بله همینطورهنقل قول:
از 1500 به بالا
یه کانفیگ خوبش حدود 2 میلیون با بالاست
بله همینطورهنقل قول:
از 1500 به بالا
یه کانفیگ خوبش حدود 2 میلیون با بالاست
سلام به همه دوستان
بالاترین config تو سری CS کدوم مدل هست و قیمتش چقدره؟
نقل قول:
نظر دیگه ای نبود ؟:41:
یکی از دوستان Sony vaio z540 NMB رو پیشنهاد دادند با کانفیگ :
SONY Vaio Z540 NMB
CPU: intel P8400
RAM: 4GB DDR3
Grafic: Geforce 9300M
HDD: 250GB
DVD RW
Vista business
نمایشگر 13.3" LED
وزن 1.8 کیلوگرم
ساخت ژاپن و دارای GPS و اثر انگشت خوان
کسی هست که با این دستگاه کار کرده باشه ؟ با بودجه 1800 لپ تاپ بهتری نمی شه گرفت . آخه CPU این مدل 2.4Ghz/3M cache هست و من دستگاهی می خوام که حداقل تا دو سال دیگه از نظر cpu و cache به مشکلی بر نخوره . نظرتون در مورد dell XPS 1340 چیه ؟ آیا توان 6 ، 7 ساعت کار در روز رو داره ؟ آخه از XPS 1330 خیلی بد شنیدم! یا سری های FW یا CS از سونی ؟ سوال دیگم اینه که رم DDR2 باشه بهتره یا DDR3 ؟ و گرافیک Geforce 9300 بهتره یا ati 4650 یا 4670 ؟
خواهشا دوستان ، به خصوص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و سایرین ما رو از جوابهای کاملشون بی نصیب نگذارند . ممنون .
الان تو گارانتی های معتبر من این مدل رو دیدم
CS 390 DGB
cpu core2duo 2.6 3mb cache
4 gb ddrII
geforce 9300 256mb upto 1500
320 gb
14.1 inch WXGA +b
DVDRW
2.5 kg
USA
گارانتی رایانه همراه 1420000
گارانتی نوتالی 1490000
نقل قول:
دقیقا من هم هیچ مشکلی با وزن دستگاه ندارم و اگه از کوله پشتی استاندارد و مناسب استفاده بشه هیچ فرقی بین نوت بوک 2 کیلویی و 3 کیلویی در حمل وجود نخواهد داشت.
تنها تفاوت اینه که نوت بوک های 13 اینچی رو میتونی روی پا بزاری و کار کنی اما نوت بوک 16 اینچی چون حجم بیشتری رو اشغال می کنه این کار مشکل تر خواهد بود.
لزومی نداره درایور ها XP در سایت سونی باشه.نقل قول:
با مراجعه به سایت سازندگان قطعات لپتاپ تمامی درایور ها قابل دانلود هستن.
با سلام
یه مدل اپل به من معرفی کنید که برای انجام کارهای نقشه کشی با اتوکد و نرم افزارهای مشابه که گرافیک خوبی رو می طلبند مشکلی نداشته باشه. در صورت امکان قیمت و گارانتی اون رو هم ذکر کنید.
ديروز تو پايتخت كانفينگ جديدي از سري fw ديدم كه برام جالب بود :31:
داخل ليست زده بود FW 460+ J/B و روبه روش هم زده بود چين :18:
با توجه به علامت پلاس ان متوجه شدم كه از كانفينگ هاي كاستامايز شدست اما سه رقمي بودنش با چيني بودنش اصلا همخوني نداره، دوستان اگه اطلاعات كاملتري دارن راهنمايي كنن ممنون ميشم:10:
کسی نمیتونه جواب منو بده؟ خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.نقل قول:
نوتالی یه سری مک بوک دارهنقل قول:
یه کانفیگ خوبشو میزارم :
MacBookPro
MC118LL/A
2.5-3MB-FSB1066
4GB DDR3
250 gb
DVDRW
15.4GLOSSY
9400 Geforce
MAC+WIN
BT\WebCam
2.5 kg
CHINA
20200000 تومان
-تو سایت نوتالی این مدل رو 6mb cache زده ولی توئ سایت اپل 3mb cache نوشته .
