اول بزار یکم بازی یاد بگیری یک چیزی از بازی حالیت بشه فعلا اول کاریی کو تا رنکد بری :n02: بعدش بیای برنز اونجا بمونی توش :n02:نقل قول:
Printable View
اول بزار یکم بازی یاد بگیری یک چیزی از بازی حالیت بشه فعلا اول کاریی کو تا رنکد بری :n02: بعدش بیای برنز اونجا بمونی توش :n02:نقل قول:
دوستان عزیزی که با این team builder بازی کردن ، یه نظر بدن ببینیم چه جوری بوده؟
من که فقط فرصت کردم یه گیم باهاش برم ، اونم بردیم ... :n09:
به نظر من که خیلی سیستم خوبیه ، خدا کنه زودتر تصویب بشه...
خوبه ولی ترول هنوز هستنقل قول:
کافیه طرف نوب باشه و چمپ اشتباه رو تو مکان اشتباه برداره اینطوری کاری از پیش نمیره باز
یا تو خود بازی کرم بریزه و اذیت کنه
یا حضرت مجید... :n04: این کیه که همه چمپ ها رو باز کرده.. البته خودت که نیستی.. چون عکس رو دیروز گذاشتی در صورتی که دیروز این چمپ ها که تو عکس فری شدن مال این هفته نیست :n24: ایدم خودتی و عکس رو قبلا گرفتی.. :n13:
عمده ترین مشکلی که team builder داره اینه که پلیر های blind pick بیشتر به سمتش کشیده می شن نه draft
در نتیجه اگه draft/ranked بازی می کنید انتظار زیادی نباید داشته باشید از این سیستم ، چون خود سیستم امکان بن/پیک تکراری نداشتنش به کنار ، پلیر های توش پلیر های جالبی نیستن معمولا
دقت کن برادر !نقل قول:
این عکس هم همه جا هست !
عکس اینترنتی همه چمپ هاست ...
عکس همه چمپ ها هم همون عکس اولی هاشون هست و عوض نکردن ...
مثلا Jax , Lux , Morde همه عوض شده !
هه هه .. راست میگی دقت نکرده بودم.. تو امضا دوستمون بود گفتیم شاید مال خودش باشه :n06:.. در هر صورت به نظرتو کسی رو داریم بیکار باشه همه رو باز کنه..:n09:
آقا این ممکنه که رنک رو انتخاب کنی ولی در پایان بازی نرمال بشه؟
من زدم بازی رنک و بعد که تموم شد امتیاز برا بازی نرمال داد!! چطور ممکنه؟
با فتو شاپ درستش کردم تویه پوشه های بازی هم عکساشون هست اگه بگردینقل قول:
احتمالا نرمال زدی حواست نبوده فکر کردی رنکه:n02:برای من دو بار پیش اومد یه بارمثل شما یه بار هم برعکس:n09:نقل قول:
وقتی Team Builder اومد ...نقل قول:
سومی شد Normal Game / Draft Pick شما فکر کردی رفتی رنک ولی نرمال رفتی ! چهارمی شد Ranked Game / Solo/Duo !
سلام دوستان قدیمی
زیاد وقت انچنانی ندارم میخواستم نزدیک عید بیام دوبار یه چرخی بزنم تو بازی تا این Team Builder جدید بیاد ولی به نظر زیاد تاثیر نداشته :9:
ولی این 2تا چمپ جدید ویدئو میدیم خیلی جالب بود قدرتی متنوع بود
محتوای مخفی: مخفی
چطور احمد ویچر حسابی خوراک بازی شدی رانک میترکنی دیگه اخ اخ اون بازی با Lee sin من هنوز تو کفت انقدر عالی میرفت
این احمد استاد تمامی خدایش ، مسابقات برو خارجی بزار تو کف، فکشون میوفته؛ اصلا درماتیک بازی میکنه باهاش :n14: :n02:
پ.ن : راستی من چند وقت پیش تو یوتیوب خبر از League Of Legends 2 شنیدم اینطور که معلوم خط داستانی جدید میخوان اضافه کنن؟
من 1 فیق دارم فقط 8 تا از چمپارو نگرفته،با این 8 تا چمپ هم حال نکرده که unlock نکرد.:n19:نقل قول:
سلام دوستان کسی اینجا لینکی چیزی سراغ داره واسه manual patch ؟ 5 روزه دارم اپدیت میکنم نمیشه! هی گیر میکنه میره از اول 2 گیگ دانلود میکنه!
اشکمو دراورده :n14:
repair reinstall هیچکدوم جواب نداد
خودم از پچ قبلی بک آپ دارم ولی 29 گیگ! فکر کنم دو سه سالی هست هی اپدیت کردم میخوام فولدر تمیز باشه فقط پچ آخری نصب باشه کسی میتونه کمک کنه؟ :n28:
:n04:نقل قول:
هیچ وقت 29 گیگ نمیشه
چون فایلها جایگزین میشن خیلی وقتا و فقط چمپ های جدید فایل اضافه دارن
حداکثر بشه 7 گیگ
نقل قول:راز موفقیت شما در چیه :n02: به منم بگید دهنم اسفالت شد :grrr:نقل قول:
تو فروم اصلی سرچ زدم میشه! یکی از کارمندای riot هم نوشته بود فولدر لولش همین حدوداسنقل قول:
فک کن 2-3 سال پچ رو هم انباشته بشه! فایلها هم جایگزین نمیشن خیلی ها اعتراض کرده بودن
riot گفته بهترین راه اینکه هر چند وقت یه بار پاک کنید از اول نصب کنید!
من فقط پوشه lol air client بیست و چهار تا فولدر توشه :n02:
الان اگه یه نصب تمیز انجام بدی حجم کل فایلا از 2 گیگ بالا نمیره
البته اینم بگم ممکنه duplicate داشته باشم مطمئن نیستم ولی به هر حال اون 29 گیگو نمی تونم استفاده کنم خیلی فضا میگیره
اگه کسی میدونه چطوری اون 29 گیگو تمیز کنم چیو باید پاک کنم به چی دست نزم؟ خواهشن کمک !!!
اقا یه راه خیلی اسون کل حجم بازی 4 گیگه.شما فقط برین روی گزینه ی repair کلیک کنین تا خود کلاینت فایل های اضافه رو حذف کنه.من یه بار این کار رو کردم از 8 گیگ و خورده ای دوباره شد 4 گیگ از اون موقع تا الانم شده 7 گیگ کل پوشه ی بازی .البته با این کار شروع میکنه به download کردن :n27:
آقا یکی یه rune page خوب نداره بره lee جنگل یا کلا ad جنگل:n16::n02:
تیم بیلدر جدید من الان تو بازی نمی بینم؟!
مطمئنی :n04:نقل قول:
repair هیچی رو حذف نمی کنه ها فقط میگرده فایلایی که واسه بازی نیازه رو دانلود میکنه کاریم نداره اگه از اون فایل 5 تا دیگه ناقص داشته باشی
:n04:نقل قول:
چی بگم والا
اگه به سرت زد . اینترنت مفت داشتی دوباره دانلودش کن :n07::n02:
6 روزه دارم دانلود میکنم با اینترنت حجمی :n05: تازه شارژ کرده بودم الان دوباره باید شارژ کنم :n14:نقل قول:
خلاصه اینکه لول لانچر ساکس :n02::n14:
ی 2 - 3 روزی هست برداشتنشنقل قول:
فقط برای تست به مدت 2 روز فعال بود
:n28: خیلی پروژه خوبی بود :n14:
کسی میدونه کی قراره تائید بشه و به صورت دائم بزارن !؟
دوست عزیز این همه هزینه کردی خووو بجاش 4 - 5 گیگ خود لول رو دانلود میکردی یا با هزینه پایین تر از گیم نت میگرفتی :n18:نقل قول:
نقل قول:
3 تا (Quintessences)
+2.25 attack damage
Greater Quintessence of Attack Damage
9 تا (Seals)
+1.41 armor
Greater Seal of Armor
9 تا (Glyphs)
+0.15 magic resist per level
Greater Glyph of Scaling Magic Resist
9 تا (Glyphs)
+1.34 magic resist
Greater Glyph of Magic Resist
9 تا (Marks)
+0.95 attack damage
Greater Mark of Attack Damage
Runes های لــی ، جنگل / این Runes ها مال کسی هست که 1032 تا لایک خوده براش و بهترین امتیاز رو آورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من خب منم دارم همین کارو میکنم دانلود نمیشه گیم نت هم که فقط پچ آخرو نداره؟ نمیخوام لول فولدرم بیشتر از 2 گیگ بشهنقل قول:
من که فکر نمیکنم اینجوری بشه...نقل قول:
قبلا کمترین حجمش 4 گیگ بود ، الان شده 7 گیگ...
