شما بزن 200 گیگ خودش برات اینقدر تخفیف میده که مشابه همین طرح در میاد قیمتش حتی پایینتر.نقل قول:
Printable View
شما بزن 200 گیگ خودش برات اینقدر تخفیف میده که مشابه همین طرح در میاد قیمتش حتی پایینتر.نقل قول:
میدونم چی میگی من میخام 100 تا بگیرم در مجموع 200 تا صاحب شم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست توی ساعت رایگان. (سرویسم همین دو مگه).
بالاخره محدودیت داخلی هم واسم برداشته شده ظاهرا و سرعت دانلود داخلی یه مگابایت.
کلا بعد از این تغییرات و دادن آیپی از فرانسه و مولداوی و ... همه چی بهتر شده. حتی پینگم اومده زیر دویست که امیدوارم همین جوری خوب بمونه.
منظور شما مشخصه میخوای مثلا با خرید صد گيگ دویست گيگ بهت بده یعنی هر گيگ حدود هشتصد تومن بیفته .خیر چنین امکانی نیست متاسفانه . قیمت یه کف داره که از اون پایین تر دیگه نميدن .این طرح يه حالت تشویقی برای خرید هست که طی اون با خرید چهار گيگ هم قیمت حدود همون بالای چهل گيگ پات بيافته.پس شما ده تا چهار گيگ هم بخری فرق زیادی با اینکه چهل گيگ یکجا بخری نداره.نقل قول:
سلام دوستان من الان اينترنت مخابرات دارم تموم شده طرح شبانه هم فعلا نداره . اين طرح شهاب كه ١٠ مگ هست شبانه ٢تا٨ كاملا رايگانه تو اين مدت چقدر ميشه دانلود كرد ؟ كلا سرعت شبانه ١٠ مگ چقدره؟ لطفا راهنماييم كنين
سلام دوستان من الان اينترنت مخابرات دارم تموم شده طرح شبانه هم فعلا نداره . اين طرح شهاب كه ١٠ مگ هست شبانه ٢تا٨ كاملا رايگانه تو اين مدت چقدر ميشه دانلود كرد ؟ كلا سرعت شبانه ١٠ مگ چقدره؟ لطفا راهنماييم كنين
سلام دوستان پینگ اسیاتک چطوره
چقدر میشه باهش دانلود رایگان داشت؟
خب یه dns ست کردم فکر کنم اون مشکل قطعی های 20 ثانیه ای برطرف شد
ولی همچنان isp اسیا تک نیست و دیباگران هست !
سرعت هم الان خیلی خوبه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]