یکی ، دو روزه.نقل قول:
مودم رو بزنید به خط لینک Status اومد، یعنی اینکه وصل شدید،
گرچه تنظیم ( Config ) مودم ربطی به دایری خط نداره و شما میتونید از قبل مودم رو تنظیم و به محض دایر شدن، از اینترنت استفاده کنید.
:n16:
Printable View
یکی ، دو روزه.نقل قول:
مودم رو بزنید به خط لینک Status اومد، یعنی اینکه وصل شدید،
گرچه تنظیم ( Config ) مودم ربطی به دایری خط نداره و شما میتونید از قبل مودم رو تنظیم و به محض دایر شدن، از اینترنت استفاده کنید.
:n16:
این میانگین 2.5 مگابیت هم بخاطر تست سرویسهای مراکز دولتی و دانشگاهها و سرویسهایی حجمی که مثلا خیلی بالا بسته شده اند بدست اومدهنقل قول:
تازه باز هم همین 2.5 مگابیت دقیقا 1/4 میانگین جهانیست............!
سرویس های 8 مگ شرکت ها هم نباید بی تاثیر باشهنقل قول:
دوستانی که مخابرات دارند میشه چک کنید ببینم میتونید ویندوز رو اپدیت کنید
لپ تاب من با مخابرات ارور اینترنت میده
ولی با شاتل مشکلی نداره زمانی که میخوام ویندوز رو اپدیت کنم
دقیقا همینطوره میانگین واقعی شاید 1 مگابیت هم نباشه!تازه اکثر سرویسهایی که تست میگیرن ترافیک بسیار محدود دارن و البته نوسان شدید و اصلا کیفیت ثابتی در طول روز وجود نداره ضمن اینکه اکثرا با سرورهای تهران کرج اصفهان تست میگیرن و پرواضح اینکه ترافیک با سرورهای خارجی مضاعف محدود شده و تک کانکشن که هیچ!اخیرا هم در ادامه سودجویی ها و خالی کردن جیب مردم برای پایینترین سرعت و کیفیت عددهای 8 مگ و 10 مگ ذکر میشه که یا محدودیت بسیار زیاد ترافیک داره که اصلا استفاده از چنین سرعتی رو غیر ممکنه میکنه یا فقط با سرورهای داخلی با دانلود 32 کانکشنه!چنین سرعتی وجود داره و البته قیمتهای نجومی و فیلترینگ و اختلالات دائمی و ... بماند!در واقع افزایش سرعتی هم اگه باشه در راستای شبکه ملی اطلاعات هستنقل قول:
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !(بر اساس تستهای 30 روز اخیر speedtest.net)با در نظر گرفتن تمام مشکلات محدودیتها و اختلالات اینترنت ایران ما همون 1 مگابیت رو میانگین رویایی موجود در نظر بگیریم میشه کمتر از 1/16 !:n06:
حالا بیایم روی فاکتورهای دیگه کیفیت نهایی مثل Ping Cost/Mbps Upload و یا حتی امنیت و آزادی در اینترنت با گزارشهای سایر نهادها بازم در قعر هستیم ...
حالا وزیر با توهین به شعور مردم میگه بیاید تو شبکه های اجتماعی ملی!من پاسخ مشکلاتتون رو بدم!مثلا از ظریف الوزرا و شیخ الکلید گرفته تا تعداد بیشماری کاربر ایرانی نمیرفتن فیسبوک همینطوری لنگ شبکه اجتماعی بودن که جناب وزیر معرفی کردن!:thumbsup:
جالبه که خیلی شنیدم چندبرابر کردن پهنای باند اینترنت (وعده های همیشگی)رو بعدش این جمله رو هم ذکر کردن و افزایش قابل توجه پهنای باند اینترنت بین الملل!:n09: توجه میکنید اینترنت دو مدل داریم
غیر بین الملل : که اینو خیلی میخوایم سرعتشو زیاد کنیم با شبکه اجتماعی فیس نما موتور جست و جوی یاحق سرویس ایمیل خیـــلی امن چاپار مرورگر ملی تاینا حتی سیستم عامل ملی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته وی پی ان ملی شکست خورد پولشم خوردیم که اونم تقصیر امریکا بود!)و البته محتوایی که خودمون مشخص میکنیم که دیگه خیال همه راحت باشه انقدر هم برای فیلتـر کردن هزاران سایت و هـک کردن جیمیل و مختل کردن SSL و پروتکلهای امن و ریدیرکت کردن سرچ امن گوگل به مشکل نخوریم! :n19:
بین الملل: که این خیلی خطرناکه چون دژمن توش کمین کرده و گوگل و فیسبوک و یوتیوب و اینها که اینو کاری نمیتونیم بکنیم مدیریت کنید!:n08:
در نهایت پاسخ ما به وزیر محترم و تمامی عزیزان مربوط و نامربوط که مسئول و متولی اینترنت و مشکلاتش هستند همون پاسخ قبلیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی نداره من همین چند روز پیش آپدیت کردمنقل قول:
تو قسمت upload که اصن نیستیم پینگ فقط به آپلود بستگی داره :-|
ریدن بخدا :19:
دقت کرده باشین دیگه چند وقته کسی کاری نداره که چرا بیشتر از 128 به کاربرا میدید و...
به نظرم الان هدف اینه، که به نحوی از ته جدول، به طور کاملا مجازی و غیر واقعی یه چند پله صعود کنیم، و برای همینه که مثالا شما سرویس 8 مگ میبینی با 2 گیگ پهنای باند ماهانه :n04:
به نظرم موفق هم بوده!!! دقت کنید تا چند وقت پیش افغانستان بالای ما بود الان دو پله سقوط کرده! :n02::n08:
سلام دوستان الان حدود دو ساعت یوتیوب بازه واسه من و با نهایت سرعت تک کانکشن(512) دارم ویدو میبینم:n04::n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما هم امتحان کنید لطفا گزارش بدید.:n04:
تایید میشهنقل قول:
امکان درخواست تغییر پهنا باند به صورت اینترنتی از طریق خود سایتشون مجدد برقرار شده.
یوتیوب برای من هم بازه.
دوستان بین نامحدود فن آوا با نامحدود مخابرات کدومو انتخاب کنم؟؟؟ الان از محدود عصر تلکام استفاده اما راضی نیستم سرعتش خوبه ولی دزدی زیاد میکنه :n14:
مخابرات وضعش خیلی خرابه.نقل قول:
فقط دانلود از سرور داخلی قابل قبوله.
بقیه چیزا تعطیل
نقل قول:
میشه لینک بدی من که چیزی نمبینم
سلام
از یک ساعت پیش باز سرور های خارجی برام قطع شده
برای شما هم همینطوریه؟
دوستان در منطقه شهید نظری سرعت و پینگ خیلی خوب شده الان بنده پینگ 4.2.2.4 را 110ms و پینگ 8.8.8.8 را 150ms دارم.بزنم به تخته داره یک خبرهایی میشه اگر باز گند نزنند.
راستی iptv هم برای مناطق 2 و 8 مخابراتی راه افتاده که تا اخر بهمن برای کل تهران راه اندازی میشه.هزینش ماهی 9500 هست و باید دستگاه اون را خرید که 150000 قیمت داره و بروی همون خط adsl که از مخابرات گرفتید نصب میشه.کلیه شبکه های داخلی و استانی را داره و تا یک هفته قابلیت مرور برنامه ها را داره.برای اطلاعات بیشتر با شماره 88051519 تماس بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم کیفیت تقریبا همین شده.نقل قول:
آی پی تی وی رو به من مفتیم بدن دستگاهشم اشانتیون بدن استفاده نمیکنم چون اصلا به کارم نمیاد همین تلویزیون دیجیتالشم نمیبینیم چه برسه آی پی تی وی :D
به استثناء بعضی برنامه های خیلی محدود مثل 90 و غیره که مورد علاقه مردم هستن، کل برنامه هایی که اینها تولید میکنند روی هم به اندازه یک سریال خارجی درست و حسابی مثل Breaking Bad یا Game of Thrones و ... ارزش نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوباره وضع پینگ بهم ریخت !!! دو روز بیشتر پینگ روی 90 دووم نیاورد و الان رفت دوباره روی 200
خواستن فقط بگن ما میتونیم ولی نمیکنیم
دوستان اینترنت شما هم 1 شب به بعد تبدیل به اینترانت ملی میشه؟
امیر جان من یه راهی دارم که اگر نتت تبدیل به اینترانت شد بتونی دوباره اینترنت رو فعال کنی!نقل قول:
IP-Tv همه جا می دن الان خوبه بد نیست ولی به شرطی که روی adsl مخابرات رایگان بدن و ستاپ باکس هم هدیه بدن:n02:
سلامنقل قول:
منظورت همون سرویسیه که تو پرشین تولز میفروشن؟
اره.........نقل قول:
والا من زیاد دانلود ندارم، باشه ام همون طول روز انجام میدم. الان فقط میخواستم بدونم همه این مشکل رو دارن یا فقط من. ممنون به خاطر راهنمایی:n16:
سلام دوستان
میخاستم تغییر پهنای باند بدم از تو همون سایت مخابرات که از داخل پنل 128 به 256 بدم که یه پیام تهدید اومد که گفت:
( اینجانب متعهد میگردم که از پهنای باند بالای 128 استفاده کنم .در غیر این صورت کلیه عواقب ناشی از آن بر عهده اینجانب میباشد. ):n02:
مثلا اون تیک رو نزنم عواقب داره :دی
اون تیک رو نزنی تغییر پهنای باند انجام نمیشه.نقل قول:
ضمنا سوال چرتی هست.
کدوم عواقب؟!:n02:
یعنی اینکه دیگه نمیتونی برگردی تعرفه پایینتر همون 128نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
256 چندی هست قیمتش. ؟
اون موقع 12 تومن بود !
512 هم 20 تومن که 1 ماه فقط دادن .
