بسته شبانه ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
محتوای مخفی: تست سرعت
Printable View
بسته شبانه ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
محتوای مخفی: تست سرعت
تستایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
محتوای مخفی: تست
بشتابید! مودم 4G ایرانسل آنلاک شد+ آموزش
تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و مسئولیت درستی اطلاعات و روش کار بر عهده ایشان است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد.
مراحل کار را لطفا از منبع اعلام شده دنبال بفرمایید.( بدلیل حفظ حق کپی رایت نویسنده اصلی)کد:
http://tajrobeha.ir/blog/it/3-unlock-irancell-modem
توجه: این کار باعث از بین رفتن گارانتی مودم شما خواهد شد . این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و مسئولیت و عواقب قانونی کار و هر گونه استفاده نادرست و آسیب به دستگاه و... بر عهده خودتان است.
مگه وقتی 10 بار کد رو اشتباه بزنی میسوزه؟ فکر نکنم!
نهایتش قفل دائم هم بشه میبری میزنی توی سر رییس ایرانسل تا درستش کنه
چه بد شد که توی آمریکا هنوز اینترنت نیومده تا ایشون بتونه اینجا لوگین کنه و یک خبری از خودش بده:n40:نقل قول:
شما خبر سلامتی شون رو می خوای؟ به کارت میاد؟ :n06:نقل قول:
اونوقت که اینجا بود از طرف یه شرکت خارجی به ایرانسل مشاوره می داد. هم من و هم چندتا از دوستان چندبار مشکلات دکل رو باهاشون درمیون گذاشتیم و بعداز تماس با پیمانکارهای مناطق مورد نظر پاسخ داد.
ایشون حتی ادرس دقیق دکل تو شهر اطلاع داشتند و تا جایی که من ازشون سوال کردم اطلاعات و راهنمایی هاشون دقیق و درست بود. مسلما الان هر کشوری که هست نباید انتظار داشت به منابع خبریشون دسترسی داشته باشند که بیان تو تاپیک پست بزارند. و اون منابع خبری شون هم کارمند ایرانسل هستند و اجازه ندارند به کسی که الان خارج از کشور هست و فعلا مسولیتی نداره جواب پس بدن
__________________________________________________ __________________________________________________ _
اون دوستانی هم که عکس از مکاتبه شون با مدیر روابط عمومی دزدسل رو میزارن بهتره خوشون به اون گفته ها استناد کنند من دارم واقعیت های موجود رو میبینم و قضاوت می کنم اگه مدیر روابط عمومی که هیچی مدیرعامل شرکت هم بیاد چیزی بگه باور نمی کنم. اینا به ملت دروغ می گن نمی ترسن حالا بیاد به تو راست بگه !!!
حالا یه تعداد از دوستان یکی دوماه پیش تو انجمن نبودن یا تازه عضو شدن دوست دارن ابراز وجود کنند یه بحث دیگه است بزار فکر کنم ما ببو گلابی هستیم و گول این شخص رو خوردیم و خودشون عقل کل هستند.
الان سرعت تاپیک خوابیده وگرنه اون اوایل که روزی 10 صفحه تاپیک جلو می رفت و کسی هم نبود به سوالات دوستان پاسخ بده همین اطلاعات و کمک های اقا رضا مثل یه جرعه اب تو بیابون بود.
(البته این قسمت اخر رو منظورم با شما دوست عریز که گفته تون رو نقل قول کردم نبود)
چشم اینم با هشتگنقل قول:
#irancell
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار شما دیگه آخرش بود!نقل قول:
اصولا فلسفهی لاک کردن در تمام دنیا اینه که مثلا قیمت یه مود ۵۰۰ هزار تومانه بعد مثلا ایرانسل میاد روی سیم کارت خودش لاک میکنه میدش ۲۵۰ هزار تومان.
ولی استاد ایرانسل مودم رو با همون قیمت آنلاک خودش میاد میفروشه با این وضعیت که لاکش هم کرده!!
خوب اصلا اینچه کاریه که بری با همون قیمت که میتونی آنلاک بخری، لاک شده بخری و بعد بیای آنلاکش کنی!
این مدل ۵۳۷۲ ایرانسله:
میده ۴۵۰ هزار تومان!
درصورتی که دیجیکالا آنلاک وتقریبا با همون مشخصات و مارک معتبر TP-Link رو میده ۴۸۵ هزار تومان!(البته نمیدونم مارک مودمهای ایرانسل چیه)
خوب این چه کاریه؟!
منظورم از آنلاکاینه که قفل نیست. نه اینکه قفل بوده باشه بهد بازش کرده باشن.
عزیز اگه اینکارو 4 یا 3 ماه پیش کرده بودین یه آفرین داشتین.نقل قول:
الان مودم 4g از 350 تومن تا 800 تومن همه جا پر شده.
مگر اینکه طرف مغز خر خورده باشه، الان بخواد مودم زپرتی ایرانول رو بخره.
خودم ماه پیش Tp link خریدم 380 تومن از مودم ایرانول خیلی بهتره.
این به درد کسانی میخوره که 4 ماه پیش عجله کردن و مودم ایرانول رو خریدن.
XPERIA Z3
خوب این بنده خدا اومده آموزش گذاشته خوب اون های که قبلا مودم ایرانسل خریدن تشکر میکنن بقیه هم بکارشون نیاد نباید آموزش گذاشت چون شماها میگین باید مودم آنلاک خرید کلا اینکه مودم با این پول خرید اشباه هست این پول رو بدید یک گوشی موبایل بخرید مثل هووای 550 که 4g هم هست که دیگه یک مودم که فقط یک کار میکنه رو با گوشی که همه کار میکنه نمیشه مقایسه کرد بعد گوشی آنتن دهیش بهتر هم هست باتریش بهتره و خیلی دلایل دیگه که پول به مودم ندید تازه این رنج قیمت 400 هست 800 که گوشی t3 sony میدن
درودنقل قول:
گوشی باطریش بهتر از مودم هست ؟
من با مودم بیرون از منزل 10 ساعت با 3G کار میکنم ... گوشی 10 ساعت روی 3G و هات اسپات کار میده ؟
گیرندگی مودم هم خیلی بهتر از گوشی هست .
این قیاسها که گوشی بهتره یا مودم، صحیح نیست.نقل قول:
یکی ممکنه بیرون از منزل بسیار به اینترنت نیاز داشته باشه و کلا کارش در گرو وجود اینترنت در مکانهای مختلف باشه. طبیعتا گوشی نمیتونه نیازهاش رو برطرف کنه.
یکی مثل من ممکنه بیرون از محل کار یا زندگی فقط صفحه مرور کنه.
چنین شخصی گوشی از سرش هم زیاده!
البته توی شهرما گوشی 2g بیشتر نیاز نیست چون 3g ایرانسل هیچ صفحهای هم باز نمیکنه. حالا 2g حداقل بعد از ۳-۴ دقیقه یه صفحهای باز میکنه.
بله بهتره تازه شما اگر گوشی رو شارژ 100% با کابل usb وصل کنید و از گوشی استفاده نکنید فقط بعنوان مودم اصلا باتری خالی نمیکنه اصلا داغ هم نمیکنه بعد اگر با وای فای وصل بشین و از گوشی فقط بعنوان مودم استفاده کنید بازم 10 ساعت بیشتر جواب بده اولین نفری هستید که میگید مودم آنتنش بیشتره! بعدم اصلا مودم با گوشی قابل مقایسه نیست مودم چندتا کار انجام میده ؟ ظاهر مودم کجا ظاهر و کارای گوشی فردا خواستین مودم بفروشین مودم سریع فروش میره یا گوشی؟نقل قول:
قطعا آنتن دهی موبایل و مودم فرق داره... خرید مودم یا استفاده شخصی بستگی به نیاز فرد داره و در حال حاضر حتی در شهر تهران که شرایط پوشش مناسب هست بازم خرید مودم پیشنهاد نمیشه...نقل قول:
خوب اگر گوشی و تبلت نتونن نیازهاشون رو برطرف کنن پس چه وسیله بیرون میتونه به اینترنت همیشه وصل باشه ؟ مثلا لپ تاپ کوچیک یا سنگین با چه وسیله میخواد اینترنت بگیره یک وایمکس هست که اونم مودم همراه ش بی فایده و بلا استفاده هست آنتن دهی ضعیف طول عمر باتری کم بعد وایمکس کلا در خیابان و طبقه اول انتن ضعیفی دارهنقل قول:
عزیز ایشان درست میگن.نقل قول:
من خودم مودم Tp link گرفتم جایی که گوشی Z3 و آیفون 6 و Z2 آنتنش یا کم هست یا یدونه هست، دایم هم قطع و وصل میشه.(سر امیرکبیر شهرک گلستان)
ولی مودم نه تنها حداقل 3 تا آنتن پر هست حتی با یک آنتن سرعت 8 مگابیت میده.به هیچ عنوان هم قطعی نمیده.
شما اول آزمایش کن، خودت متوجه میشی.چون تفاوت خیلی زیاده.
XPERIA Z3
آخه ندیدم تا حال کسی بگه مودم آنتش بهتره حالا شما میگی قبول فقط این باتری ها مودم چجور هست؟ میشه هم شارژ کنه هم به اینترنت وصل باشه باتری چی میخوره شارژش تمام شده چکار باید کرد باتری اماده و اضافه و همیشه در حال شارژ باید داشته باشی موقع تعویض باتری کلا مودم خاموشنقل قول:
چندان هم معتبر نیستنقل قول:
مثلا شهر ما رو تو لیست نزده ولی بیشتر نقاط شهر نسل3 همراه اول انتنش فول هست
ظاهرا با توجه به لیست هایی که در حال حاضر در سایت های شرکت ها هست نوشته شده
پس امکان داره تا 2 هفته دیگه لیست اپراتور ها تغییر کنه
جواب رو پیدا کردم ولی ابعاد مودم بزرگ و سنگین هست کلا بدون کیف قابل حمل نیست بهتره مودم usb دار بگیریم هم شارز نمیخواد هم کوچیکه دیجی کلا واقعا گرون فروشه هر کالای رو سرچ کنی بیشتر اوقات خیلی ارزونتر گیر میاری در بازار هم قیمت بهتر هست همین مودم دیجی میده 485 سایت دیگه با گارانتی 3 ساله میده 410
بله موقع شارژ هم وصل هست تا 10 ساعت راحت جواب میده،اگه باتری زاپاس داشته باشی که چه بهتر موقع روشن شدن در کمتر از 30 ثانیه اینترنت رومیگیره.میشه فقط رو 4g یا 3g یا 2g جداگانه قرار داد. یا اینکه رو اتوماتیک گذاشت که مثل گوشی اذیت میکنه.فقط بدون باتری تا حالا برق نزدم، اونم جواب میدم.نقل قول:
میشه SMS ها رو خوند و جواب داد.
رو صفحه LCD دایم دانلودت رو میگه، چند تا SMS برات اومده و چند تا دستگاه بهش وصل رو دایم نشون میده.
XPERIA Z3
من از دیجی کالا گرفتم 380 تومن.نقل قول:
تبدیل میکرو و مینی سیمکارت هم داد. یکمی از گوشی آیفون 4 کوچیکتره.به جان خودم از GLX راحتتر تو جیب هم جا میشه هم درمیاد.[emoji23]
با همه چی هم شارژ میشه.
تا حالا از شارژر خودش استفاده نکردم.
میکرو تا 32 گیگ هم میخوره،میشه محتویات مموری رو شر کرد.
تا 15 تا دستگاه همزمان رو ساپورت میکنه.
براحتی هم میشه پسوردش رو عوض کرد.
XPERIA Z3
نامرد الان میده 485 خوب این در شرایطی هست که طرف 100% در کل اوقاتی که بیرون هست ایتنرنت لازم باشه اونم در شرایطی که بدونه این مودم از گوشی بهتر انتن میگیره چون محیط باز که ایرانسل خوب هست بازم کسی نمیاد تو یک جیبش موبایل باشه یک جیبش این مودم تازه تو جیب جا بشه یک لب ثاپ لازم داره چون سیستم عامل که نداره که سایت بری و دانلود کنی مرورگر هم داشته باشه کلا مودم همراه بدرد افراد خیلی خیلی کمی از جامعه میخوره دیگه الان همه موبایل دارن میدونن موبایل قابل مقایسه با مودم نیست بعدم بازم مودم usb خیلی بهتر از اینهنقل قول:
اون موقع توی پیشنهاد ویژه ۱۰۰ تومن تخفیف خورده بود.نقل قول:
البته توجهکنید میشه مودم ADSL رو جمع کرد و با یه مودم 4g اینترنت کل خونه رو تامین کرد (البته فقط 4g دارا میتونن چون 3g کلا قطعه)
سلام دوستان
یک سوال
من اینترنت گوشیم رو از طریق USB به PC وصل میکنم
حالا اگر بخوام بصورت وایرلس (غیر بلوتوث) وصل کنم به چه صورته؟
(میدونم رو موبایل چکار باید بکنم ، فقط نمیدونم تو PC باید کار کنم ، دقیقا PC چه سخت افزاری نیاز داره؟)
مرسی.
من های وب 8 مگابیت دارم سرعت تا 12 هم بالا میره و هم پارسانلاین 2 مگابیت دارم مثلاً تا 16 بالا میره.
ولی این 4g ایرانول از اون دو تا بهتره.(البته فقط با مودم 4G)
XPERIA Z3
شما لپتاپ داری یا کامپیوتر رو میزی؟نقل قول:
اگه لپتاپهکه خودش دریافت کنندهی WiFi داره و شما کافیه توی گوشی گزینهی Hotspot رو فعال کنی و از طریق لپتاپ مثل وصل شدنبه بقیهی مودمهای WiFi به گوشی وصل بشی.
اگر هم کامپیوتر رومیزی داری باید دریافت کنندهی WiFi براشبخری.
آره در بخش نظرات دیجی دیدم بعضی ها صبر میکنن خواهش التماس که دیجی کالا در بخش فروش ویژه بزار در صورتی که همون کالا رو در گوگل سرچ کنن یا در بازار بگردن قیمت خیلی پایین تر پیدا میکنن بعضی موقع عا حتی پایین تر از ویژه دیجی همین مودم 75 هزار تومان از بازار داره گرون تر میفروشه 75 هزار خیلی زیادهنقل قول:
منم مودم جمع کردم اینترنت رو از 4g گوشی میگیرم البته باید بسته های 3 ماه به بالا بگیری که ارزونتر از بقیه باشه تقریبا 2 تا 2500 تومان بسته های بلند مدتش قیمت میخوره که عالیه
نقل قول:
رو میزیه دوست عزیز
این دریافت کننده وای فای که فرمودید چه؟ لینکی دارین ازش؟
(من یه مودم TPlink وایرلس دارم ، نمیشه ازش به عنوان دریافت کننده وای فای استفاده کرد؟ چون خودش که ارسال کننده وای فای هست.)
خیر نمیشه.نقل قول:
اسماصلیش به انگلیسی میشه WiFi adapter شکل فلش USB هست و به پورت USB کامپیوتر وصل میشه و بعد از نصب درایور، میتونید از طریق WiFi به اینترنت به صورت بیسیم وصل بشین ( درست مثل اتصال گوشی به مودم WiFi ) قیمتش هم بعید میدونم بیشتر از ۷۰ الی ۸۰ تومان باشه اینم عکسش:
نقل قول:
مثل سیمکارت که اگر کد PUK رو ده بار اشتباه بزنی سیمکارت میسوزه، احتمالا این هم همینطوره چون دیدم نوشته شود اگر ده بار اشتباه بزنید permanently disabled میشه
افراد بسیاری هستند که مودم های ایرانسل را خریده اند و خواهند خرید.نقل قول:
در ضمن مودم E5373 ایرانسل مودم بسیار عالی و با کیفیتی هست که با قیمت ۳۱۹ تومان عرضه میشه و هیچ مودم مشابه 4G چنین امکاناتی با این قیمت مثل این نداره باید کار کنید با همشون تا متوجه بشین.
این مودم دو تا کانکتور آنتن اکسترنال هم داره که اگر اونها رو وصل کنید گیرندگی سیگنال 4G شما در جاهایی با پوشش کم بسیار بیشتر میشه، من با همه این ها کار کردم.
در ضمن قیمت مودم ها مشابه 4G بدون داشتن امکان اتصال آنت اکسترنال و بدون امکان استفاده ار دستورات USSD توسط مودم همین حدود ۵۰۰ تومان است ولی این مودم عالی ایرانسل ۳۱۹ تومان است.
نقل قول:نقل قول:
کاملا درسته آنتن دهی مودم خیلی قوی تر از گوشی هست و استفاده از اون بسیار راحتتر و سریعتر از گوشی هست حتی بدون آنتن اکسترنال که این مودم ایرانسل میخورد.
کسانی که فکر می کنند خرید گوشی 4G بهتر از خرید مودم 4G هست بعد از تصمیم خودشون بعد از استفاده مکرر پشیمان خواهند شد.
مزایای مودم 4G بجای گوشی 4G : (اینو من یکبار دیگه می نویسم برای عزیزانی که فکر می کنند گوش بهتره!!!)
- حالت 4G روی گوشی باتری فوق العاده زیادی مصرف می کند
- اگر مودم 4G بخرید راحت اون رو در کنار پنجره قرار میدین و در جای دیگه با سرعت بالا از اینترنت استفاده می کنید. و یا آنتن اکسترنال راحت بهش وصل می کنید.
- برای حالت 4G باید هی گوشی را از روی 2G به 4G سوئیچ کنید یا اگر در حالت اتوماتیک قرار دهید پدر باتری درمباد! و خیلی زود در هنگامی که بیرون از منزل هستید تموم میشه.
- با مودم مودم 4G امکان اتصال انواع دیگر دستگاهها را از طریق وای فای خواهید داشت.
- با مودم 4G می توانید شبکه تشکیل دهید و فایل به اشتراک بگذارید
- آنتن دهی مودم 4G بطور محسوسی قوی تر از گوشی است
- با خرید مودم 4G گوشیهای قدیمی شما هم می توانند از همان سرعت بهره مند شوند.
و کلی دلیل دیگه...
تمام این ها حاصل تست ها و بررسی ها مختلف من و تجربه بود.
من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
در ضمن بدون تعصب ورزی و پیش داوری و با فکر و منطق صحبت کنید و نظر دهید!
منم میگم گیرندگی مودم بهتره.نقل قول:
شما می تونی با کابل به سیستم وصل کنی هم شارژ بشه هم استفاده کنی. وقتی باتری تموم بشه یا عوض کنی اینترنتی هم وجود نداره. بدیهیات می پرسی باتری من 3560 میلی آمپره و خیلی هم ازش راضیم
e5372t
دوستم برام از استرالیا گرفته کلا 78 دلار استرالیا حدود 225 هزار البته علت ارزونیشم اینه که برای تلسترا هست والا قیمتش توی علی اکسپرس 100 دلار آمریکاست
سلام دوستان
از اساتید کسی میتونه راهنمایی کنه، من می خواستم بسته اینترنت شبانه نامحدود (2تا8 صبح) ایرانسل رو بگیرم، میخواستم بدونم کسی از دوستان از این بسته استفاده کرده؟ سرعت و کیفیتش چطوره؟ قطع و وصلی که نداره؟ و اینکه تا حجم مشخصی میشه دانلود کرد؟
حرفای شما فعلا و ظاهرا درست ولی شما صبر کن دو ماه دیکه ببین چه مودمایی با چه قیمتایی بیاد اون موقع متوجه میشی ایرانسل چه قدر گرون یه مودم 4g لاک شده رو به شما فروخته.نقل قول:
شما میخوای چیزی که خریدی رو عالی جلوه بدی!
الان بهترین گوشیهای دنیا که توسط اوپراتورها لاک میشن نصف قیمت فروخته میشن ولی ایرانسل داره مودم لاک شده رو با قیمت آنلاک میفروشه لاکش هم میکنه!
ضمناً باید کمی صبر کرد و دید که بالاخره تکلیف سرعت 4g چه میشه. روی 2 مگ می بندند یا نه؟
اگر توافق هم بشه قیمتها پایین میاد یا خیر.
اين دلايلي كه گفتي فقط خودت رو راضي ميكنهنقل قول:
١- مصرف باتري تو 4g از 3g كمتره
٢- گوشي رو نميتوني كنار پنجره بزاري؟
٣- با نصب يك ويجت به راحتي ميشه بين حالت هاي 2g-3g-4g سوئيچ كرد
۴- شما با هات اسپات ميتوني گوشي هاي ديگه رو به موبايل خودتون وصل كنيد
۵- با نرم افزار zapya به راحتي و با سرعت زياد ميتونيد فايل ها رو از طريق واي فاي به اشتراك بگذاريد.دنگ و فنگ تشكيل شبكه و اينجور چيزا رو هم نداره
۶- آنتن دهي موبايل از مودم بيشتر نباشه كمتر نيست ضمنا ويژكي 4g اينه كه حتي اگه آنتن ضعيف باشه بازهم سرعت خوبي رو به شما ارائه ميده
٧- بازهم با هات اسپات ميتوني گوشي هاي قديمي رو به موبايل 4g وصل كني و از سرعت بالا استفاده كني
٨- شما با موبايل 4g از هزاران قابليت گوشي هاي هوشمند هم بهره مند ميشي.
خواهشا براي توجيه خريدي كه كردي بقيه رو به اشتباه ننداز.
Sent from my E15i using Tapatalk 2
اصلا ویجت و... نمیخواد!نقل قول:
کد
*#*#4636#*#* روی آندروید عین هلو جواب میده میتونی آنتنرو بذاریروی LTE only یا WCDMA ONLY.
همین!
البته خداییش LTE بیشتر برای مودم ساخته شده تا گوشی چون یه چیزش که فوقالعاده اذیت میکنه اینه که وقتی بری روی LTE دیگه نه گوشی زنگ میخوره نه میتونی زنگ بزنی.
حالا باید دید تکنولوژی volte میاد توی ایران یا نه.
میشه همزمان تست سرعت از 3g و 4g بزارید؟
من با این مودم یو اس بی ها سرعت کمتری نسبت به موبایل میگیرم
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
درسته که آنتن دهی مودم به ظاهر بیشتر از گوشی هست اما صفحات همین تاپیک رو اگه بخونید میبینید که قبلا بچه ها همزمان با مودم و گوشی تست سرعت میگرفتن که مودم ها همشون سرعت دانلود کمتری میدادن، نمونش توی همین تاپیک بگردین زیاد بود
حالا دلیلشو نمیدونم!
آخه گوشی داریم تا گوشی.نقل قول:
نمیشه بگیم چون گوشی من از مودم کمتر دریافت کرده پس همهی گوشیها اینطوریند.
آخه یه نفر نبود چند نفر تست کردن همشون سرعتشون کمتر بود نسبت به گوشینقل قول:
در هر صورت اگه کسی مودم داره دوباره تست همزمان مودم و گوشی با IDM بزاره معلوم میشه