برای ثبت نام جدید که میشد برا قدیمیا هم از تو پنل سرویس ماهانه و... میشدنقل قول:
Printable View
برای ثبت نام جدید که میشد برا قدیمیا هم از تو پنل سرویس ماهانه و... میشدنقل قول:
من هم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
کسی فهمید مشکل چیه خواهشا بگه
دوستان امشب زنگ زدم پشتیبانی صبانت گفتم مشکل افت سرعت شبانه دارم طرف اندازه گاو حالیش نبود چرت و پرت میگفت میخوام یک بار این مکالماتو ضبط کنم بذارم تو فروم ملت ببینند این صبانتی ها چیند :n02:
راست میگن صبا نت پینگه خوبی داره
4.2.2.4
8.8.8.8
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
امشب هم سرعت روی 30 هستش صبح زنگ زدم پشتیبانی خیلی ریلکس میگه وضعیت فعلا همینه و گفتم اینطوری باشه میخوام خطتو تخلیه کنم میگه شنبه صبح زنگ بزن واحد فروش اونجا بگو میخوای تخلیه کنی دیدم شعور وادبش در این حده بیخود باهاش سر به سر نذاشتم من که چند ساله مشتری دائم هستند اینطور صحبت میکنند وای به حال کسایی که تازه اومدن به صبا کلا باید بیخیال این شرکت بشم دیگه فایده نداره سرویس هاشون
سرعت من دوباره مثل شبای پیش روی 20 هست ..کسی راهی به زهنش نمیرسه چطور میشه این اشغال نت رو منفجر کرد؟!:n21:
تنها راهش اینه که تخلیه کنیم اینا فکر کردند هر کاری دوست داشته باشند میتونند بکنند مگه دیونه ایم خب با این وضع میرم نامحدود مخابرات ا مگ میگیرم تحقیق کردم توی شهر ما سرعتش خوبه و قیمتش هم مناسبهنقل قول:
برای تخلیه خط خیلی اذیت میکنن عمدا دو سه هفته طولش میدننقل قول:
بچه ها این سرعت 6 و 4 مگ رو از لیست خرید کلا حذف کردن من قبلا رو سه ماهه تیک میزدم میوورد ولی الان دیگه نمیاره
کسی راهی بلده که بشه از طریق خریر اینترنتی یکی از این سرویسا رو بگیره؟
دوست عزیز من سرویس 2 مگ دارم چند وقت پیش برای تمدید رفتم دیدم روی ایست میز سرویس 4 و 6 هستش گفتم 6 هم میدین گفت باید ببینیم مرکزتون میتونه انجام بده یا نه زنگ زدن گفتن میشه حالا شما اگه میخوای زنگ بزن اگه بتوننبدن خودشون فاکتورتون رو آپدیت میکنم بعد شما راحت برو پرداخت کن ولی دوست عزیز اگه دانلود شبانه داری و به هوای اون میخوای 6 مگ بگیری فرقی نمیکنه همه سرویسها شبانش ریده حالا به شانسه شما میگیری میبینی خوب دانلود میکنی یا برعکس بهر حال موفق باشی راستی دانلود من دیشب 3.800 مشهد هستم مرگ بر صبانت دزد صفت :n02:نقل قول:
من 20 روز دیگه از قرارداد 3 ماهم مونده،اگه همچنان به این دزدی و کم فروشیشون ادامه بدن اخر قرارداد تخلیه میکنم،تف به ذات هر چی دزده کم فروشه :n24:
خوبه 20 روز رو میشه تحمل کرد. من 2 ماه دیگه باید با این کم فروشا بسازم بعد بیام بیرون:n21:نقل قول:
هر کی که میخواد برای دانلود شبانه بیاد صبانت بهتره نیاد! چون سرعت شبانه از 128 تا چند مگ همه روی 30 کیلوبایت ثابت شده!
اگر هم سرعت روز برایتان مهمه 128 بیشتر نگیرید چون سرعت روزها را برای همه سرویسهایشان بالاتر از یک مگ بستند و شبها به همه سرعتها دارند 30 کیلوبایت سرعت دانلود میدهند برای همین خرید سرویس بالای 128 یعنی دادن پول زور به صبانت!
آقا شرکت دیگه ای سراغ دارید که دانلود شبانش خوب باشه.با این سرعت پایین صبانت 2زارم نمی ارزه.
