دوستان كسي در رابطه با كتاب درسيا اطلاعي داره ؟
من ٩٣ كنكور مي دم ، ديني جامع گاج ام چاپ شصت و يكم ـه (١٣٩٢) ، آيا كم و كاستي نسبت به متبع كنكور ٩٣ داره ؟
با تشكر
دوستان كسي در رابطه با كتاب درسيا اطلاعي داره ؟
من ٩٣ كنكور مي دم ، ديني جامع گاج ام چاپ شصت و يكم ـه (١٣٩٢) ، آيا كم و كاستي نسبت به متبع كنكور ٩٣ داره ؟
با تشكر
اگه تغيرات پيش دانشگاهي جديد توش لحاظ شده باشه نه كم و كاستي نداره. در غير اين صورت فقط در مورد پايه هيچ كم و كاستي ندارهنقل قول:
سلام دوباره.به ترتیب جلو میریم.
عربی:
ببینید من خودم پارسال اینموقع عربیم خیلی ضعیف بود.فقط قواعد سوم رو در حد متوسط بلد بودم.
ولی از اواسط مرداد شروع کردم به خوندن قواعد از روی عربی مبتکران ایاد فیلی ولی تست نمیزدم.تو یکماه تمومش کردم تازه اونموقع یه چیزی از عربی سر دراوردم که کلن جریانش چیه[!!!]:Dو دید کلی نسبت بش پیدا کردم.ولی تست خوب نمیتونستم بزنم.
بعد طی سال تحصیلی تا عید تقریبا یک بار از روی کتاب فوت و فن خیلی سبز خوندمش و تست هم از رو میکرو گاج از بهمن شروع کردم به زدن.
اینجوری خیلی راحت تونستم یه عربی ضعیف رو به 80-90 برسونم.
ولی هنوز تو متن مشکل داشتم که موجب شد تو کنکور 80 بزنم.
سلام
دوستان در مورد فیزیک پایه گاج چندتا سوال داشتم :
1.درسنامه داره؟در حد کتابه یا بالاتر از کتاب؟به پرسمان میرسه درسنامه هاش؟
2.مال همه سالای دبیرستانه؟(+چهارم)
3.سوال تشریحی داره یا تسته؟ینی کاربردش بیشتر کنکوریه یا امتحانی؟
4.به درد تجربی میخوره؟
مرسی
حالا بنظر خود شما این متن رو باید چیکارش کرد ؟نقل قول:
1-درسنامه داره - تو پاسخ تست هاست - از پرسمان مفصل تره خیلینقل قول:
2-فیزیک 1و2و3
3-فقط تسته
4-برای تجربی فقط یک فصل ترمودینامیک رو نباید بخونی
5 - من فیزیک پایه الگو رو بیشتر قبول دارم !
نقل قول:
بنظرم بهتره ریاضیات پایه و دیفرانسیل رو با هم یه کتاب بگیری
هر دیفرانسیل و ریاضیات پایه ای رو هم که گرفتی دیگه به کوله پشتی احتیاجی نیست
1. لغت های کتاب رو کامل باید یاد گرفت.نقل قول:
2.متن عربی(نه لزوما کنکور و تست)کار کرد(مثلا کارگاه ترجمه های کتاب)
اینجوری به نظرم خیلی راحت میشه درستش کرد. من خودم دیر شروع کردم متن رو ولی با لغت خوندن خیلی بهتر شدم.
خلاصه بگم از زمانی که پاسخنامش اومد(که خیلی طولش دادن و دیر شده بود)تقریبا تستای ستاره دار و بعضی از یک قدم تا صدهاش رو حل کردم؛من که خیلی راضی بودم،به نظرم کتاب کاملیه.نقل قول:
درسنامه هاشم خوب و منطقین.
ديني پيش دانشگاهي تغيير كرده ؟نقل قول:
من اين كتاب رو ارديبهشت ماه خريدم ، پس احتمالاً تغييرات لحاظ نشده !
و يه سوأل ديگه ، كتاباي كمك آموزشي پيش دانشگاهي چاپ جديدشون كي وارد بازار مي شه ؟
با تشكر
تغییرات خیلی کمی داشته دینی پیشنقل قول:
گاج و خیلی سبز حدود 3-4 هفته پیش کتاب 92 رو با تغییرات جدید دادن بیرون
البته خود کتاب درسی هنوز نیومده و گاج و خیلی سبز رشوه دادن و کتاب رو گرفتن ، اینو تو 20:30 هم گفت حتی !
كتابو عوض مي كنن ؟ :n29: :n02: اين تغييرات ديني ، كاهشيه ؟ يعني من مي تونم فقط چند صفحه از كتابمو نخونم ؟ يا اينكه بايد حتماً كتاب جديد رو تهئه كنم ؟نقل قول:
ديگه چه كتابايي تغيير كردن ؟
با تشكر فراوان
سلام برای پیام آیات کدوم بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
اگه دینی گاج بخریم لازمه برای آیات، کتاب جدا بگیریم؟؟
كتاب جداگانه براي آيات حتما بگيرين چون خوبيش اينه كه ميتونين همه جا با خودتون داشته باشين و هميشه مرورش كنين. اگه گاج ميخرين نيازي به آيات نيست ولي آيات گاج رو هم بخرين.
در مورد دين و زندگي نگران نباشين الان كتاب گاج گرون هست اگه تغير جزئي باشه حتما گاج و خيلي سبز تغيرات رو ميزارن توي سايتشون.
در ضمن تغيرات حتما جزئي هست مطمعن باشين. خودتون حتي ميتونين تست ها رو اصلاح كنين اگر مسلط به درس باشين
تغییر مهمش اینهنقل قول:
در دینی پیش 91 مراتب توحید 2 تا بود : 1)توحید در خالقیت 2)توحید در ربوبیت
حالا تو دینی پیش 92 باز شده 4 تا : 1)توحید در خالقیت 2)توحید در ولایت 3)توحید در مالکیت 4)توحید در ربوبیت
فقط میتونم بگم واقعا خیلی مسخره اس !!!
فیزیک پیش هم کمی تغییر کرده که بقول شما صرفا کاهشیه ! چند تا دونه تمرین و مساله سخت حذف شده !
نقل قول:
دینی گاج بگیری نمی خواد آیات شو بگیری
مگه اینکه بخوای بدلیل حجم کمتر کتاب آیات بقول این دوستمون با خودت بتونی این ور اون ور ببری وگرنه چیز اضافه ای نداره !
دوستان عزيز ؟ چرا بعضي از شما ها مي گيد كه كتاب درسي هنوز نيومده ؟!
خيلي وقته كه مدرسه كتاب درسيا رو داده به ما !
سلام دوستان عزیز
برای 50-60 زدن زمین شناسی چه کتاب هایی رو توصیه میکنید؟
dvd های چلاجور که تو بازاره چطوره؟
سلام ب}ه ها میگم برای 3فصل آخر حسابان و دیفرانسیل چه کتابی بگیرم (یعنی بجز ریاضیات پایه)
DVD هاي چلاجور عالي هستن. جزوش هم همينطور.نقل قول:
البته توصيه ميكنم فعلا نخري چون ممكنه زمين شناسي عوض شه
ممنوننقل قول:
پس آیات گاج بهتر از مهروماهه؟؟
ممنوننقل قول:
پس آیات گاج بهتر از مهروماهه؟؟
آخه خیلی باهم تفاوت قیمت دارن!!!
مهروماه 3500 و گاج11500ه!!
اگه میخوای آموزشش قوی تر باشه فار ، ولی تست قوی میخوای الگو !نقل قول:
خواستی آیات بگیری فقط گاج .نقل قول:
سلام بچه ها میگم برای 3فصل آخر حسابان و دیفرانسیل چه کتابی بگیرم (یعنی بجز ریاضیات پایه)
بچه ها میشه کتابهایی رو که تو رشته تجربی برای کنکور 93 نسبت به 92 تغییر داشتن بگیین
من میخام شروع به درس خوندن کنم میترسم از رو کتابای سال پیش بخونم بعدن بفهمم تغییر کرده
اقا زبان جامع گاج بهتره یا مبتکران شهاب اناری>؟
نظر من به هیچکدوم هسنقل قول:
رضا کیاسالار (شبقره) - علیرضا جابری (خیلی سبز و تخته سیاه) !
من که فقط مبتکران شهاب اناری رو داشتم.هم خودم راضی بودم و هم دوستانی که داشتن.نقل قول:
توی Cloze Test و Reading که همیشه اینجوره که تکنیک هایی رو آموزش میده,اما خاصیت این دو مورد کلا تمیرین کردن با زمان و دقت است.
Grammar رو هم که سعی کرده همیشه مختصر مفید بگه که واقعا کار آمد هستند...حتی اگر احساس می کنید زبانتون خیلی خوبه باز هم تست های گرامر رو همیشه کار کنید.
برای Vocabullary هم که اومده واژه ها رو به همراه معنی و کاربرد در جمله ذکر کرده و تست آورده.کار بیشتر از این هم نمیشه کرد.تنها فاکتور مهم برای تست واژگان هم تسلط هستش که با تکرار به دست میاد و دقت کردن به هر چهار گزینه.
کلا باز هم میگم اگه زبانتون خیلی هم خوب باشه باز اعتماد به نفس الکی نگیرتون که تست گرامر نزنید و یا دقت کافی روی تست ها نداشته باشید.چیزی که به خودم ضربه زد و باعث شد درصد بالایی تو زبان که قوی ترین درس عمومی ام بود نیارم.
ممنون.
بچه ها خواهشا جواب بدید برای جبر و احتمال چه کتاب خوبه:n23::n28:
سلام. من رشتم ریاضیه و می خوام مطالعه دروس پایه(دوم و سوم) رو شروع کنم، کتابی هست که هم توضیح داشته باشه هم تست برای همه درس ها؟(می گن دوم فقط بعضی درساش میاد درسته؟ کدوم درسا؟) اگه هست به نظرتون این کتاب ها بهترن یا کتاب های جدا جدا؟(مثلا کتاب ریاضی، فیزیک و...) کلا ممنون میشم یه سری کتاب خوب بهم معرفی کنید. ممنون
نقل قول:
علی رضا علی پور - انتشارات الگو
من ندیدم کتابی برای همه درسا توضیح و درس داشته باشه !نقل قول:
الان تمام انتشارات ها به این نتیجه رسیدن که کتاب اول تست باشه ،بعد پاسخ ، بعد تو پاسخ ها به فراخور تست درسنامه بیارن !
چون از کسی که درسو بلده و فقط میخاد تست بزنه تا کسی که هیچی بلد نیست قابل استفاده است
اما این کتابایی که مینویسم هم خوبن هم اول توضیح و درس داره بعد تست
فیزیک 2 - محمود زاده - مبتکران
ریاضیات2 - علی پور - الگو
فیزیک 3 - تنکابنی پور - خیلی سبز
حسابان - عسگری - خیلی سبز
جبرو احتمال - علی پور - الگو
هندسه 1و2 - بیگی - الگو
کتابش کنکوریهنقل قول:
بلهنقل قول:
درس جداگانه خیلی خوب داره و بعد تست
جبر و احتمال چون هر چقدر بخوای تو عمقش بری عمیق میشه ، هر چقدر هم بخوای سختش کنی سخت میشه
واسه همین تنها راه اینه که یا در قالب امتحان نهایی یا درقالب کنکور یه جوری محدودش کنیم
امتحان نهاییش که خیلی خیلی آسونه ، با یه گل واژه یا آموزش تخته سیاه حله !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب خوب دیگه جبرواحتمال که کنکوری نیست کتاب جواد ترکمن -انتشارات مبتکران هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کسی نمیخاد جواب مارو بده؟
سلام
بچه ها برای فیزیک پایه و ریاضی پایه چی پیشنهاد میدید؟
کتابی که برای کنکور مناسب باشه...نه خیلی سخت تر یا خیلی آسون تر.
اشتباه نکن دوست عزیز...در این دو درس پایه معنی نداره...سال چهارم همه ی مفاهیمی که در دینامیک خوندید رو کامل تر می خونید ، امسال هم که طراح کنکور از این مبحث با کار انرژی ترکیبی سوال داد...نقل قول:
یا مثلا ریاضی فرمول های مشتق رو فقط سال سوم نمی خونید...مثلثات هم همینطور معدود مباحث هست که فقط در یکی از کتاب ها توضیج داده شده باشه (مثل ماتریس)
کتاب هر کدوم که بهتر می تونی به مباحث تسلط پیدا کنی و در آزمون ها درصد بالا بزنی رو بخون (به سلیقه ی خودت)...
فقط سعی کن تستای کتاب آبی (کم هستنش) رو یکبار بزنی
به نظر شما چه کتابی برای تسلط و درصد بالا بهتره؟؟منظورتون از کتابای آبی، تست قلمچیه؟؟نقل قول:
بچه میگم کتاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوره