سلام. اصلش که پیدا میشه. باید حدود 50 تومن باشه.نقل قول:
Printable View
سلام. اصلش که پیدا میشه. باید حدود 50 تومن باشه.نقل قول:
زیر شیشه و روی درب فارنهایت CD حک شده مخفف cristan dior آیا باید همینجوری باشه ؟
شناسایی فارنهایت اصل روش خاصی داره ؟
سلام.
scent of day امروزتون چی بوده؟
من Bijan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من این بوده Bentley for men
(چند صفحه قبل ازش تعریف کردم و الان پشیمونم .تعریف کردنم شاید به خاطر رایحه متمایز Rum بود اما الان به نظرم خیلی شیرین و چرمی میرسه. )
[QUOTE]یک رویو از عطر در فرگرنتیکانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شروع رایحه ادویه ای و تنده با نت شیرین رام(عرق نیشکر) بعد ملایم تر میشه با بوی پررنگ دارچین ،ادویه جات ملایم و نعنا و بعد به رایحه دانشینی از دارچین و چرم تغییر میکنه.ماندگاری و پخش بوی خوب در کنار رایحه ای دانشین و همه پسند
حقیقت این که با چند بار استفاده نظرم نسبت به این کار کمی عوض شد.نه این که بد باشه اما موقعی که این را روی بدن اسپری می کنید رایحه شیرینی داره که ظاهرا مربوط به رام هست.بعد روی پوست کمی شیرین تر و خیلی چرمی میشه.بنابراین اگر از طرفدارهای کارهای شیرین نیستید این عطر را کلا فراموش کنید
[QUOTE=hike;8528957]سلام آرمان خان .حالا جدای بحث موردی به نظرم میرسه (شایدم اشتباه می کنم) استفاده از ترکیبات دارچین و چرم تو کارهای گرم خیلی زیاد شده.دارچین یک حالت همه پسندی داره و چرم همه تو نت پایه به دلیل انیمالیک بودن ماندگاری را بالا می بره در عین حال ارزون هم هستن :n33:نقل قول:
توی یکی از شهرهای مرزی خدمت میکنم، چندان اهل استفاده مستمر از عطر نبودم و نمیشناسم، یه بار از عطر یکی از دوستام خیلی خوشم اومد پرسیدم گفت لاریکه، یه عطر فروشی توی شهر پیدا کردم تا گفتم لاریک فروشنده گفت گرونه! هی میگم خب باشه بده ببینم باز میگه گرونه، نمیدونم توی قیافه ما چی دیده بود فکر میکرد باید عطر مشهد بهم بده :n02:
یه بطری در آورد که ازش با سرنگ بکشه بریزه توی یگی از جا عطری هاش، روش نوشته بود Islamic_Republic_of_Iran بعدشم آدرس خیابون 15 خرداد رو به انگلیسی روش نوشته بود، با طعنه گفتم ایران لاریک میزنه؟ اونم با اعتماد به نفس گفت نخیر فرانسه به سفارش ایران اینو زده، برای هر کشوری به سفارش اون کشور میزنه :n04:
خلاصه ما که فهمیدیم تقلبیه، تازه الان بیشتر فهمیدیم لاریک یه برنده و به یه رایجه خاص محدود نمیشه، حالا میخوام بپرسم شما که این کاره هستید چطور مطمئن میشید عطر اصله، صرفا به فروشگاه اعتماد میکنید؟ نظرتون درباره سایت فروش اینترنتی... که جدیدا عطر هم میفروشه چیه؟ مدعی شده همگی اصل هستند!
