768 کیلو بیت که میشه 96 کیلو بایت سرعت دانلودنقل قول:
Printable View
768 کیلو بیت که میشه 96 کیلو بایت سرعت دانلودنقل قول:
اینو اطلاع ندارم ولی اونایی که سرعت هدیه داره را طلاع دارمنقل قول:
سرویس های محدود را پیشنهاد میکنم
پس اگه اینجوره که بدرد نمیخوره و اون جریان قبض میلیاردی گند نت هم زنگ زدم تو مرکز قصرودشت (دکونشون اینجاست) برام درستش کرد و اینم شماره هاشونه اگه کسی مشکلی داشت زنگ بزنه 6281188 و 6287934 و 6282168 .نقل قول:
افزايش پورت در مرکز کافو درمانگاه انجام گرديد/آسیاتکـ
سلام. دوستان من 2 سالی هست که وایمکس ایرانسل دارم. تا همین تابستون خیلی خوب بود. یعنی با تعرفه 2 مگ، هر شب میانگین 3 تا 4 گیگ دانلود داشتم. ولی این شبا سرعت به زور به 100 میرسه، البته نزدیکای طلوع آفتاب خوب میشه:n02:، بگذریم از اینکه وایمکس گرفتم یه جورایی پشیمونم. هر ماه پول تعرفه 2 مگو میدم ولی بیشتر اوقات دارم با سرعت 1مگ یا حتی پاینتر دانلود میکنم. دوستانی که ADSL دارن منو راهنمایی کنن:
1 - از چه شرکتی سرویس بگیرم؟
دایی من صبانت گرفته، با سرعت 128، سرعت دانلودشم همین قدره (شبارو دیگه نمیدونم). یکی دیگه از اقوام 512 از 2020 (مخابرات) گرفته که سرعت دانلودشون 200 به بالا هست(بازم شبارو نمیدونم). شما چی میگید؟ کدوم شرکت بعد از یه مدتی اون روی خودشو نشون نمیده و حرفایی که میزنه و نوشته واسه همیشه ثابته؟؟؟ و همچنین شبا نیاد محدوده ی سرعت بذاره که با 20 کیلو هم نشه دانلود کرد؟؟؟
2 - این که میگن شبا از فلان ساعت تا فلان ساعت رایگان در صورت مصرف منصفانه یعنی چی؟؟؟ من از کجا بفهمم طبق انصاف اونا پیش رفتم یا نه؟؟؟
3 - سرعت چطوره؟؟؟ یکی از شرکتا که سرعت 4 و 6 مگ هم گذاشته، راست میگه یا تبلیغه؟؟؟
کلا یه دید کلی بهم بدین تا مثل خرید این وایمکسه پشیمون نشم. ( از اینکه اینجا از وایمکس صحبتیدم پوزش میخوام...) ممنون. ^_^
روند جمع اوري به حالت قبل برگشت واطلاعيه قبلي باطل گرديد.
یعنی پول زور گرفتن...فقط اون بدبخت تو خیابون که 30-40تومن زورگیری میکنه باید اعدام بشه؟ (که اون هم میدونه حکمش اعدامه ولی برای معاش خودش تن به اینکار داده | ولی اغایون برای پر کردن جیبشون و حساب های بانکیشون و بدون پیگرد هر کاری میکنند)نقل قول:
حالا رذل را پیدا کنید به این دو!!!
---
هر چند این خبر درست باشه یا نباشه دارن اینکارو میکنند.
منبع فراموش شد!@؟
روند جمع اوري به حالت قبل برگشت واطلاعيه قبلي باطل گرديد.نقل قول:
سلام
بهترین شرکتهای ارائه دهنده اینترنت وایرلس در شیراز کدوم شرکتها هستند؟
سبزی بیارم پاک کنیم؟نقل قول:
چرا شایعه نشر میدی بیا سبزی پاک کن ثوابشو ببر :n10:
عین پیامی که برای ما میاد را اینجا میگذارم من.نقل قول:
محتوای مخفی: پیام
درود...کسی میدونه شبانه رایگان 2020 اتوماتیک مودم سوئیج میشه رو شبانه رایگان یا باید حتماً مودم رو ریست کنیم تا بشه شبانه رایگان...
اتوماتیک سوئیچ میکنه ولی از اونجا که اینجا ایرانه اگر خودتون ریست کنید بهترهنقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
دوستان شیرازی، لطفا جواب بدین...نقل قول:
کسی میدونه کدوم شرکت های اینترنت توی نمایشگاه الکامپ امسال شرکت کردن؟
همیارنت و ماتریکس ، من خودم ماتریکس رو دیدم خیلییی عالیه!نقل قول:
دانلودش 800 کیلو و پینگش معمولا 150-170 هست. قیمتشم حدود 100 تومن ارزونتره.
دوست عزیز افلاطون های معاصر خیلی به دنبال جواب این سوال ها رفتن و پیدا نکردن! اما یک چیزهایی مشخص هست:نقل قول:
هیچ شرکتی ثبات نداره و سر حرف خودش نمیمونه، موضوع فقط زمان هست، و مقدار محدودیتی که میذارن، یه شرکت محدودیت رو میذاره 20 یکی دیگه 5! از بین بد و بدتر هم (در اصل خیلی خیلی خیلی بد و خیلی خیلی بد!) نمیشه انتخاب کرد، چون تو بازه های زمانی خاص جاشونو با هم عوض میکنن، یه وقت این بد هست اون بدتر یه وقت این بدتره اون بد.
مصرف منصفانه هم همونطور که میدونید اسمش الکیه، در اصل به طرز غیرمنصفانه ای سرعتت رو کم میکنن. بعضی ها اعتقاد دارن شانسیه و سرعت یکیو کم میکنن سرعت یکیو نه، همین چند صفحه قبل یکی اومده بود میگفت با شاتل چند سال هست که هر شب دانلود میکنم اما سرعتم محدود نشده! من کاری ندارم شانسیه یا غیر شانسی، به نظر من هرچی که هست خر تو خرهههه!
سرعت سرویس های محدود اکثر شرکتا خوبه، و سرعت سرویس نامحدود اکثر شرکتا بده.
دو نکته کلی: 1) تو منطقه خودتون بپرس ببین فعلا کدوم شرکت بهتره، چون هر منطقه فرق میکنه.
2) بعد از یه مدت که اون شرکت اوضاعش خیلی خراب شد و تا 2 هفته هم اوضاعش درست نشد بهتره بری سراغ یه شرکت دیگه.
با سلام. دوستانی که از بیست نت دارن جریان این ترافیک مازاد چیه؟ برای من دور جدید که از 1 بهمن حساب کرده تا 5 گیگ و 5 تا 10 گیگ و بیش از 10 گیگ رو لیست کرده توی پنل کاربری....ینی چی آخه منکه تازه دوره ام شروع شده هنوز چیزی استفاده نکردم آخه که ترافیک مازاد نوشته اونجا !؟
کل ترافیک مازادت چقدر هست؟ تازه تغییر سرویس دادی؟ سرویست چیه (چند ماهه)؟ دیشب گذاشتی واسه دانلود شبانه؟نقل قول:
شنبه باید زنگ بزنی پشتیبانی
یک ماه پیش تغییر دادم سرویسم سراسری 6 ماه هست آره دیشب و شب قبلش دانلود داشتم از 1 تا 7. تو پنل تا دیشب ساعت 23:59 یعنی برای 2 روز برای هر 3 تا مازادی که گفتم نوشته 0.35 گیگ یعنی روی هم 1.05 گیگ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کل مصرف 1.6 گیگ بوده توی این دو گذشته، چک کن اگه دیروز و پریروز اینقدر مصرف نکردی زنگ بزن پشتیبانی. البته برای من 700 مگابایت اضافه حساب کرده بودن زنگ زدم، بعد از کلی توجیه و حساب کتاب آخرش فهمید که اضافه هست، گفت آخر ماه درست میشه، آخر ماه هم شد و درست نشد.
نام سمت نشانی رایانامه آقای یوسفی زاده مدیریت عامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقای صالحی نژاد معاونت کیفیت و تعالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقای علیمحمدی معاونت بازرگانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرکار خانم ایجوی معاونت اجرایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاوت تعریفه سراسری با حجمی در بیست نت از نظر سرعت و قیمت چیه؟
حجمی شبانه رایگان ندارهنقل قول:
سرعتش چی فرق نداره؟
دوستان شماره ای که برای قطع رانژه بیست نت داشتین به من هم میدین؟
محله ما کافو نوری هست و تجهیزات نصب نکردند
نمیدونید با کی باید تماس بگیرم برای نصب تجهیزات؟
پیش شمارتون چنده؟نقل قول:
کافو ابوذر - نهضت سواد اموزي با پيش شماره هاي زير راه اندازي گرديد.
2320100 الی 2321599
شماره ها سه صفحه قبل موجودهنقل قول:
6281188 و 6287934 و 6282168
دوستان بادید من چه طوری باید ip رو تغییر بدم ؟! میرم توی یه سایتی به آیپیم گیر میده.
شیلتر نیست.فقط میخوام عوض بشه که گیر نده.با دستکاری توی کانکشینی چیزی جواب میده ؟!
نمیخوام از قند شکن استفاده کنم.
مودم را خاموش روشن کنیدنقل قول:
سلام:دوستان ایا مقدار مصرف رایگان شبانه در ریز مصرف نشون داده میشه ؟
این سایت بیست نت برای من باز نمیشه، چیکار کنم؟
کدوم ISP?نقل قول:
باز میشه برای مانقل قول:
کش و کوکی مرورگر را پاک کنید
کافوهاي کوهسار مهدي و مدرسه ابراهيمي با پيش شماره هاي زير راه اندازي گرديد.
شيراز وليعصر -ابراهيمي 6464500-6465499 شيراز وليعصر-کوهسار 6468000-6468499
این پیغامو میده همش:نقل قول:
در حال بارگذاری ...
لطفا صبر نمایید.
کارهایی را که گفته انجام بدیدنقل قول:
به خاطر کم بودن سرعت اینترنتون هم ممکنه باشه
نت رفته تو کما ! اصلا آیتونز باز نمیشه :|
گوگل باز نمیشه :|
یاهو باز نمیشه :|