[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما اینه؟
Printable View
سرعتم بهتر شد....
پارس آنلاین 512 محدود
چطور است ؟ میشه با این پینگ ، آنلاین (مولتی پلیر) بازی کرد ؟
از وقتی سرعتم رو از 4 مگ ارتقا دادن به 9 مگ، ساعت شبانه رایگان سرعتم خیلی فرقی نکرده. روزانه اما خوبه.
یه اتفاق دیگه هم افتاده. اونم اینه که قبلاً بین ترافیک دانلود رایگانی که گزارش مصرف خود پارسآنلاین میداد با ترافیکی که با networx خودم ثبت میکردم اختلاف چندانی نبود و مال پارس حداکثر 100 تا 200 مگ بالاتر بود که به نظرم عادی میاومد. اما حالا که سرعتم بالاتر بسته شده، اختلاف این دوتا گزارش خیلی زیاد شده. بیشتر از 1 گیگ.
کسی با این مشکل مواجه نشده؟ نظری دارین در این مورد؟
البته نیاین به پارسآنلاین بگین حجم دزد و از این جور چیزا. چون به نظر من مشکل باید از جای دیگهای باشه.
موقع حساب کردن ارسال هم حساب می کنی ؟نقل قول:
نه. ترافیک دریافتی رایگان رو نشون میده 7489.62 مگابایت که میشه حدود 7.3 گیگ. در حالی که networx ترافیک دریافتی رو تو اون مدت حدود 6.5 گیگ برآورد کرده. قبلاً که سرعتم رو نبرده بودن بالا، بین این دو تا عدد اختلاف حداکثر 200 مگابایت بود.نقل قول:
تو صفحه قبل هم پرسیدم که این 9 مگ جریانش چیه؟؟؟ اگه دوستان بگن ممنون میشم
مشترک گرامی
به اطلاع می رساند که سیاست "جایزه مصرف منصفانه" سرویس های نامحدود از تاریخ 5 آذر به شرح جدول زیر تغییر می یابند.
سرویس های نامحدود +ADSL2 و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه +POL-128-U 128kbps 128kbps نامحدود 10GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps +POL-256-U 256kbps 256kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 3Mbps +POL-512-U 512kbps 256kbps نامحدود 30GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 4Mbps
قابل ذکر است که تغییر فوق در مورد کلیه قراردادهایی اعمال می شود که از تاریخ 5 آذر منعقد می گردند. لذا کاربرانی که در زمان تغییر، دارای یکی از سرویس های نامحدود U+ می باشند تا اتمام قرارداد خود، سیاست جایزه مصرف منصفانه در مورد آنها به همان شیوه پیشین اعمال می گردد.
منبع: پیام ورودی اکانت پارس آنلاین
تازگیا پارسآنلاین با ارتقای سیستمهای تو اکثر مراکز مخابراتی کشور، امکان ارائه پهنای باند تا 9 مگابیت در ثانیه به مشترکانش رو فراهم کرده. حالا اینجا دوستانی که خطشون ارتقا پیدا کرده مشکلات جدیدشون رو مطرح میکنن.نقل قول:
سلام
از کجا باید بفهمم که مشکل نویز دارم یا نه ؟ نرمافزار در این رابطه هست ؟
یعنی من که الان 128 نامحدود دارم باید 10 گیگ دانلود کنم و بعد 10 گیگ محدود میشه سرعتم؟!بعد قیمت تغییری نکرده!؟