قرار بود که دوستانی که سرویس دیگه ای میگیرند بیان و اعلام کنندنقل قول:
با اینحال هیچکس اعلام نکرد که وضعیت چطور شده
یه زمانی بحث در مورد فن اوا و های وب بود
سرعت افتضاحه
اینم وضع سرویس 6 مگ آشغال نت
جتی به اندازه سرویس 2 مگ هم نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کسی خواست بیاد صبانت اینو ببینه
:n21:
این شرکت
نه به درد دانلود شبانه میخوره (سرعت از 128 تا 2 مگ روی 30 فیکس شده)
نه به درد استفاده روزانه میخوره به دلیل پینگ داغون
این پینگ که من گذاشتم با بهترین سرور سی سیکم هم فریز وحشتناک دارید.
عجب گیر دزدایی افتادیم
دوست من این ربطی به صبانت نداره. از اول عید زیر ساخت مشکل پیدا کرده شدیدا دوباره. منم هم روی های وب هم روی مخابرات تایم اوت شدیدی دارم خیلی وقته مخصوصا روی رنج آی پی های زوج 4.2.2 یعنی 4.2.2.2 - 4.2.2.4 - 4.2.2.6نقل قول:
همین الان شما با 4.2.2.1 پینگ بگیری بهت قول می دم تایم اوت نداره!
اینم پینگ الان من
من دیشب نشستم دقیق از شروع ساعت شبانه چک کردم. اول کل پهنای باند داشت دانلود میشد. یعنی هیچ مشکلی نبودنقل قول:
حدود ساعت 2:10 یهو سرعت رسید به 20 کیلو و دیگه بالا نرفت!!
باید به صبانت بگیم خر خودتی! :n02:
اگر ملت همه گذاشتن دانلود، باید ذره ذره بیاد پایین. یه وقتا بالا هم بره
نه اینکه بیاد روی 20 کیلو فیکس بشه
اصلاح شود......
پس مشکل رو من فقط ندارمنقل قول:
دقیقا این شکلیه زیر 10 هم میاد اگه رو 20 فیکس میشد بازم خوب بود میره 20 بلافاصله میاد تا 0 و به همین صورت ...
دوستان از قرار معلوم وضعیت شبانه شاتل عالیه توی تایپک شاتل از دوستانی که سرویس گرفتند پرسیدم شبی تا 17 گیگ هم دانلود دارند میگن جشنواره هم دارند تا اخر اردیبهشت سه ماهه + 3 گیگ هدیه تولد+ مودم وایرلس رایگان 35000 میدن من که یکی دوماه پیش یکساله تمدید کردم با صبا میرم تخلیه میکنم بعد 4 سال میرم همین شاتل مگه دیونه ام
دادش تو منو نمیشناسی هیچ دلیلی هم برای باور کردن حرفم نداری ولی وجدانم اجازه نمیده بزارم همچین بلایی سرت بیاد من ۵ سال یوزر شاتل بودم برو پستای قبلیمو تو تاپیک شاتل بخون شاتل فقط ۲ هفته اول قرارداد رو میزاره دانلود کنی بعدش میزنن محدودت میکنن سرعتت میشه ۲-۳ کیلو بایت صفحه نمیتونی بازکنی تا ۲ شب مونده به پایان مهلت قراردات محدود میمونی بعد درت میارن ۲ شب دانلود میکنی تمدید میکنی دوباره محدود میشی زنگ میزنی پشتیبانی میگن شما محدود نشدی شما شر شدی معلوم هم نیست کی در بیای از محدودیت خدا لعنتشون کنه دزد ترینن اصلا محدودیت رو شاتل اورد تو ایران بعد شرکت های دیگه یاد گرفتن ۵۰ نفر ایدیشونو دادن سازمان مقررات از شاتل شکایت کردن سر محدودیت برادر زاده رهبر هم اشنای یکی از یوزرها بود گفت پیگیری میکنم تو قضیه شکایت کمکتون میکنم نتیجش چی شد؟ هیچی. بری اونجا روزی۱۰۰۰۰۰۰ تا فحش به خودت میدی من ازپاییز محدود شدم تا ادیبهشت سرعت ۳ کیلوبایت ۱۰۰ باز زنگ زدم پشتیبانی گفتم دزدی کرده بودم الان حبسم تموم شده بود بسه دیگه محدودیت گفتن دست ما نیست دست نرم افزاره هر وقت بخواد شما از محدودیت در میای به درو دیوار فحش میدادم ماهها تبدیل شده بودم به یک ادم عصبی که فقط فحش میداد به همه اینکارو با خودن نکن
نقل قول:نقل قول:
دوست عزيز Aryaeiboy فرموديد اكثر شركتها پينگ 4.2.2.4 مشكل دارن( مخصوصا هاي وب و مخابرات را گفتيد كه داريد و اينطوري هست) و فقط مشكل صبا نت نيست
اين تست رو از محل كارم گرفتم با مخابرات
تايم اوت مخابرات خيلي خيلي كمتر از صبانت هست
اين هم از تاپيك هاي وب آوردم
تو 4 تا اول كه نشون ميده تايم اوت نداشته
ديگه قضاوت در كيفيت سرويس صبانت در روزانه با دوستان.
سرويس شبانه صبانت هم كه به عينه با دو خط 128 و 2 مگ دارم ميبينم كه محدود به 30 شده
سلام و مرسی از راهنماییت داداش ولی اینو در نظر نگرفتید که الان صبا هم محدود کرده با این فرق که همه رو احمق فرض کرده و داره دروغ میگه شما حساب کن خودت من نمیگم شبی 17 گیگ شبی 10 گیگ میشه ماهی 300 گیگ در طرف مقابل صبانت شبی 500 مگا اونم با زور میشه ماهی 15 گیگ حالا کدوم محدوده؟ من که تجربه ام شده رفتم بیخودی یکساله با صبا نت تمدید کردم ولی دیگه تمدید رو سه ماه سه ماه انجام میدم رفتم امروز مخابرات یه خط اعتباری تلفن ثبت نام کردم در کنار این خط 3 ماهه میرم با شاتل یا حالا هر شرکتی شده تمدید میکنم اگه خوب بود ادامه میدم اگه اونا مثل اینا به شعور مشترکینشون توهین کردند میرم یه جای دیگه میگیرم الان طبق تحقیقات من توی شهر ما مخابرات و شاتل خوبه فعلانقل قول:
سلام و مرسی از راهنماییت داداش ولی اینو در نظر نگرفتید که الان صبا هم محدود کرده با این فرق که همه رو احمق فرض کرده و داره دروغ میگه شما حساب کن خودت من نمیگم شبی 17 گیگ شبی 10 گیگ میشه ماهی 300 گیگ در طرف مقابل صبانت شبی 500 مگا اونم با زور میشه ماهی 15 گیگ حالا کدوم محدوده؟ من که تجربه ام شده رفتم بیخودی یکساله با صبا نت تمدید کردم ولی دیگه تمدید رو سه ماه سه ماه انجام میدم رفتم امروز مخابرات یه خط اعتباری تلفن ثبت نام کردم در کنار این خط 3 ماهه میرم با شاتل یا حالا هر شرکتی شده تمدید میکنم اگه خوب بود ادامه میدم اگه اونا مثل اینا به شعور مشترکینشون توهین کردند میرم یه جای دیگه میگیرم الان طبق تحقیقات من توی شهر ما مخابرات و شاتل خوبه فعلانقل قول:
صبانت منطقه به منطقه فرق میکنه بنده خط یک مگ دارم طلایی سه ماهه 12 گیگ الان دیشب مثلا 5 گیگ دانلود داشتم و اکثر شب ها همینطور بوده
یعنی توی این 3 ماه نزدیک به 450 گیگ میگیریم.
دوستانی که مشکل دارند به منطقه هم نگاه کنند، من الان با مخابرات 50 متر فاصله دارم.
نقل قول:
دوست عزیز این محدودیت به مرکز ربطی نداره وسراسر اعمال شده از شانس بد من هم زنگ زدم شاتل سرویس بگیرم پورت ها شون توی مرکز ما پر بود حالا قرار شد خبر بدند
من فقط دو شب اول که سرویس یک مگ را گرفتم سرعتم عالی بود و شبی شش گیگ گرفتمنقل قول:
از شب سوم شد شبی حدود 1.5 گیگ تا هفته پیش
چهار پنج شب هم هست که سرعت ثابت شده 30
دیشب کمی بهتر شده رسیده بود به 60
در صورتی که اگر سرعت واقعی سرویس خودم را بخواهند بهم بدهند باید سرعت بالای 120 باشه!
شاتل را خوب تحقیق کن بعد بگیر چون من از شاتل قبلاً سرویس میگرفتم و اصلاً راضی نبودمنقل قول:
بعد از مدتها دیشب 3 گیگ دانلود داشتم،البته از سرور داخلی. خارجی همچنان خراب!
سرعت سرویسات چند مگ هست؟نقل قول:
سرور داخلی یعنی چه؟ سایتهای با پسوند ir منظورته؟
512نقل قول:
سایت های داخلی ، مثل دانلود ها، میهن دانلود، آپارات و...
سخاوت صبانت ستودنی است در مقابل خریدن 5 گیگ 1 گیگ به مناسبت روز پدر هدیه میدهد:n08:
شبانه 6 مگ تو مشهد الان چطوره؟ سه شب پیش که 30 تا بود امتحان کردم
من میگم سرعتم ۲تا ۳ کیلو بایت بود شما میگی حالا شبی ۱۷ گیگ نشه شبی ۱۰ گیگ هم خوبه اخه پسر خوب اگر شبی ۱۰ گیگ میگرفتم مگه روانی بودم بیام بیرون؟ بهترین شب من ۱/۲ گیگ بود در شاتل اونم ۲هفته اول قرار داد بعد انچنان محدود میشی که صفحه هم نتونی باز کنی یک شب از تشنگی بیدار شدم یادم امد بک ایمیل مهم رو یادم رفته بزنم سر کار به یک شرکت خارجی نصفه شب نشستم پای دستگاه از ۲تا ۴:۳۰ هی رفرش کردم اخر نتونستم برم تو ایمیلم فرداش رفتم نمایندگی گفنم مسخره کردین با این سرویس دادنتون؟؟ گفت شا خیلی دانلود کردین محدودتون کردیم گفتم ۲ هفته اونم شبی ۱ گیگ خیلی زیاده؟ گفت مردم میشینن شب تا صبح دانلود میکنن همینجوری میریزن رو هارد وقت هم نمیکنن ببینن چه کاریه خوب. گفتم به شما چه ربطی داره من وقت دارم فیلمامو ببینم یا نه گفت اگر دانلود نمیکردین محدود نمیشدین گفتم پس سرویس شما فقط اگر نخواهیم ازش استفاده کنیم خوبه دیدم یارو خیلی چل مغزه زنگ زدم نمایندگی هی چرت گفتن چند هفته صبر کنید بازم چند هفته صبرکنید اخر قاطی کردم گفتم وصل کن رییست یارو برداشت گفت خوب دانلود کردی محدودت کردیم گفتم شما خیلی غلط میکنید که محدود میکنید مگه ما مسخره شماییم هرقت دلت خواست سرویس بدی هروقت نخوای محدود کنی ادمین همین سایت امد تاپیک شاتلو ۲ هفته بست گفت اخه یعنی چه تاپیک هر روز ۲۰ صفحه جلو میره همه میان اینجا عصبانیتشونو خالی میکنن (فحش های سنگین خانوادگی میدادن همه بعد از اغاز محدودیت ) تاپیکشو اینجا ۳ بار از اول شروع کردن هر باز ۳۰۰۰ صفحه رو بایگانی کردن وقتی قراردام تموم شد فسخ کردم هر روز زنگ میزدن بازم تمدید کنید یکیشون یک دختر مودب بود از من معذرت خواهی کرد گفتم خواهرم اخه گناه شما چیه عذر میخوای؟ واسه چندر غاز باید غرورتو بشکنی از ۱۰۰۰ نفر بیگناه عذر خواهی کنی گفت بازم به شعور تو روزی ۱۰۰ نفرزنگ میزنن به من فحش خونوادگی میدن که چرا محدود کردین اجازه دانلود و حتی وبگردی هم نمیدین. پولو میگیرن عملا به یوزر میگین برو به جهنم!! صبا نت اش دهن سوزی نیست اما پشکل لاشه سگ مرده اش شرف داره به همه چیزو همه کس شاتل
مشکل شاتل اینه که سر مشتری کلاه میزاره منم وقتی از شاتل اینترنت داشتم و محدود شدم صدبار زنگ زدم دفتر مرکزیش تهران و فحش دادم پشتیبانیش با کمال وقاحت میگفت ما دانلود رایگان شبانه را برای شبی 500 مگ دانلود گذاشتیمنقل قول: