لطقا زنگ بزنید بگید... بگید دیگران هم این مشکل رو دارند تا نگن فقط شما مشکل دارید از خطتتونه.... اگه کسی از شاتل اینجا سر میزنه ، یکم خجالت بکشید ... بذارید نونتون حلال باشهنقل قول:
Printable View
لطقا زنگ بزنید بگید... بگید دیگران هم این مشکل رو دارند تا نگن فقط شما مشکل دارید از خطتتونه.... اگه کسی از شاتل اینجا سر میزنه ، یکم خجالت بکشید ... بذارید نونتون حلال باشهنقل قول:
1- لطفاً تست اسپید تست بذارید
2- لطفاً عکس از Upstream و Downstream بذارید
3- لطفاً بفرمایید تک کانکشن چند درصد ظرفیت سرویستون رو میگیرید؟
بین شاتل و پارس آنلاین موندم. سرعت تک کانکشن و پایدار و ثابت بودن سرعت و بالاتر بودن سرعت آپلود برام اولویت داره. حجم دانلود برام مهم نیست.
حذف شود...
نقل قول:
از من میشنوی اگه پارس بت سرویس میده برو اون را بگیر
شاتل خوبه ولی پارس تو ثبات ی چیزه دیگست از لحاظ پینگ هم خیلی بهتر از شاتل هست.
نه عزیز یارانه ماهی 5 دلار میشه تو ایراننقل قول:
اینو به بیخانمان امریکایی بگی ماهی 5 دلار بت کمک کنیم یا از طریق دولت 5 دلار بده یا مردم تو قوطیش 5 دلار در مجموع توی 1 ماه بریزند خودکشی میکنه :n26:
من الان از شاتل دارم قبلا پارس انلاین هم داشتم تقریبا میشه گفت هر دو جزو برترین سرویس دهنده های adsl هستند و فرق زیادی توی کیفیت بینشون نیست .الان شاتل برای من روی پروفایل گیم تک کانکشن 6 ماهه که استیبل هست و اصلا افت سرعت نداشته پینگ عالی و بسیار راضی هستم .ولی پروفایل عادیش فکر نکنم جالب باشه بعضی سایت ها رو هم که برای من باز نمیکرد .پارس کمی پروفایل عادیش پینگ بهتر و پایینتری داره.قبلش توی تاپیک پارس یه پرس و جو بکن یه وقت کمبود پهنای باند نداشته باشه اگر مشکلی نداشت همون پارس انلاین برو و انتخاب دومت شاتل باشه.نقل قول:
دوستان چند روزی هست که پینگ من هم بالا رفته هم نوسانی شده شدید با شاتل مثلا با ای پی که پینگ 100 میداد الان داره 170 میده خیلی داغون شده بقیه دوستان اوضاع براتون چطوره ؟؟؟
اینم سرعت تک کانکشن سرویس 2 مگ شاتل روی سرویس گیمینگ نمیدونم چرا فقط تک کانکشن سرعت ثابت میده و اگر تعداد کانکشن ها رو زیادتر کنم نوسان پیدا میکنه وکمتر هم میشه .احتمالا تعداد کانکشن ها رو خودشون محدود کردن تا کیفیت سرویس حفظ بشه .ایا برای شما هم همینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع کی خوب بوده که این دومش باشهنقل قول:
دوستان سرویسای لایت چه طوری هستن؟ FairLight8192nfg
میخاستم این سرویس رو بگیرم
نسبت به چي ؟نقل قول:
حجم كمتري داره نسبت به سرويس معمولي ولی ارزان تر
كلا نمی صرف
از نظر سرعت هم مثل هم رده های خودش
روی ٩٢۵۵ کیلوبیت ست میشن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شاتل داداش بسته های یک ماه ت رو اضافه کن دیگه ! منتظریم بی صبرانهههههه بسته های حجم بالا اضافه کن
یک سوال داشتم
اون هایی که وایرلس شاتل رو دارند و این طرح های جدید مصرف منصفانه رو خریدن میخواستم بپرسم سرعت اسمی بهتون میدن یا اینکه سرعت رو باز میزارن براتون ؟
سلام دوستان ////شاتل برا جام جهانی سایت پیشبینی داشت و هر روز پیش بینی میزدیم...جزو 100 برتر بودم .....انگاری برش داشته بدون هیچ اطلاع رسانی!!جام جهانی رفت اینم بساطشو جمع کردو رفت ما گفتیم حتما 1 گیگ میده اونم نداد
:n08:
سلام دوستان ////شاتل برا جام جهانی سایت پیشبینی داشت و هر روز پیش بینی میزدیم...جزو 100 برتر بودم .....انگاری برش داشته بدون هیچ اطلاع رسانی!!جام جهانی رفت اینم بساطشو جمع کردو رفت ما گفتیم حتما 1 گیگ میده اونم نداد
:n08:
بعله ما هم همین مشکل رو داریم زنگ بزنید شاتل بگید که هم من هم دیگران این مشکل رو دارندنقل قول:
سلام دوستان حدوذ 2 ماه اومدم شاتل ماه اول مشکلی نبود الان یک ماهه هر یکی دو روز یکبار چراغ اینترنت قطع میشه که یا باید مودمو خاموش روشن کنم یا بعد 10 دقیقه خودش درست میشه.کسی میدونه مشکل چیه پشتیبانی هم زنگ زدم میپیچونه.{نمی دونه}
کلا دو ماه پینگ بالا پایین میشه و تایم اوت داره و دچار اختلال هست . مشکل سراسریه و فقط از شما نیست اما شما خطت رو چک کن ببین سیم اتصالی ندارهنقل قول:
با درود چرا اینترنت شاتل خودش بصورت اتومات روی شبکه DNS تعریف میکنه هر چی هم دستی تغییر میدی DNS بازم بصورت اتومات برمیگرده به DNS شاتل DNS هم رنج 127.7.7.8 یا که آخرش 5 یا 3 بجای 8 تا بحال به اینصورت برنخورده بودم که یک آی اس پی DNS نزاره تغییر بدی
بعد اینکه چرا فایلی که بصورت ستاپ اصلی اونو روی شاتل لند آپلود میکنیم ازجای دیگه hash با hash سایت اصلی بعد ازاینکه مقایسه میکنیم فرق میکنه حجم فایلم حول و حوش 150 تا 1 مگ بسته به حجم فایل بعد ازدانلود ازشاتل لند زیادتر میشه یعنی شاتلند تغییر ایجاد میکنه تو فایل
واینکه چرا سرور شماره یک بسته شده سرور شماره چهار هم به عنوان یک اسکریپت خطرناک شناسایی میشه توسط Heimdal Agent و اجازه ریموت فایل از طریق اونو نمیده درکل به شاتل و شاتل لند با دیدن این موارد هیچ اعتمادی نیست
عجحب ممنون از پاسخ شما خط سالمه پس مشکل ار من نیس.نقل قول:
دوستان کسی تونسته از شاتل سرویس گیم 16 بگیره؟
خیر نمیدن .نقل قول:
اپلود هم بالای 1 مگ نمیدن سفت و سخت گیر هست رو این موضوع
زیرساخت کلا هر سایتی که فیلتر نیست دایرکت میکنه به پیوند ها
اریا مووی سایت اپل و ... از جمله سایت هاییه که انتقال پیدا میکنه
این مشکل روی نت همراه هم هست
سلام دوستان
برای آنلاین بازی کردن و پینگ کم، می خوام شاتل بگیرم. کدوم سرویس اش رو بگیرم و چی بگم؟ هیچی نمی دونم والا.
برای ثبت نام اولیه و رانژه ، کدوم سرویس رو آنلاین سفارش بدم؟؟
آپلود بالای 23 مگ خدمت شما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
میخواستم جواب ندادم مثله 90 درصد دوستان که زورشون میاد راهنمایی کنند ولی نامردیه بدونی و جواب ندی... خلاصه... این شرکت بهترین پینگ رو داشت تا یک ماه پیش.... الان پینگش رفته بالا یکم ولی بازم بد نیست.. بعضی وقتا افتضاحم میشه البته ولی خب من لب مرزم که سرویسمو کنسل کنم(چون فقط گیم انلاین مهمه برام اگه ته دانلودش اوکیه).... میتونی سرویس 4 یا 8 مگ بگیری بعدشم بگی پروفایل گیم برات فعال کنه...
جناب شما سرویس وایرلس دارید ایشون برای adsl گفتند و درست هم هستنقل قول:
نقل قول:
زمانی که منم شاتل داشتم همین مشکل رو داشتم هرچی از پنل مودم dns تغییر میدادم بر میگشت رو شاتل
الانم که از مخابرات گرفتم بازم همین مشکل هست
بهترین راه اینه روی هر دیوایس ست کنی
دلیلشو کسی میدونه؟ خودشون که جواب درست حسابی نمیدننقل قول:
adsl2_plus آپلودش نهایتا 1 مگابیت هست
خیر رو annex m که شاتل قادره خط رو حتی در صورت کشش تا 2.5 مگ هم ببندهنقل قول:
نه متاسفانه من نمیدونم ولی بیشترش بخاطر کشش خط های ایران که فقط مخابرات بدون اصول و با هدف فقط رسوندن ویس به مردم خط کشیدهنقل قول:
رو annex ام از کشش دانلود خط میافته
برای بنده رو بستن اتفاقی شات هاشو قبل گذاشتم
اگه اپلود و ریت دوست دارید هرچی ببندین فقط های وب
عزیز دل از پینگتون معلومه سرویس وایرلس دارید صحبت بحث ما adsl هستنقل قول:
دوم کدوم نقطه تهران هستید؟ دقیق اگه امکانشو دارید
چقدر هزینه میدید؟
امروز فوق العاده وضع افتضاح هست
مدام پاکت لاست و نوسان پینگ
اینستا هم ب زور لود میشه
منم دارم سرویس وایرلس شاتل میگیرم این صبانت اعصاب منو خراب کرده از بس هر دو هفته یک بار پینگش میره بالا به مدت دو هفته بعد دو هفته درسته رو 90 هست قیمتاش یکی هست با سرویس adsl فقط هزینه تجهیزات هست که متفاوتهنقل قول:
سلام کدوم نقطه از تهران ؟نقل قول:
Sent from my iPhone X using Tapatalk
سلامنقل قول:
من مشهد هستم الان صبانت دارم ولی همون طور که گفتم یه مقدار نوسان داره بعضی وقت ها و دلیل مهم که رو اعصاب منه اینه که صبانت هر شب ساعت 12 شب شبکه رو ریست میکنه و شما قطع میشی به مدت 30 ثانیه این طورا که مشکل تو بازی پیش میاره و از اون طرف هم اون فرستنده وایرلسی که شما ازش میگیری هم ریست تایم خودشو داره که مال من 1:30 شب هست (یعنی شما دو بار در 24 ساعت هر بار به مدت 30 ثانیه تا حداکثر یک دقیقه قطع میشید) و مثلا مال یکی از دوستام تو تهران 6 صبح هست (اون دوستم هم که تو تهرانه پینگش مثل من هست فقط یه 5 تا 10 میلی ثانیه پایین تره (کمتر از 80 85 هم نمیشه) چون تو تهرانه و به اروپا نزدیک تره
قیمت سرویس ها همون قیمت ADSL هست و امکان سنجی 8 تومن هست که واریز میکنید بعد اون شخصی که میخواد بیاد به شما زنگ میزنه هماهنگ میکنه اپراتور شاتل هم گفت اگر تجهیزات بخواید همش میشه حدودا 700 تومن که من نپرسیدم کدوم مدل رادیو رو مد نظر دارن من خودم LHG 5 دارم راضی هم هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با وجود طرح های جدید ایرانسل tdدیگه وایرلس از شرکتها بصرفه نیستنقل قول:
اول از همه که ایرانسل carrier grade nat داره و به هیچ عنوان من الوجود اون nat آشغالش رو نمیتونید حداقل 2 بکنید و همیشه 3 هست و همین خیلی مشکلات ایجاد میکنه در ارتباطات آنلاین مثل بازی کردن و تماس و غیره و دوما کدوم طرح ایرانسل هر گیگ 200 تومن در میاد دقیقا استاد ؟ بالا پایین شدن سرعت ایرانسل هم که بماند در ضمن ایرانسل خودشو پاره هم بکنه پینگش با اروپا پایین تر از 120 نمیادنقل قول:
اولا پینگ وایرلس هم زیر 120نیست تازه ممکنه بخاطر نویز و الودگی بیشتر هم بشه ضمنا میشه بفرمایید کدوم شرکت هر گیگ وایرلس رو 200تومن میدهنقل قول:
ایرانسل فقط سرعتش بالا پایین میشه دیگه کل جاها مخصوصا وایرلس شما گل بلبل سرعت فیکس 40مگابیت رو میده
شما هر سرعتی تو وایرلس بخری باید پول سرعت +حجمشو بدی در صورتی که تو مبین نت و ایرانسل سرعت یکسان هست
اها نه کاری ب پینگش ندارم منم قبلا داشتم سیگنال خوب نمیداد بخاطر تجهیزاتی ک داشتمنقل قول:
مال رادیو منم میکروتیک metal 52 با یه انتن 30 dbi بود خیلی اسپید میداد 20 مگابیت بیشتر نبود
حالا باز میخوام این چند وقته خودم خونه بگیرم تو تهران دنبال لوکیت خوب واسه اینترنتم چون اینترنت نباشه دیگه پول و کارم نیست شهریار تو کل استان تهران فک کنم حرف اول رو بزنه
دنبال اینترنت خوبم مثل همین شاتل و ثابت و بدون قطعی میخوام
همراه سرعتش 150 مگابیت (هیچکس فک نکنم گرفته باشه همچین سرعتی رو. ایرانسل هم سرعت خوبه اما تو جایی که میشینم خوب انتن نمیده ولی خارج خونه حرف نداره اونم )
شاتل و و صبانت و پارس و اینام عالین های وبم پهنا ارتقا داده خلاصه رو هرچی نت میخواستی اگه پورتش ازاد داشت میداد بدون شک تو شهریار حرف نداره حتی بعضیا که الان اینترنت دارن مشکلات رو دارن تو اینجا خیلی کمتر هست این مشکلات
یه سوال ایپی استاتیک نگرفتید ؟ یا داینامیکه؟
چون احتمالا باید داینامیک باشه که ریست میکنن ولی الان من مودمو هر باری که برق بره بیاد خودش ریست شه مودم ایپی عوض کنه است والا اصلا قطع نمیشه
الان 4 روزه مودم روشنه و ی ایپی روشه