خواهشا به این سوال من جواب بدید
من اگه نامحدود شبانه بگیرم معنیش اینه که فقط از ساعت یک تا یازده صبح میتونم استفاده کنم و توی روز اصلا اینترنت ندارم؟
Printable View
من اگه نامحدود شبانه بگیرم معنیش اینه که فقط از ساعت یک تا یازده صبح میتونم استفاده کنم و توی روز اصلا اینترنت ندارم؟
بلهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلامنقل قول:
اگه بسته روزانه فعال نداشته باشید از ساعت 11 تا 1 شب تعرفه ازاد براتون حساب میشه .. مواظب باشید که همراه اول از خداشه یکی بسته نداشته باشه و ازاد باهاش حساب کنه .. فکر کنم ازادش هم گیگی حدودا 50 هزار در میاد :n04:
نقل قول:
اگه روزانه فعال داشته باشم و شبانه نامحدود بگیرم یعنی این که هر چقدر دلم خواست میتونم دانلود کنم تو شب. درسته؟ اون ۴۵۰ گیگ منصفانه قضیش چیه؟
اگه روزانه فعال داشته باشید از ساعت 1 تا 11 از همون شبانه نامحدود استفاده میکنه و از روزانه کم نمیشه .. قبلا نامحدود بود دید ملت دانلود میکنن الان اومده میگه 450 گیگ شبانه برای یک ماه .. البته نمیدونم واقعا روی 450 که برسی چه اتفاقی میفتهنقل قول:
سرعت من از ۱۰۰ مگ شبانه رسیده به زیر ۴۰ مگ ! دقیقا با همپن شرایط قبل
مرسی دمت گرم. دو تا سوال اخرو هم جواب بده لطفا.نقل قول:
۱ . امکانش هست که یه بسته یک ماهه بگیرم بعد یه هفته لغوش کنم و یه بسته دیگه بگیرم یا همون بسته رو دوباره بگیرم که محدودیت ۴۵۰ گیگ رو دور بزن و بیشتر دانلود کنم؟
۲ . هر گیگ روزانه قیمتش چنده؟
1 . خیرنقل قول:
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهش می کنم کمک کنید
من امشب اومدم سیم کارتمو 5 هزار تومن شارژ کنم ولی اشتباهی 50 هزار تومن شارژ کردم!!:n04:
حالا چیکار کنم؟
چجوری 45 تومنمو پس بگیرم؟؟؟:n14:
از اینجا شارژ کردم:
کد:https://evoucher.mci.ir/Evoucher/
راهی وجود ندارد. مگر اینکه به صورت خط به خط به دیگران بفروشیدنقل قول:
والا باید این صفرها بردارن, منم مرتبا تو پرداختها اشتباه میزنم
erdogan زورش رسید, روحانی موشه
آره متاسفانهنقل قول:
به 9990 زنگ زدم گفتم چیکار باید بکنم گفت تنها راهش انتقاله و یه پیامک برام فرستاد و گفت رمز انتقالت همون puk2 سیم کارت هست
"مشترک گرامی برای انتقال اعتبار ابتدا یک پیام بدون متن برای دریافت رمز به 8910 ارسال نمایید سپس با سامانه 444 تماس گرفته و با انتخاب کلید
شماره 8 انتقال شارژ را انجام دهید.باتشکر همراه اول"
به خطوط دائمی هم میشه انتقال داد و هر چقدر انتقال داده بشه از مبلغ صورت حسابشون کم میشه
دوستان در مورد خرید بسته همراه اول اعتباری:
الان جدیدا مالیات بعدش کم میشه ظاهرا
یعنی من به بسته ۱۵ هزار تومنی بخوام، ۱۵ شارژ کنم کافیه یا باید مالیات رو هم حساب کنم؟
اینطوری میشه: شما قبلا بسته می خریدی همون 15 تومن و کم می کرد ولی الان چون مالیات حین خرید بسته حساب میشه، از حسابتون مبلغ 16350 تومن کم میشه که هیچ فرقی با حالت قبل نداره.
سلام دوستان
من به اشتباه با یه کد دستوری یه بسته اینترنت همراه اول فعال کردم
الان مبلغ بسته اومده رو بدهی خطم چون دائم بود
ولی من اصلا از نت گوشی استفاده ندارم
و اصلا دیتا گوشی وصل نیست
راهی هست تماس بگیرم بسته رو کنسل کنم
راهی نداره یا استفاده کن یا بیخیال پولت بشو!نقل قول:
فکر نکنم راهی وجود داشته باشهنقل قول:
دیروز یکی تو تلگرام و بقیه پیام رسانا گفته بود کد دستوری*100*2*6*5*1#بزنید بسته یکساله مجانی فعال میشه و اینقدر ادم فرصت طلب پیدا شد وزدند و نتیجش این شد که برای سیم اعتباری کنسل شد چون موجودی نداشتن ولی واسه سیم دائمی فعال شد ورفت رو قبضشون.بنده خداها فکر کردن باگه ولی نمیدونستن که ترفند خودشونه
سلام
دوستان من یه بسته یکماه شبانه 1 تا 11 روز 13 خرداد خریداری کردم و پیام اومد که تا 13 تیر فعال هست . امروز پیام اومده که بسته شما پایان یافت !!!!
در صورتی که قرار بود 450 گیگ باشه و من حتی 50 گیگ هم دانلود نکردم .. پشتیبانی 9990 هم اصلا کسی جواب نمیده
شما این مشکل رو نداشتید ؟؟؟
سلام
دوستان من یه بسته یکماه شبانه 1 تا 11 روز 13 خرداد خریداری کردم و پیام اومد که تا 13 تیر فعال هست . امروز پیام اومده که بسته شما پایان یافت !!!!
در صورتی که قرار بود 450 گیگ باشه و من حتی 50 گیگ هم دانلود نکردم .. پشتیبانی 9990 هم اصلا کسی جواب نمیده
شما این مشکل رو نداشتید ؟؟؟
سلامنقل قول:
دیشب همین اتفاق برای من افتاد الان توی سامانه 195 شکایت کردم.
در عرض یک ساعت طرح من تمام شد و 1200 مگ از طرح روزانه ام کم شد.
یک طرح 3 ساعته ایرانسل گرفتم که اون هم 2 گیگ دانلود نکرد
یکی از یکی دزدتر
اون بسته رزروشو که 12 تومنه نمیشه کنسل کرد؟نقل قول:
واسه من بسته 1 ماهه 1 گیگ 7600 تومن خریداری شد با رزرو همین بسته 2 گیگ 1 ماه 12 تومن
ولی میخوام اون بسته رزروشو کنسل کنم *100*8# رو که میگیرم میگه بسته شما مشمول لغو تمدید نمی باشد!
دوست من اینها جایی نمیخوابن که آب زیرشون برهنقل قول:
جواب شکایت من از همراه اول
باسلام مشترك گرامي طي بررسي صورت گرفته مبلغ 316000ريال افزايش شارژ طي 72ساعت كاري صورت ميپذيرد.باتشكر
این اسمش طرحه شما که نمیتونی طرحی که خودشون انتخاب کردن رو تغییر بدی...نقل قول:
احتمالا مشکل حساب شما هم درست میشود و مبلغو بصورت شارژ برمیگردونن که شما دوباره برای فعال سازی این بسته اقدام کنیدنقل قول:
ظاهرا قراره بستش لغو شه وهزینش برگشت بخورهنقل قول:
حدودای ساعت 5 حسابم شارژ شدنقل قول:
سلام
گوشي من الجي Q6 هست که توي سايتش زده از volte پشتيباني ميکنه. کد فعال سازي رو زدم همراه اول پيامک فرستاد که سرويس يراي من فعال شده. اما توي تماس تغييري نمي بينم. چطوري بايد اين قابليت کامل فعال بشه؟
این اینترنت رایگان 3 تا 7 صبح در فصل تابستان هم ادامه داره؟
فعلا که آرهنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام ، اینترنت رایگان 3 تا 7 برای کلیه مشترکین که بسته دارن فعال هست یا شانسی هست و برای بعضی ها فعاله ؟ اگه میشه توضیح بدین...ممنونم
سلام و عرض ادبنقل قول:
از توی ستینگ قسمت کانکشن و اینترنت ببنید گزینه Volte فعال دارید!؟
درصورتی که همه چیز اوکی باشد باید همراه ims ریجستر را گوشی شما فعال کند و دسترسی داشته باشید ...
فعلا مدل هایی از سامسونگ و هواوی این قابلیت رو با شبکه همراه ساپورت میکنن
Sent from my iPhone X using Tapatalk
برای استفاده از اینترنت همراه اول فقط یه سیمکارت اعتباری میخوام بخرم که شماره و سر شماره و رند بودن و هیچ چیزش واسم مهم نیست فقط یه سیمکارت میخوام که بندازمش توی مودم
رفتم به دو تا از مراکز فروش که آدرسشون توی سایت همراه اول هست یکیشون گفت قیمتامون از 30 تومنه و اون یکی گفت قیمتامون از 50 تومن :V5:
گفتم خانم شما که آدرس و تلفنتون توی خود سایت همراه اول هست توی سایت زده 5 تومن و 10 تومن این قیمتا چیه میدید؟ شروع کردند به آسمون به زمین بافی و داستان تعریف کردن ... :n21:
زنگ زدم با کارشناس 9990 صحبت می کنم میگم چرا قیمتا اینجوریه تو سایتتون که قیمتا یه چیزی دیگست؟ اونم میگه قیمتای سیمکارتای ما توافقیه از 10 تومن به بالا :V5::V5:
اصلاً دروغگویی و پیچوندن آدما و .... نهادینه شده توی جامعه :n21:
وقتی دلارو میان میگن 4200 و وقتی میری توی بازار بخری میبینی 7000 تومنه تعجبی نیست که سیمکارت هم همینجوری باشه :n02:
سلام ، من یک سیم کارت دائمی دارم ، چند وقت پیش این کد ۲ گیگ رایگان یک هفته ای رو زدم ، برام فعال شد ، الان گوشی ام رو نگاه میکنم ، همراه اول خودش امده برام بسته ۳۰ روزه ۲ گیگ با ۴ گیگ شبانه رو برام فعال کرده ! بدون اجازه من ، من اصلا تا حالا از همراه اول بسته اینترنت نخریدم که خودش بیاد برام تمدید خودکار کنه ، تو روز روشن ۱۳ هزار تومن ازم دزدی کردن به قبضم اضافه شده.
الان برای این مشکل باید کجا شکایت کنم ؟ سایت ۱۹۵ شکایت کنم نتیجه میده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بسته ها که همون قبلی هاست . چرا داره به اسم جدید تابستانه تبلیغ میکنه ؟:n13:
همون بسته اول رو که زدید بسته تمدید خودکار داشت احتمالا ( کلا همه بسته های همراه اول دارن فکر کنم )نقل قول:
که باید با *100*8# غیر فعال میکردید
اگه رزرو بوده و شما غیر فعال نکردید فکر نکنم بتونید پول رو پس بگیرید
ولی به هر حال اول به 9990 تماس بگیرید اگه حل شد شکایت کنید
بسته های ویژه رو حذف کرده مثل 5 گیگ 15 تومن یه سری بسته هم که خریدش نمیصرفه اضاف کردهنقل قول:
کلی نگاه کنی به نظرم به ضرر مشترکا هس
فعلا همون شبانش ارزش داره چه رایگانش چه پولی
سلام دوستان . من از مودم HUAWEI-E5330 که 3 جی هست استفاده میکنم و میخوام کانال مودم رو تغییر بدم ولی تو تنظیمات خود مودم گزینه انتخاب کانال غیرفعال هست و نمیشه تغییر داد . آیا راهی و نرم افزاری هست که بتونم کانال رو تغییر بدم و خودم انتخاب کنم ؟ منتظر جواب شما دوستان هستم