من که به فروشگاه اعتماد مبکنم. قبلش راجع به اون عطر کمی در اینترنت میگردم. تا حالا هم هرچی گرفتم غیر اصل نبوده. در مورد اون سایتی هم که گفتی فکر نمی کنم عطر غیر اصل بفروشه.نقل قول:
سلام احتمالا منظورتون برند لالیک بوده:n39: درسته یک برند هست اما یک عطر معروفه مردونه داره همه این برند رو با این عطر میشناسن! خصوصا اونایی که عطر گِرمی میفروشن واسه همین طرف متوجه منظورتون شده...((لالیک انکر نویر=لالیک مشکی))نقل قول:
عطرهای گرمی درجه بندی داره احتمالا نوع بی کیفیتیش رو به شما فروخته (البته نمیشه بگید تقلبی)
من شخصا به هیچ عنوان عطرهای گرمی رو قبول ندارم و نمیخرم (به دلیل غلظت بالای اون ها شدیدا سردرد میگیرم)
عطر رو باید از مغازه های معتبر تهیه کنید.
موفق باشید
یک بحث متفرقه :دینقل قول:
خداوند رحمت کند بیژن پاکزاد را:n16:
به نظر شما علت اینکه سبک شیشه های عطرهای بیژن همگی شبیه دونات هست((به غیر از سری DNA)) چی بوده؟:n36:
و یک درخواست:
کار زیباییه که عطرهاتون رو اینجا معرفی میکنید و دوستان هم بهره میبرند و چقدر قشنگتر میشه اگر نظر شخصیتون در مورد سبک رایحه رو تا اندازه ای برای ما توصیف کنید.
سپاسگزار:n40:
روش خیلی خوبیه البته بعد از یک مدت میافته تو حلقه تکرار مگر دوستانی که آرشیو خیلی غنی ای دارن :n01:نقل قول:
یک کار خوب دیگه هم اینه که دوستان بهترین و بدترین عطرشون را معرفی کنن با کمی توضیح.
حق باشماستنقل قول:
میشه در ادامه معرفی یک عطر خاص حالت مقایسه نسبت به سایر عطرهای اون برند یا صحبت در مورد سایر عطرهای با رایحه مشابه یا متعلق به اون دسته دوستان نظر بدند تا تاپیک پویایی داشته باشیم:n16:
فاصله زمانی سال های 2011 تا 2014 ته شیشه عطر فارنهایت دیور به اینصورت هست:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عطر باز میخواستم ببینم عطر بلک ایکس اس مردانه و پولو گرین مردانه شباهتی به هم دارن وقتی میمونن؟
درضمن نظر کلیتون رو راجع به عطر های اسمارت کالکشن میخواستم اگر استفاده ای داشتین. من حدود 40 تا ازاین عطر هاخریدم تصمیمم اینه که از هرکدوم یه مدت استفاده داشته باشم وهرکدوم خوشم اومد به عنوان عطر اصلیم انتخاب کنم . عطر اصلی چندتا ازاین اسمارت هارو تست کردم که بوی همین اسمارت هارو داشت به نظرم میشه به این ها اعتماد کرد چون یه بوی کلی از عطر اصلی رو داره و بیس وپایه ی بوی عطر اصلی رو یادآوری میکنه و شیوه خوبیه برای انتخاب چندتاعطر ازبین برند های گرون که نمیشه تست کرد یا به راحتی خرید.این کاروبه خاطراشتباهات چندباره توی خریدعطرانجام دادم البته اون موقع هااینقدربه عطرعلاقمند نبودم . یه دفعه که توی فرودگاه ترکیه توی دنیایی ازبرندهاکه همشونو هم میشدتست کرد عطرگوچی گیلتی روانتخاب کردم اونم زنونه چون نمیدونستم زنونس یامردونه:n03:یه بارم که آشناهارفته بودن قشم به خاطربی اطلاعی ازبوی عطرها عطرلالیک انکغ نوآغ که معروف بود روگفتم بیارن امابوش برام سنگین وسردردآوره.البته اصله مطمءنم.وچندباره دیگه که اونجورکه باید راضیم نکرد وخلاصه تصمیم به این کارگرفتم.
تاحالا این چندتا عطرو تولیست عطرهایی که باید بخرم گذاشتم:
1.Allure homme sport chanel
Black XS.2
3.Creed Aventus
4.Blue de chanel
5.Lacoste white
6.versace eau fraiche
7.Hugo Boos night
8.Polo Black و...
البته بعضی برند هارو اسمارت نداره اما مدل های دیگه این عطرهای سمپل و20 یا 15 میلی دارنش مثل اونتوس.
به نظرم شیوه ی خوبیه برای اینکه توی عطر های پلمپ شده که هرکدوم 200-300 یابیشتر قیمت دارن وپیداکردن تستشون مشکله سردرگم نشید وعطر دلخواهتونو پیدا کنید.البته اگه عطر بازید وبراتون مهمه
ببخشید زیاد حرف زدم شرمنده:n02:
......................................
سلام atghia جان.نقل قول:
درمورد شکل شیشه بیژن اطلاعی ندارم. فقط میدونم جایره FiFi رو در سال 1987 برده و طرح شیشه اش هم جوایزی دریافت کرده.
بوی بیژن مردانه هم نارنج فاسد شده دودی است. این چیزی است که بنظرم میرسه. عطریه که محبوب افرادی مثل سیلوستر استالونه بوده. عطر خشنیه که از احساس و لطافت در اون خبری نیست.
سلامنقل قول:
شخصا از دوستداران بلک ایکس اس هستم و به عنوان یک عطر خوب توصیش میکنم
متاسفانه تستی از پولو گرین نداشتم
اما
نت انتهایی هر دو عطر شامل نعناع هندی و عنبر هست و فکر میکنم که حق با شما باشه:n17: (( به طور کلی عنبر در نت انتهایی عطرها اگر باشه به طور محسوسی غلبه داره و قابل تشخیصه))
scent of the day امروزتون چی بوده؟
من old spice
گفته میشه بوی میخک صد پر و دارچین است. کار 1937. شعارش اینه: اگر پدر بزرگتون این عطر رو نمیزد شما اکنون وجود نداشتید.
سلام دوستان سایتای فروش اشانتیون ومغازه هایی که توتهران بیشترین اشانتیونارو دارن میخواستم.
درضمن اتقیای عزیز اگه فضولی نباشه میخواستم لیست کلکسیون عطرهات بامشخص کردن بهتریناشو به نظر خودت به عنوان یه عطربازحرفه ای که لطف میکنه و ماروراهنمایی میکنه بذاری:n02:
Versace man . عطری وودی اسپایسی با رایحه زعفران و توتون ،پخش بوی خوب با ماندگاری عالی.
عزیز سایت ها رو که نمیشه انجمن معرفی کرد میشه تبلیغات :دی دوستان اگر تمایل به راهنمایی دارند لطفا از طریق پ.خ:n16:نقل قول:
من؟ عطر؟:n31:حرفه ای کجا بود من فقط پیگیرم:15:
ولی اگر از عطرهای برادرام و پدرم فاکتور بگیرم( که بعضی هاشون رو هم خیلی دوست میدارم:n39:)
glamor از بورژوا
شیفون از امپر
اکسیژن از لانوین
ایتس می از جاکومو
شوک از کالوین کلین
اتیمو از سالواتوره فرگامو
جان ریچموند زنانه
پرمیر ژور از نینا ریچی
نارسیسو رودریگز فر هر (شیشه مشکی)
نارسیسو اسنس
ومنیتی از تری ماگلر
آکوا وومن از Rochas
لجند از مونت بلنک
212 گلم از کارولینا هررا
CH از کارولینا هررا
بیت از بربری
گوچی بای گوچی
کمی قبلتر اینا هم بودند (به ترتیبی که نام بردم قدیمی تر میشه :دی):
جادور از دیور
لایت بلو از دی & جی
کول واتر سامر fizz از داویدوف
l'amour از ایوروشه
nexity از euroluxe
و چندین و چند عطر به نسبت گمنام از برندهای متفرقه
((اینا عطرهایی بودند که داشتم و یا دارم ))
:n17:
بین همه ی اینها بهترین عطرم آکوا وومن هست بدون شک (هم ماندگاری هم رایحه بینظیر...)
از لحاظ پخش بو و خاص بودن رایحه (ومنیتی) و (نارسیسو فرهر)
از لحاظ دوست داشتنه رایحه (بدون در نظر گرفتن پخش ضعیفش!) ایتس می از جاکومو
scent of the day
Lalique Pour Homme
[QUOTE=Atghia;8529928]عزیز سایت ها رو که نمیشه انجمن معرفی کرد میشه تبلیغات :دی دوستان اگر تمایل به راهنمایی دارند لطفا از طریق پ.خ:n16:
من؟ عطر؟:n31:حرفه ای کجا بود من فقط پیگیرم:15:
پس شما اگر خودت میدونی پیام خصوصی کن همچنین دوستان دیگه.:n01:
اتقیاخانم عطرباز حرفه ای نباشی خلاصه عطر باز که هستی نمیشه لفظ پیگیر رو به کار برد:n02:
سلام ببخشید دوستان دی سی شدن عطر ها به چه معناست ؟ مثلا الان عطر midnight poison ازبرند Dior دی سی شده.
یعنی اینکه تولیدش متوقف شده (discontinue)نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز , از علاقه مندان به بحث عطر و ادکلن هستم و چندین ساله این قضیه رو پیگیری میکنم, تجربیاتی در مورد انواع ادکلن دارم که به تدریج در تایپیک خواهم گفت
مدت ۵ ساله که ادکلن اصلی بنده وان میلیون از پاکو رابان هست ,با وجود تمام شایستگیهای این ادکلن قصد دارم یه تنوعی بهش بدم
مشکل اصلی من این نیست که چی بخرم , مشکل اصلی اینه که از کجا بخرم ؟متاسفانه مثل اینکه مشکل وجود ادکلنهای تقلبی در این چند ساله نه تنها حل نشده بلکه با وجود ریفرموله کردن بعضی ادکلنها وضعیت حادتر هم شده , هیچ کالایی رو ندیدم که به اندازه ادکلن اینقدر کالاهای تقلبی توش باشه و اینچنین محل جولان شیادان و فرصت طلبان فقط همینقدر بگم که مقاله ای تو اینترنت دیدم از یک فرد مسوول که میگفت ۵ نوع مختلف ادکلن تقلبی در بازار وجودداره...
خودم برای خرید این فروشگاها رو مد نظر دارم هر چند تاحالا از هیچ کدومشون خربد نکردم : سنگ , هایلند , شقایق و یکی از فروشگاهای معتبر اینترنتی که بیشتر لوازم دیجی ! تالی میفروشه و اخیرا ادکلن رو اضافه کرد و حتی تضمین اصل بودن میده
بنده حدود ۱ ملیون تومان برای خرید ادکلن کنار گذاشتم و اگر بهم ثابت بشه که ادکلنهایی که خریدم اصله این رقمو تا دو ملیون تومن افزایش میدم , پس قضیه برام خیلی حساسه و نمیخوام دو ملیون تومنم با ادکلن تقلبی دود بشه بره هوا !
لطف کنید معتبرترین جایی که ازش اطمینان کامل دارید که تمام ادکلناش اصله رو به بنده معرفی کنید و اگر اینجا امکانش نیست در پیغام خصوصی , باتشکر
سلام
امروز فرصتی شد که یک عطر خوب رو تست کنم
من خیلی علاقمند به بوی چوبی-علفی هی وود هستم خیلی ها این عطر ملایم رو میشناسن
متاسفانه پخش چندانی نداره و ماندگاریش متوسط هست
و اما عطری که تست کردم مرسدس بنز اینتنس بود که شباهت بسیار زیادی با هی وود داره! یعنی براحتی برای یک فرد عادی هم میتونه قابل لمس باشه این شباهت!
بنظر میرسه از لحاظ پخش و ماندگاری شرایط بهتری نسبت به هی وود داره و قیمت 160 تومنی با توجه به حجم 120 میلی که داره باعث میشه یک عطر خوب! برای خرید محسوب بشه
فوق العاده نیست اما برای دوستداران رایحه های چوبی انتخاب مناسبیه
یک نسخه اینتنس هم دسکوارد معرفی کرده که گویا قویتر و ماندگارتر از این کار باشهنقل قول:
چند روز پیش از هایلند قیطریه رد میشدم دیدم نسخه اینتنس هی وود را داره اما متاسفانه فرصت نشد تست کنم
سلام دوستان تهران جایی روداره که عطر های25 و 50 میلی بفروشه همین هایی که مدل جیبی کتابین. توبازار بزرگ میتونم پیداکنم؟شماکجاازاین نمونه عطرهادیدین؟باچه قیمتی؟اگر جایی هست که خیلی زیادازاین عطرهاپیدامیشه واصل هست معرفی کنید ممنون میشم.
گیشا مغازه غنچه. ولی قیمتهاش خیلی بالاتره نسبت به جاهای دیگه طبق گفته دوستان. احتمالا گران فروشترین مغازه است. منتها خیالت راحته از نظر اصل بودن.نقل قول:
سفیر در پاساژ گلستان یا تندیس.
پاساژ قائم در تجریش هم میتونی سر بزنی. اون بالاش یک بورس عطره. من 2 دفعه خرید کردم مشکلی نداشته. البته تست عطر ندارن بیشترشون. ولی قیمتهاش باید مناسبتر باشه.
سایت هم برات پخ میکنم.
سلام گرامی. آدرس سایت ارسال شد خدمتتون.نقل قول:
لطفا برای من نیز ارسال کنیدنقل قول:
من خودم از دو سایت خرید داشتم و به نظرم ورژن تولید شده برای کشور های عربی هر چی هم باشه ماندگاریش از آمریکایی کمتره
چون خودم تجربه داشتم از حداقل 10 مدل عطر
به نظرم آدم اسانس بخره خیلی بهتره تا بره عطر تولید شده برای کشور های عربی رو بخره
scent of the day امروز
Davidoff Zino کار 1986. ترکیبی از بوی گل رز و وانیل.
scent of the day[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Zara man Silver مرکباتی ، ترش و ملایم. کپی از گوچی گیلتی.
scent of the day
Kouros Yves Saint Laurent
ترکیبی از عسل و civet (ماده ای که از گربه ای به همبن نام میگیرند). کار 1981. ماندگاری متوسط.
سلام
نظرتون درباره oud wood چیه؟ آیا ارزش 800 تومن رو داره؟
سلام دوستان
اگه ممكنه سايت هاي اينترنتي يا مغازه هاي كل جنس اصل و قيمت منصفانه ميدن آدرس بديد لطفاً تشكر
دوستان نظرتون درباره این دو چیه؟ Jeanne Arthes Sultan و Orlane Derrick
اگر هم تو محدوده قیمت این دو گزینه بهتر دیگه ای هم هست، ممنون میشم معرفی کنید
Derrick عطر خوشبو و خشنیه. ادویه خالص است. تاپ نوتش فلفل سیاه است. عطر تیره و تاری است. کار 1978 است. یعنی از تست زمان سربلند بیرون امده. قیمتش باید حدود 50 باشه درسته؟نقل قول:
QUOTE=Amir-Rainman;8534975]دوستان نظرتون درباره این دو چیه؟ Jeanne Arthes Sultan و Orlane Derrick
اگر هم تو محدوده قیمت این دو گزینه بهتر دیگه ای هم هست، ممنون میشم معرفی کنید
در مورد اون یکی عطر زنانه اطلاعی ندارم.
پارسال حدود 35 قیمتش بود ولی بعضی ها میگن این دریک ،اون دریک قدیم نیست .نقل قول: