سرعت دانلود شبانه های وب سرویس1مگ:200-250کیلوبایت ظاهرا زیاد با سرویس 256ش فرقی نداره!
Printable View
سرعت دانلود شبانه های وب سرویس1مگ:200-250کیلوبایت ظاهرا زیاد با سرویس 256ش فرقی نداره!
!!!! فکر نکنم. اگه اینجوری بود دلیلی نداشت ساعات رایگان رو 4 تا 7 بزارن ! فک کنم 1 مگش خیلی بیشتر از اینا سرعتش باشهنقل قول:
نقل قول:
این سرعت شبانه رایگان سرویس 10مگ دوستی که در اصفهان زندگی میکند:n27:
میگوید شبی 18گیگ دانلود میکنم(خدا بیشترش کنه)
واقعا واسه مخابرات خوزستان متاسفم:n21:خاک بر سر مخابرات خوزستان:n21:
نقل قول:
همین که خیلیا دارن تخلیه میکنن از مخابرات از صدتا فحش بدتره
شرکت آسیا تک اینو گذاشته تو سرویساش . میشه توضیح بدین چه فرقی با نامحدود معمولی داره ؟
شبکه ملي اطلاعات 1024 كيلو بيت ( اينترانت ) نامحدود
فقط سایت هایی که سرور هاشون داخل ایران هستنقل قول:
بدرد من میخوره. چه سرعتی داره مثلا همین 1 مگ ؟ سرعت واقعی یا براست ؟نقل قول:
های وب سرعت 256 با 1مگش سرعت شبانش هیچ فرقی نداره تازه 256 بصرفه تره چون از ساعت 2شروع میشه هردوشون هم 200-250کیلو سرعت میدن
باید سرعت خوبی داشته باشه چطور یه دردت میخوره یه راه به نظر من میرسه که vps در ایران داشته باشی فایل رو اونجا انتقال بدی بعد دانلود کنی که گرون در میاد میشه توضیح بدی
دوست عزیز فقط مثه رفیقه من پاست نداده شرکت اینترنتی لقمان که از دیال اپ هم بدترهنقل قول:
مطمئن شو که خوده فن اوا بهت بدن
توی لیست نمایندگان های وب شهر بهبهان هست ولی مشخص نکرده نمایندگیش کیه ! اگه اینترنتی ثبت نام کنم مشکلی به وجود نمیاد ؟
فن اوای اصلی ادرسش کجاست؟نقل قول:
نیازی به فایل های خارج از سرور ایران ندارم. اگرم بخوام از اپلود سنتر های خارجی دانلود کنم با نت گوشیم انتقالش میدم به سرور مستقیم کننده هایی مثل فایلگیر یا مستقیم کننده های دیگه و اینجوری دانلودش میکنم :n10: که البته زیاد هم سراغ این کار نمیرم مگر گاهی اوقاتنقل قول:
دوست عزیز شانسی هست بعضی وختا تایم رایگان سرعت دانلود بالا 150 نمیره در کل های وب خوب نیست بخصوص توی اهوازنقل قول:
4تااز دوستان همشهری از های وب رفتن
پینگشم رفته بالای 200-8888ping
اینترنتی هم میشه ثبت نام کرد خیالت راحتنقل قول:
یکی از دوستان گفته بود صبح درخواست تخلیه دادم و بعدش زنگ زدم 2020 و خط رو جمع آوری کردن!
میشه بگید این تخلیه خط چجوری انجام میشه؟ به صورت نرم افزاری هست یا کار سخت افزاری انجام میشه ؟
هم نرم افزاری و هم سخت افزاری ولی اگه یه زنگ بزنه بگه پورتتو دربیارن در اون صورت همون موقع تخلیسنقل قول:
تا اونجا که میدونم توی اتاق MDF یه سری کافو هست که اینترنت از طریق اونا با پورت به خط مشترک وصل میشه ولی تخلیه خط خیلی آسونه با یه تماس تخلیه میشه اگه بخوان ....نقل قول:
اون موقع که ثبت نام کردم یادمه قشنگ 2 ساعته برام وصل کردن ....
اتاق MDF :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم اهواز نمایندگی داشته باشهنقل قول:
زنگ که بزنی پشتیبانی فن اوا ادرس شرکتی لقمان را میده
فکر کنم پورتاشون پره........ نمیدونم.........
نقل قول:
می تونی عملیش کنی فکر خوبیه ولی فبلش یه زنگ بزن آسیا تک بشون بگو یه دفعه دیدی خالی هم لیمیت کردن :)))))))))))
حالا من میترسم برم یه جای دیگه اونجا هم شبانه رو حذف کنن یا اینکه بریم یه جای دیگه مخابرات شبانه رو برگردونه اونوقت دیگه این سرعتو از دست میدم:n27:
البته خودشون گفتن شبانه اصلا برنمیگرده
به نظرتون چیکار باید کرد؟
دوستان این جریان حذف شبانه چیه تا الان که خبری نبوده یعنی هر شب داریم 2 گیگ دانلود میکنیم یکی درست ئرمون بگه چه خبره ؟
از امروز سرعت 1 مگ ما که تا 2 مگ اسپید داشت شده همون 1 مگ واقعی داستان این چیه ؟
یعنی نشد ما یکسال با خیال راحت تو یه شرکتی بساطمون رو پهن کنیم :n03:
شماره فکس قسمتی که باید درخواست تخلیه رو بفرستم چنده ؟
به ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونی بفرستینقل قول:
درخواست تخلیه رو فکس کردیم. ببینیم به امید خدا کی رسیدگی میکنن و قطعش میکنن :n26::n25:
چرا الان زدی ؟نقل قول:
توی وقت اداری میزدی که همون موقع رسیدگی کنن
اي كاش تو برگه علت تخليه رو هم مينوشتي چون فكر كنم اين برگه ميره به فكس رييس به نظر من شنبه دوباره با نوشتن علت تخليه برگه رو فكس كني بهترهنقل قول:
علت تخلیه، درد شکم و اسهال شدید :n02:نقل قول:
به شخمشون هم نیست :n24:
شنبه صبح هم ایمیل میزنم :Dنقل قول:
:n08:حق با سروشه. اینا هم میشینن علت تخلیه رو بخونن :n04::n02:نقل قول:
اقا من به پشتیبانی گفتم احتمالش هست شبانه برگرده گفت:نه اصلا برنمیگرده دیگه
بهش گفتم:اصلا نظر کاربرا براتون مهمه گفت:نه
گفتم:اگه کاربرا برن شکایت کنن اونوقت هم مهم نیست؟گفت:نه برید شکایت کنید:n21::n21:
دیگه این نهایت ادبشون
این کارشناسا کاره ایی نیستن. باید دید کی دستور داده اینجوری ب..نن به اینترنتنقل قول:
ميدونم كاره اي نيستن ولي بعضياشون خيلي بي ادبن البته خودشون هم راضي نيستن برا اين اتفاقات و ديگه نميدونن چه جوابي به كاربرا بدن
من از يه نفر پرسيدم گفت اين چند وقته كل شركتا تو استان خوزستان نامحدود و شبانه رو محدود كردن (هر كدوم به نحوي)
دوستان اینترانت چیه سایتای دانشگاه و ir رو باز میکنه؟
100% . اینترتی هست که فقط سرورای داخلی رو باز میکنه. بقیه پَرنقل قول:
پس یعنی میشه از لیچر ها داخلی یا سایت های داخلی مثل دانلودها و غیره دانلود کرد؟:n04:نقل قول:
اینم کل استفاده ی من از مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش نامحدود های مخابرات خیلی فاز داد
یه جمع بندی:پارس انلاین که پورت خالی نداره این هیچ-شاتل که معلوم نیست وی پی ان روش کار میکنه یا نه اینم هیچ-اسیاتک که اصلا شبانه نداره اینم هیچ-بدر رایان هم که شبانه نداره اینم هیچ-راصد هم فقط به صنایع فولاد adsl میده اینم هیچ-های وب هم که ساعات رایگانش خوب نیست اینم هیچ-فناوا هم که شرکت اصلیش نیست اینم هیچ-
اصلا adsl میخوایم چیکار بریم نت همراه اول با سرعت 30کیلوبایت بگیریم بهتره تازه همه جا هم میتونی ببریش:n19:
اگر هم 2ماه دیگه پارس ثبت نام کردم چه فایده از بس که مرکزمون شلوغه فکر نکنم شبانه 10کیلوبایت هم بکشم
پیشنهاد بنده اینترنت ملی ست با اینترانت پاک شوید . پاک بمانید
با این نت اونوقت باید فقط فارس نیوز رو ببینیم:)))))))نقل قول:
Sent from my P6-U06 using Tapatalk