سلامنقل قول:
میگه فصل های 1 2 3 4 5 7 به جز بخش چهارم از فصل 7 (فصل 6 را هم نخوانید!)
Printable View
سلامنقل قول:
میگه فصل های 1 2 3 4 5 7 به جز بخش چهارم از فصل 7 (فصل 6 را هم نخوانید!)
از دوستانی که رشته حقوق دارن منبع کتاب حقوق جزای اختصاصی 3 چه کتابیه؟توی پرینت انتخاب واحدی که گرفتیم زده جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی و نویسنده حسین میر محمد صادقی ولی توی منابع که اصلاحیه اش برای 30 شهریور 92هست زده کتاب دکتر گلدوزیان.باید کدوم رو خوند؟منبع جدیدی منتشر شده که من بی خبرم؟
نه برادرم .. آخرین اصلاحیه 21 اسفند ماه 92 بوده ... همونی که توی پرینت نوشته شده درستهنقل قول:
منابع رو من دانلود کردم و دیدم
میخوای خودت دانلود کن یه بار ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید دانشجوها رفتن کتاب قبلی رو خریدن ، 1 ماه از ترم جدید ( نمیسال دوم 93 - 92 ) گذشته ، بعد اینا میان آخر اسفند اصلاحیه میدن و کتاب جدید معرفی میکنن !!!
چه مباحثی در تربیت بدنی2 مهمه و سوال میاد که همونو بخونم؟(فشردگی امتحانا طوریه که یه روز وقت برای این درس دارم)
مرسی امین عزیز.همین دیگه.کتابو خریده بودیم حالا باز باید بریم بخریم.راستی امین جان این منابع جدید رو من از کجا لینکش رو بیارم؟بعنوان مثال من برای منابع از لینک زیر استفاده میکردم:نقل قول:
کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=7755fcda-c8d1-4248-87c9-e255c4f742ac
بنظر من چند دوره نمونه سوال بگیر با جواب بشین بخون خیلی از سوالا تکراریه مثل تربیت یک من که برای یک همینکارو کردم برای دو هم میخوام همینکارو کنمنقل قول:
دوستان من الان منابع رو برای حقوق میدیدم و برای درس متون فقه 4 اینو زده:
حالا کدوم باید خونده بشه؟بالایی یا پایینی؟تو پایینی که اسم درسی زده نشده ولی هم پایینی هم بالایی یه کتاب هستن
الان این لینکی که گذاشتی ، وقتی وارد بخش رشته ی حقوق بشی ، همون آپدیت شهریور ماه 92 هست که گفتینقل قول:
ولی اخبار پیام نور لینکی که گذاشته برای اسفنده ماه 92 هست
به نظر هر دفعه یک لینک مجزا قرار میدن
سایت های اخبار پیام نور هر ترم چک کن و لینک ها رو از اونجا بردار
یعنی باید هر دو جلد رو تهیه کنی ... از جلد اول اون بخشی که گفته رو بخونی و از جلد دوم هم اون بخشی که گفتهنقل قول:
کسی اینجا طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی داره ... این مصیبت تموم شدنی نیست ... فونتش هم اونقدر ریزه ... یعنی 300 صفحه میشه 600 صفحه
آخ آخ نگووووووو! تازه من فردا طراحی الگوریتم دارم و بعد اون باید بشینم بخونمش. بدبختی اینجاست که طراحی الگوریتم هم حسش نیست بخونم =(نقل قول:
نمیدونم این ترم چم شده اصلا حس درس خوندن نیست مخصوصاً بعد از عید. خدا خودش به خیر بگذرونه!
ببخشید یک سوال داشتم حداکثر چند درس میتونم امتحان ندم مثلا من 12 واحد دارم تا چند واحد اگر امتحان ندم کل ترم حذف نمیشه
فصل بهار - آدم حال نداره :n27: - برای طراحی زبان ها من دو تا جزوه دارم ... یکیش همون کتاب هست که یه استاد دیگه اومده خلاصه کرده ... مثلا کل فصل 8 توی 18 صفحه خلاصه شده ... کل فصل 1 - 2 توی 24 صفحه - یه سری از بخش ها رو از روی کتاب من میخونم ( به احتمال زیاد 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ... چون 6 - 8 - 9 خیلی حجمشون زیاده ) و برای بقیه شاید اون رو پرینت گرفتم ... در ضمن آخر هر فصل حدود 30 الی 60 تست از سال های گذشته لیست کرده که من همه تست ها رو از پی دی اف اصلی جدا کردم ... کل تست ها جمعا شد 60 صفحه :n02: ... خوبه بد نیست ... تا شب آپ میکنم برات ... البته توی نت هستنقل قول:
این درس یک درس کاملا مفهمومیه - برخلاف یه عده که میگن حفظیه :n27:
این درس + درس طراحی الگوریتم که فردا پیش رو داری جزو دروس تخصصی گرایش نرم افزار و گرایش طراحی الگوریتم هست ( گرایشی که خودم میخوام امتحان بدم هست:n02: )
یه جزوه خلاصه شده ی دیگه هست که کل کتاب توی 80 صفحه خلاصه شده ( با احتساب تست ها - البته این خیلی خلاصه شده ی )
برای طراحی الگوریتم حتما اینا رو بخون :
فصل سوم :
- حل روابط بازگشتی رو حتما بخون ( یکیشون رو حتما ممکنه بدن در تشریحی )
فصل چهارم :
- حتما فرمول ها و پیچیدگی زمانی در بهترین - بدترین حالت های الگوریتم ها رو لیست کن که توی تستی ها حتما میاد ... جاهای تشریحی و توضیحی وار رو هم بخون
- الگوریتم ها رو هم لیست کن توی چند برگه و تونستی حفظ کن :n02:
فصل پنجم :
- الگوریتم کروسکال - پریم
- مهلت با زمانبندی ( بسیار مهم - کتاب خیلی بد توضیح داده ... کلیدش فقط یه قضیه هست ... قضیه امکان پذیر بودن محموعه ی S)
- فشرده سازی کدها ( حتما تستی میاد )
فصل ششم :
- حداقل ضرب ماتریس ها ( زنجیره ضرب ماتریس ها ) - فرمول اعداد کاتالان ( حتما در تستی 2 تا تست میاد - خیلی آسون و مهم ) - ممکنه امسال تشریحی هم بدن ازش
- الگوریتم ها رو هم یه نیم نگاه بنداز
فصل هفتم :
- مسئله n وزیر ( یه فرمول داره مهمه )
- رنگ آمیزی گراف ( معمولا با 2 یا 3 رنگ حل میشن مسئله ها ) - ممکنه تشریحی بیاد
فصل آخر حتما یه تست داره و خیلی کمه حجمش - از دست نده این فصل ها رو - جاهای توضیحی و تشریحی ها رو حتما بخون که بصورت تعریفی تست میاد ازش
موفق باشی :)
بچه ها دیگه دارم از دست پیام نور و خودم کلافه میشم
نمیکشم دیگه
شاید خیلی از دور بریاتون تو دانشگاه دیده باشید که اینو میگن
منم یکی از اونا
الان می فهمم چی می گن:n28::n28::n28::n28:
حالا یه سوال
من دارم کارشناسی it می خونم
اگه من نصفه واحد ها شو پاس کنم , دانشگاه به من مدرک کاردانی میده؟ که بعدش بیام بیرون برم یه دانشگاه دیگه؟
آره پیام نور خیلی سختهنقل قول:
کاردانی میده ولی واحدهای مشخص داره نه نصف واحدها بهتره از کارشناس رشتتون بپرسی
اینجا اردبیل ساعت 4:10 بامداد، من نخوابیدم و دارم درس میخونم! گلوم هم خشک شده :دی
آقا یکیم به من کمک کنه..دقیقاً همین مشکل رو دارم..نقل قول:
ولی من رشته علوم تجربی بودم اومدم فناوری اطلاعات!!!:|
Sent from my C2305 using Tapatalk
بچه ها اگه کسی بخواد از نرم افزا تغییر رشته بده بره به آی تی میشه ؟ چیکار باید کنه و چه مرحلی پیش رو داره ؟
خودم آی تی ام واسه یگی از دوستان میخوام :)
ترم 6 هستیم الان :V
عینه خودمی , منم علوم تجربی بودم:n01:نقل قول:
این پیام نور من از هر کی شنیدم میگن سخت واقعا همین طور ؟! رشته انسانی به همین شکل؟!
نه انسانی ها راحتن..فقط حجم کتابا بالاست.نقل قول:
Sent from my C2305 using Tapatalk
پیام نور کتاب محوره ... کتابهاش هم طوری نیست که بزاری شب امتحان ... اگر در طول ترم بخونی مشکلی پیش نمیاد که اکثرا شب امتحانی هستن بچه هانقل قول:
نه اتفاقا حقوق و حسابداری هم کتابهایی دارن که نگو
ولی رشته ی فنی خوندن توی پیام نور دیگه بدتر
سلام دوستان
تربیت بدنی 2 امتحان پایان ترم هم داره ؟
بله 5شنبه امتحان دارمنقل قول:
به نظر دوستان هشت دوره نمونه سوال برای تربیت 2 کافیه؟کتابش چند دورس عوض نشده؟
کی مهندسی نرم افزار 1 داره ؟ بیشتر از کجاها سوال میاد؟ یکم پیچیدس ....
سلام من دانشجوی رشته مهندسیم عمرانم کارشناسی پیوسته میخوام انصراف بدم کاردانی و بگیرم چن واحد باید پاس کرده باشم کسی میدونه
اگهکسی میدونه خواهشا بگه
دوستان نمونه سئوال 2 ترم پیش اندازه گیری الکتریکی رو میخوام از کجا گیر بیارم. کل اینترنت رو سرچیدم نبود.
دوستان از یکی شنیدم ثبت نام فراگیر برای دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شروع شده.درسته؟
ممنون
کسی خبری نداره؟
مهلت ثبت نام کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور در سال 93 تا یک هفته تمدید شدنقل قول:
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد فراگیر دانشگاه پیام نور برای نوبت چهاردهم تا 28 خرداد 93 تمدید شد.
علاقه مندان به شرکت در این آزمون می توانند تا هفته آینده یعنی تا پایان روز چهارشنبه 28 خرداد 93 با مراجعه به سایت سازمان سنجش به آدرس اینترنتی sanjesh.org نسبت به ثبت نام و ارائه مدارک خود اقدام کنند
داوطلبان می توانند با توجه به شرايط و ضوابط دفترچه راهنماي شركت در آزمون در يك رشته امتحاني ثبتنام نموده و با توجه به رشته امتحاني مورد تقاضا، حداكثر 20 كدرشته محل تحصيل را (درصورت وجود) از دفترچه مذكور در فرم تقاضانامه درج نمايند.
پذیرش فقط برای مهر 93 می باشد.پذیرش در این ثبت نام برای نیمسال مهر 93 صورت میگیرد و علاقمندان به شرکت در دوره فراگیر ارشد امسال حداکثر تا 31 شهریور 93 باید فارغ التحصیل شده باشند.
هر داوطلب تنها در یک رشته و یک گرایش می تواند ثبت نام کند
هزینه ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد فراگیر نوبت چهاردهم 57500 تومان (پنجاه و هفت هزار و پانصد تومان ) است که باید به صورت اینترنتی پرداخت شود.
پذیرش بر اساس ظرفیت است. در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر در هر کد رشته محل 15نفر به صورت پژوهش محور و در کد رشته محل های تهران نیز 20 نفر به صورت شیوه آموزش محور مجازی نیز پذیرش خواهند شد.
ممنون پس برای مقطع کارشناسی ثبت نام نیست فعلا دیگه؟نقل قول:
سلام دوستان کسی دیروز امتحان درس طراحي وپياده سازي زبانهاي برنامه سازي داشته؟ اگه بله لطفا اگه براتون مقدور هست چند تا از جوابای تست هارو برامون قرار بدید(سری سوال من 1 هست) ببینیم چیکار کردیم:n13:
ممنون میشم اگه کسی برگه سوالات را با جوابش اینجا قرار بده.
نقل قول:
دوستان چند نفر پایگاه داده دارن ؟ چه جوری بخونیمش ... با یک اتفاق نظر فیتیله پیچش کنیم ... گزینشی بخونیم با نمونه سوالات ؟؟؟
من 31 - 1 - 2 به ترتیب دیفرانسیل - فیزیک 2 - شیوه / پایگاه داده دارم :n27::n28:
اتفاقا من هم خودم سوالا رو میخوام تا چک کنم
سوال اول که تابلو بود 3 میشد
سوال دوم هم که 2 میشد : زبان فرترن
یه سوال بود که مهم ترین نوع اعلان از نظر برنامه نویس : اعلان ایستا - گزینه 4
یه سوال بود که کدام زبان ها از هر دو روش حذف - نگهدارنده استفاده میکنن : زبان های ALGOL و PL/I گزینه 4
یه سری دیگه ها هم بودن درست زدم ولی سوالشون یادم نیست
راستش رو بخواهید مثل اینکه قرار شده فقط یک بار آزمون فراگیر برگزار بشه ... دقیقا از جزئیات خبر ندارم ولی شما سایت های اخبار پیام نور رو حتما دنبال کنیدنقل قول:
کسی نیست؟؟نقل قول:
من پیام نوری نیستم(یعنی بودم!) ولی پیام نوری هارو دوست دارم:n02: دوستان موفق باشید میدونم امتحاناتش خیلی سخته.امین از الان بگم بمن گیر ندیا بگی واسه شما آسونه:n02: اصلا آسون نیست دارم به فنا میرم
به به ... خب الان واسه چی رفتی آزاد مثلا ؟ :n02: ... قبلش میگفتی میرم آزاد راحت میشم ... آسونه داداشم آسونه :n02:نقل قول:
از دوستان کسی جواب های طراحی زبان ها واسش نیومده ؟ ... اگه اومده سوال و جواب ها رو بزارید خواهش میکنم :n28:
بابا آسون چیه چرا جو میدی آخه؟؟؟ امروز امتحان حقوق اساسی داشتیم استاد کتاب پیام نور معرفی کرده بود.بعد میگه آسون!!!نقل قول:
حالا یه استاد پیدا شده و واستون کتاب پیام نور رو معرفی کرده دلیل نمیشه همه پشت سر هم کتاب های پیام نور معرفی کنن که ... اکثرا یه جزوه میدن و یاعلی ... ولی آزاد سخت میگیرن تا دانشجو بیفته و هزینه کنه ... بهترین نمره رو میتونی بیاری و معدلت هم ببری بالا ... اینقدر بهونه نیار ... جزوه های 50 صفحه ای رو هم نمیتونی بخونی ؟ اگر هم بعضی هاشون منبع معرفی کنن بخشی از منبع رو امتحان میگیرن ...نقل قول:
دیگه نخوردیم نان گندم ولی دیدیدم دست مردم ( به قول فامیل دور ) - دوستان آزادی هم داریم
ولی اگه دوست داری برگردی پیام نور من حرفی ندارم :n09:
امان از دست این ناظر گل...نه مرسی فدات جام خوبه!!!نقل قول:
دیروز امتحان اندازه گیری داشتیم, طراح سئوال واقعا کارش درست بوده: 20 سئوال تستی همه شون محاسباتی. یعنی بهش گفتن برو سئوال طرح کن این هم جو گرفتش رفته کتاب رو باز کرده, هر چی فرمول دیده یه سئوال ازش آورده.
بعد 4 تا تشریحی داده بدون اینکه ازمون چیز محاسباتی بخواد. مثلا گفته چند تا روبش داریم یکی را توضیح دهید. چند نوع اندازه گیری داریم یکی را توضیح دهید. روشهای غیر مستقیم اندازه گیری جریان چیست و...
سئوالهایی رو که باید تو قسمت تستی میاورد تو بخش تشریحی آورده و سئوالات تشریحی رو تو بخش تستی آورده...