سلام دوستان کسی هست مثل بنده یه موقع اینترنتش قطعی نداشته باشه اما بعضی مواقع به طرز واقعا رگباری :n28:قطع وصل بشه؟بعدم کمکم مثلا هر 5قیقیه بعد 10.20.30 بیاد بالا هو قطع و وصلیاش تموم شه؟ البته سرعتم کم نمیشه یهو قطع میشه واقعا دارم دیوونه میشم 2020 که ترکیده مخابراتم که از پشت تلفن داره منو میخوره موندم چیکار کنم همیچیرم عوض کردم .:n03:
256 = 15000نقل قول:
512=24000
1024 = 43000
2048 = 78000
نامحدود
سلام ولی تو این سایت 2020 زده 12 تومن . قضیه چیه:؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قدیمیه من 1 مگ دارم 43 تومنه
ولی روی قبض تلفن الان 19 تومن هر دوماه میاد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ نباید به کندی اینترنت و همچنین فیلتر شدن سایتهای علمی بینجامد.
به گزارش ایسنا محمود واعظی روز پنجشنبه در حاشیه نشست مشترک با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک علم و فناوری پردیس در جمع خبرنگاران همچنین درباره رفع فیلتر برخی سایتها گفت: این موضوع مرتبا از بنده سوال میشود، اما فیلترکردن سایتها ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد. این موضوع مربوط به یک کمیته در قوه قضاییه است که دارای 13 عضو بوده و وزارت ارتباطات هم یک عضو و نماینده در این کمیته دارد.
وی با تقسیمکردن بحث فیلتر به دو بخش گفت: یک بخش فیلترینگ مربوط به سایتهای علمی، تخصصی، آموزشی و تمامی سایتهای مربوط به این حوزههاست که دولت و وزارت ارتباطات اعتقادی به فیلتر سایتهای علمی ندارد.
واعظی موضوع دیگر فیلتر را مربوط به سایتهای غیراخلاقی و نامناسب دانست و تصریح کرد: این موضوع تنها خواسته ما نیست، بلکه خواسته بسیاری از خانوادههاست که در این خصوص مرتب با مراجعه به بخشهای مختلف خواستار هستند که سایتهای غیراخلاقی در دسترس فرزندانشان نباشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر بسیاری از نوجوانان 14 و 15 سال به مراتب بیشتر از پدر و مادرهایشان از اینترنت استفاده میکنند.
واعظی تاکید کرد: با تمام این موارد موضوع فیلترینگ نباید به کندی اینترنت بینجامد و باعث فیلترشدن سایتهای علمی شود.
وی در ادامهی با اشاره به برنامههای تدارک دیده شده جهت ایجاد شهرک ICT گفت: در این زمینه از تجربیات مسوولین و دستاندرکاران پارک علم و فناوری بهرهمند میشویم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در کنار پارک علم و فناوری یک محوطهای وجود دارد که میتوان در آینده آن را در زمینهی بحث ICT توسعه داد. همچنین میتوان بحث ICT را علاوه بر شهرک ICT در پارک علم و فناوری استان البرز نیز توسعه داد. در این زمینه باید حداکثر بهرهبرداری از زیرساختهای موجود صورت گیرد تا بتوان با ارتقاء سطح علمی و فناوری کشور و قوت شرکتهای دانشبنیان در سطح داخل و صادرات کالا پیش رویم.
واعظی با اشاره به استقبال مجلس از بحث ICT نیز گفت: این موضوع جزو اولویتهای دولت بوده و ما نیز در نظر داریم در این بحث تا حدود 25 درصد از حمایت دولت و مابقی را با حمایت از بخش خصوصی پیش ببریم و در واقع در بحث ICT دولت و بخش خصوصی مکمل یکدیگر هستند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به وجود فیبر نوری بین شهری در کشور گفت: بنا داریم 22 هزار کیلومتر به فیبر نوری 51 هزار کیلومتری اضافه کنیم.
واعظی از افزایش پهنای باند اینترنت در یکصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهنای بانداینترنت هم 550 گیگابایت در ثانیه بود که به 800 گیگابایت در ثانیه رسیده و تا پایان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابایت یعنی 8 برابر خواهد رسید.
قدیمی نیست . 256 حدود 12.500 هست از 2020 پرسیدم.نقل قول:
این پست جناب Kianoosh رو می طلبه :n02:نقل قول:
منظورش پهنا باند داخلی هست دیگه :n16:
دوستان یک سؤالی فنی دارم:
از یوزر نیم و پسورد سرویس میشه روی خطوط تلفن دیگر استفاده کرد، به شرطی که خط دوم هم رانژه باشه. حالا سؤال اینه که آیا اینکار خلاف محسوب میشه یا نه.
سؤال دیگه اینکه من اینکار رو توی یک شهر انجام دادم، حالا میخواستم بدونم از یوزر نیم و پسورد یک شهر در شهر دیگر میشه استفاده کرد؟ کسی تست کرده؟
یادآوری میکنم که خط دومی که من تست کردم هم توسط مخابرات رانژه شده بود. نمیدونم روی رانژه شرکت های دیگه جواب میده یا نه.
ممنون:n16: