رشتی داداش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب وصل بشم چکار کنم؟ توضیح میدینقل قول:
چون قصد خرید مودم دارم اگر هر 2 فعال باشه cat6 بخرم