ولی 2 گیگ...!!!!:n13:
حالا اگه به نتیجه رسیدی تو فروم بگو بقیه هم استفاده ببرن...:n09:
من یه شب گراشتم از اول دانلود کردم کل پوشه 4 گیگ شد ؟
فایل که میگیره کم ولی نصب که میشه تا 4 گیگ حجم کل فولدر میشه
---
من دوباره پاک کردم بازی 5 دستی رفتم اصلا دیگه نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم کلا بالانس خیلی بازی تغییر داده ...... پیشرفت من نمبینم و یک سری ایتم الکی فقط اضافه شده
نمیدونم چرا انقدر چشم اذیت کرد دو روز سر درد گرفتم کلا روح روان و تمرکز ریخت بهم ...
خیلی خوب دوستان راهش رو پیدا کردم تو Pblol هم میگذارم (تبلیغات)
الان دوباره folder بازی بنده از 7 گیگ شد 4.30 گیگ.و حدود کمتر از 10 مگ دقیقا نمیدونم چقدر شایدم 5 مگ اطلاعات رد و بدل (دانلود و ارسال داده) کرد.
اول از همه بازی اپدیت باشه.
بدین صورت شما عمل کنین یه back up از کل پوشه بگیرین حالا هر چقدر حجمش میخواد باشه بگذارین یه جا دیگه.
بعد برین گزینه ی repair رو بزنین و اینطوری شروع میکنه به scan فایل ها و قسمت های اضافه رو حذف میکنه.
بعد از اینکه شروع کرد به دانلود (کمتر از 1 مگه) میگذارین کامل step 1 رو دانلود کنه اگه گیر کرد client رو ببندین دوباره باز کنین تا دوباره بگیره بعد میره step 2 حدود 2000 مگ دانلود میکنه. و دیگه تموم
.
.
.
.
شوخی کردم در اینجا ما نمیگذاریم شما 2000 مگ دانلود کنینکاری که میکنین اینه client رو میبندین میرین از اون back up ی که گرفتین تو قسمتrads/projects/lol game client تو پوشه ی files archive و release اش اخرین پوشه اش رو کپی میکنین و تو همون قسمت در folder بازیتون paste میکنین.بنابر این بازی شما اماده میشه.تا برنامه ی بعد شما رو به خدا میسپارم.
توجه: دوستان فعلا استفاده نکنین تا یه بار دیگه من از اول همشو چک کنم بعد برای support lolهم یه تیکت بدم بعد از اینکه راه حل نهایی شد اعلام میکنم چون الان مشکل داره شما اگه بازی هم بیارین و وارد بازی بشین با هزار زحمت بعد یه چند دقیقه مشکل ایجاد میشه.اگر کسی استفاده کرده با این حال که بهتون گفتم استفاده نکنین تا شنبه و مشکل پیدا کرده پوشتون رو حذف کنین و فایل back up تون رو جاش بریزین اگه اونم کار نکرد :n10:دیگه باید از lol خداحافظی کنین:n29:
.
.
.
.
نه شوخی کردم برین پوشه ی solution رو حذف کنین بعد بازی رو بیارین بالا بگذارین تادوباره پوشه رو ایجاد کنه بعد درست میشه.
یادش بخیر lol . دیگه پیوست به خاطره ها . الان یه ماهی هست که دیگه کلن نمی تونم کانکت شم به گیم . شاتل میگه مشکل از سمت زیرساخت ا . :n14: ما هم که دیگه عادت کردیم به بی لولی . روحش شاد یادش گرامی:n16:
سلام اره یادش بخیرررر
تا چند دقیقه دیگه فینال Esl در بازی fnatic با تیم کره ای ما که طرفدار تیم کره ای هستیم:n02:
Dns 4.2.2.1 را بزن و تست کننقل قول:
آقا من امروز اکانتم رو دزدیدن میدونم باید چیکار کنم و چی بگم ولی این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل باز نمیشه .
کسی راه حلی داره ؟
مشکلش همون قسمت category هست میشه از inspect element دستکاری کرد و یه یکی از از اونا رو از inspect element انتخاب کنم ؟
یا اگه کسی راه حلی بلده بگه یا
اگه دوستان کسی واسش کامل باز میشه لطفا به من پ . خ بده تا من اطلاعات رو بدم و ایشون ثبت کنه .
دوستان پچ جدید اومده ها...
خبری از بحث و تبادل نظر نیست؟؟؟!!!! :n13:
مثل اینکه میخوان یه اسکین هم واسه Rumble بدن... :n01:
خرید rp ارزان
riotpoint.ir
gamecredit.ir
League of Legends Riot Point
دیدن با nerf کردن kass هم کلا کاریش نمی شه کرد کلا زدن rework اش کردننقل قول:
نقل قول:
دیگه به این آپدیت های لول عادت کردیم :n29: :n15: