نقل قول:
D-LINK DSL-2750U WIRELESS N ADSL2+ 4-PORT WI-FI ROUTER
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
D-LINK DSL-2750U WIRELESS N ADSL2+ 4-PORT WI-FI ROUTER
من حدس میزنم اینا از داخل اکانتینگ سرعت رو محدود میکنن و علت اصلی هم باید همین باشه وگه نه دلیلی نداره سرعت بیاد پایین وقتی پهنای باند رو 8 مگ هستنقل قول:
اقا بحث مودم شد واقعا این مودم سیمفونی چی بود که اینا به ما انداختن
نه سایت درست و حسابی داره داره نه میشه آپدیتش کرد کلا تعطیله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان وقتی با یو اسبی میخوام بهش وصل بشم سیستم کلا کند میشه فکر کنم از درایور در پیتش باشه:n13:
مشخصات مودم شما با فاصله تون از مرکز مخابراتی هماهنگی دارهنقل قول:
دلیل این امر ورژن firmware شما هست که 6 هست
قسمتی از مشکل من به attenuation و قسمتی به snr برمیگرده
نکته ای که هست اینه که به نظرم میرسه نویز مودم من کاذب هست و باید عددی بین 35 تا 40 باشه
دلیل این افزایش 2 چیز یتونه باشه:
چیپست نه چندان پیشرفتۀ مودم
آپدیت نبودن firmware مودم که ورژنش در حال حاضر 2 هست
جالب اینجاست که سایت سازنده هم ورژن جدید ارائه نمیکنه تا آپدیت کنم
حالا نمیدونم میشه با firmware مدلهای دیگه مودمم رو آپدیت کنم یا نه
اگه کسی میدونه لطفاً راهنمایی کنه
علاوه بر این هر مودم میتونه خودش رو تا یه snr هدف بدون قطعی ست کنه
این عدد برای اغلب مودمها 6 هست
ولی جالب اینجاست که برای بعضی دیگه 3 هست که منجر به سرعت sync بیشتر میشه!!
بعداً در ادامه مطالب بیشتری بیان خواهم کرد
ورژن firmware رو لطفاً بگید نه فایروال!نقل قول:
دلیل اینکه میگم مودم شما مشکل داره اینه که پارامترهایی که داره متناظر با همچین سرعت sync کمی نباید باشه
به عنوان مثال به اعداد مربوط به چند تا از مودمها توجه کنید (عدد اول نویز، عدد دوم snr، و عدد سوم سرعت sync):
Netcomm NB9WMAXX
DOWN(18dB 6.1dB 24979) UP(9.8dB 6.2dB 1309)
Linksys WAG54Gv3
DOWN(20dB 3dB 21420) UP(11dB 3dB 1263
ورژن firmware مودم شما چنده؟نقل قول:
سپاس
جلل الخالق به شب نرسیده اطلاعات مودم زمین تا آسمون عوض شد !!!
اخه یه مسئله ای هست نمایندگی از بستن سرعت من رو 9 مگ طفره میرفت و میگفت نمیشه و اینا تا اخر زنگ زدم پشتیبانی تهران برام گذاشتن رو 9 مگ. حالا به نظر شما ممکنه نمایندگی از عمد مقدار SNR رو با کم کردن ولتاژ خروجی DSLAM کم کرده باشه؟؟؟ تا مثلا من مودمم دیسی بشه نتونم استفاده کنم!!!! من خودم دلیلی نمی بینم یهو 8 تا از SNR کم بشه برسه به 7 !!! :(( خدا لعنتشون کنه
یه سری نرم افزار هست که snr و نویز رو لحظه به لحظه رصد و ثبت میکنهنقل قول:
البته هیچکدومشون مودم من رو به طور کامل نمیشناسه و من به شخصه نتونستم استفاده کنم
ولی شما چک کن ببین به دردت میخوره یا نه (شایدم بتونی یه نرم افزار مشابه دیگه پیدا کنی که برای منم کاربرد داشته باشه)
routerstats 68j
stats logger 1.0.29
Modem Stats Programs r1.1
سپاس
این میکروفیلتر که تو فروش تجهیزات پارس آنلاین هست چیه ؟؟ تاثیری تو برطرف کردن نویز خط تلفن داره یا نه زیاد مهم نیست ؟
بجز پارس آنلاین از جایی میشه خرید ؟
در ضمن ار کجا میتونم بفهمم خطم نویز داره یا نه ؟ این عکسی که از adsl Status میذارید رو کجا میتونم ببینم.. ؟
اتفاقا این تغییرات SNR برای من هم عجیبهنقل قول:
نمیدونم SNR چطور ممکنه این همه تغییرات داشته باشه عکس قبلی تو صفحه قبل هست همون لحظه 56 الان 101 خب این اختلاف خیلیه تقریبا 2 برابره مطمئن هستم خود پارس انلاین این مشکلات را داره نه خط
حالا سوال اینجاست وقتی SNR تقریبا 10 هست و میشه گفت خوبه پس دیگه مشکل چیه چرا 9 مگ را نمیکشه ؟؟
مثل من کسی در این انجمن روی نویز بررسی نداشته دو تا مودم دو تا خط مشابه به این نتیجه رسیدم هر خط کیفیت متفاوتی داره .
تنها راه خلاصی از نویز زیاد تغیر پورت هست 50% امکانش هست وضعیت بهتر یا بدتر بشه .
برای تغییر پورت باید چکار کرد ؟نقل قول: