یه سوال:
پارس آنلاین معمولا توی چه روز هاو مناسبت هایی از سال حجم ترافیکی رایگان 1 گیگ میده؟!!!
Printable View
یه سوال:
پارس آنلاین معمولا توی چه روز هاو مناسبت هایی از سال حجم ترافیکی رایگان 1 گیگ میده؟!!!
فقط در ایام عید : نوروز , قدیر , ...نقل قول:
بعضی واقع هم به غیر از عید نوروز باقی عیدا را میپیچونه
میزان نویز خط رو تو کنترل پنل مودمت که معمولاً با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دسترس قرار میگیره، میتونی پیدا کنی. بستگی به مدل مودمت داره. به احتمال قوی توی بخش Log یا Administration میتونی اطلاعاتش رو پیدا کنی. تو پستهای قبلی دوستان نمونههاش رو گذاشتن. شما باید دنبال snr بگردی. اون عدد هرچی بزرگتر باشه میزان نویزت کمتره.نقل قول:
بله دیگه. با این چیزی که عنوان شده، بعد از 10 گیگ ترافیک دریافتی، جایزهات تموم میشه و سرعت خطت میآد روی سرعت اسمی. طبیعتاً چون قیمتی که داره میگیره مربوط به قیمت یه خط adsl نامحدود هست با اون سرعت اسمی، تغییری نمیکنه. در واقع تا الآن پارسآنلاین داشته به خط 128 نامحدود 20 گیگ اشانتیون میداده، حالا 10 گیگ بیشتر اشانتیون نمیده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نویز من چجوریه؟گفتم بهشون که 9 ببندن ولی وقتی میرم تو مودم زده 7872
:n29:
اینم از 9 مگ . همش تبلیغ هست و فقط شبها از 12 شب تا ساعات 8 و 9 صبح سرعت خوبه بقیه ساعات اینجوری
حتما یه مشکلی هست چون من که داشتم از صبح تا شب 9 مگ بود.:n16:نقل قول:
مشکل همیشگی افت سرعت در روز و بالا بودن پینگ در حد 500 و 600 میگن به دلیل مشکل پهنای باند مخابراطهنقل قول:
من که دو روزه 9 مگ شدم روزها همینه ولی شبها تا با سرعت حدود 700 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم . دیشب ویندوز 8.1 و ادوب فتوشاپ CS6 رو دانلود کردم و چند تا ویدئو HD از یوتیوب روی هم رفته 7 گیگ شد تا صبح
به نظر شما نویز تو سرعت دانلود خیلی تاثیر داره ؟
چون میخوام زنگ بزنم که مقدار اپلود رو نصف کنند تا SNR بره بالاتر
به نظرتون تاثیر گذاره این کار ؟
دوستان ، واسه شما هم این اومد یا نه؟ :n02: