اونجا چنده قیمتش؟نقل قول:
اونجا چنده قیمتش؟نقل قول:
کدومشون ؟ نویگیشن؟ مو؟ شارپ شوتر؟ کنسول؟ کدوم؟نقل قول:
این استند هم م یخوام بگیرم خیلی باحاله
کد:http://www.dreamgear.net/trimount.html
سلام دوستان
یه xbox360 مدل arcad دسته دو گیرم اومده خونگی و تمیز سال ساختشم 2009 هستش میگه 300 تومن بنظرتون بخرم ؟ گرون نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی روی هوای هوا بزن.............................فقط بپرس ین نشده باشه تعمیر هم که احتمالا نشده ولی بپرسنقل قول:
بازم جهت اطمینان(گرچه باید جاسپرباشه)بپرس جاسپره یا نه؟
حوصله پخ پخ ندارم !نقل قول:
پونت واحد پول MS هست و اکانت گلد هم واسه دسترسی کامل به امکانات لایو هست .
سایت game - ir.com میتونی اینترنتی بخری من خودم از اونجا میخرم مطمئن هم هست پستی هم نیست فقط
بعد از خرید بهت شماره سریال رو میده !
Lt 1.91 واسه فت و اسليم رليز شد.
Sent from ipod touch
خیلی ممنون من برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک گفتم ولی بازم ممنون.................نقل قول:
مثل اینکه کارتهای این سایت آمریکا و اروپا و اینا داره قضیش چیه کدومو بگیرم؟؟؟
من اکانت ساختنی یه کشور دیگه زدم باید متناسب با اون باشه؟
از کجا بفهمم چه کشوری زدم؟
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:57 AM ----------
لینک دانلود و اینا رو داری؟نقل قول:
عین همون1.9دیگه ریختنش؟
خدمت شما و باقی دوستان عزیزنقل قول:
دانلود LT1.91 بهمراه jungle1.86
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245&page=14
ای ول . چه چیز جالبیه. من یه چیزی تو این مایه ها پیدا کرده بود ولی خیلی بی ریخت و ضایع بود. اگه اینجا جایی هست که این گیر بیاد منم میخوام. شدیدا کار آمده واسمنقل قول:
من کنسول رو آپدیت کردم و LT 1.9 رو هم ریختم الان بازی های جدید رو میتونم اجرا کنم ولی بعضی از بازیهای قدیمیم رو (مثل Modern Warfare) نمی تونم اجرا کنم،وقتی بازی می خواد لود بشه صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ می کنه
چرا اینجوری شده ؟
---------- Post added at 12:05 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------
من کنسول رو آپدیت کردم و LT 1.9 رو هم ریختم الان بازی های جدید رو میتونم اجرا کنم ولی بعضی از بازیهای قدیمیم رو (مثل Modern Warfare) نمی تونم اجرا کنم،وقتی بازی می خواد لود بشه صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ می کنه
چرا اینجوری شده ؟