در ضمن میتونی بری تو سایت اپل ایران و اونجا کانفیگای مختلف رو نوشته و توضیحات خیلی کاملی داره .
یه سرچ بزنی تو گوگل اپل ایران پیدا میکنی .
سری Z در صورتی خوبه که بخواین بالای 2 تومن هزینه کنین. البته کانفیگ 3.5 میلیونی هم داره :18: ولی خب با این بودجه به نظرم 1340 بگیری بهتره. من خودم بالای 10 ساعت در روز باهاش کار میکنم. داغ کردنش هم فقط مال موقعیه که کار سنگین (مثل بازی) انجام میدی باهاش. در شرایط عادی اصلا گرم هم نمیشه. کانفیگ 1340 و Z هم شبیه به هم هست. با این تفاوت که Z خیلی گرون تره و گرافیکش ضعیفتره (9300 در مقابل 9500). رم خب مسلما DDR3 باشه بهتره. ولی قیمتش بیشتره. تفاوت سرعتشون هم همچین زیاد نیست که قیافه ی آدم اینجوری :18: شه. یه نکته ی دیگه هم این که تکلیف خودتو مشخص کن چند اینچی میخوای بخری. اگه 13 اینچی میخوای 1340 بخر و اگه 16 اینچی میخوای FW بخر. CS هم تو قیمت خودش بد نیست ولی کانفیگش از اینا خیلی پایین تره و گرافیکش هم ضعیفه.نقل قول:
مقایسه ی گرافیک اینا به این شکله که اگه قرار باشه بهشون از 20 نمره یه نمره بدیم ( با این فرض که 1 ضعیفترین کارت گرافیک و 20 قویترین باشه):
9300> 7 از 20
9500> 8 از 20
4650> 16 از 20
4670> 16.5 از 20
سلامنقل قول:
من ديگه رفتم تو پروسه خوابگاه و دانشگاه و ... واسه همين مدتي اين مثنوي تاخير شد:31:
هنوز ترديد سر جاش هست اين مدل 3665 اhp رو هم ئيدا نكردم....
ميشه قيمت و كانفيگش رو اينجا بزارين تا با T500 و 1225 هم يه مقايسه بشه
پي نوشت:
من دوست دارم كه حداقل بتونم كه از امكانات پيشرفته محيط KDE و دسكتاپ هاش به طور كامل استفاده كنم هر چند باتري مصرف ميشه ولي بدم نمياد امكانش باشه واسه همين فكر كنم NVDIA مناسبتر باشه البته تچربه اي ندارم....
سلام دوستان . یکی از دوست من می خواد یک لپ تاب تا رنج 800 تومن بخره و میخواد نرم افزارهای رشته الکترونیک روی لپ تاب نصب کنه. جالا چی پیشنهاد میدین؟ و نظرتون درباره dell 1510 چیه؟
نظر من رو Acer 5738 هستش اگه گیر بیاد .نقل قول:
اگه 5738g گیر بیاری که عالیه و در اولویت بعدی 5738zg
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322488
نقل قول:
با تشکر از جوابتون . البته این SONY Vaio Z540 NMB که گفته بودم قیمتش در حدود 1700 هستش .باید بگم که من خودم هم دوست دارم 1340 بگیرم و حتی چیزی تا خریدش نمونده بود ولی اینقدر در مورد گرم شدن زیادش شنیدم که دست نگه داشتم . حتی تو فروم انگلیسیش به آدرس :
در مورد رم ddr3 و ddr2 هم بیشتر قابلیت ارتقا در آینده مد نظرم بود . و سوال دیگم اینکه اگه بخواین به گرافیک 3670 نمره بدین چند میدین؟کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=345794&page=274
نوشته : " اگه می خواین باهاش کارای سنگین مثل بازی انجام بدین بهتره قبلش آتش نشانی رو خبر کنین ! :18:"
می خواستم ببینم این که می گن موقع بازی خیلی داغ می شه یعنی بالاخره می شه باهاش بازی کرد یانه ( و البته کارای دیگه )؟ و این که اگه خیلی داغ بشه خود به خود خاموش می شه یا مثل 1330 وایمیسته تا بسوزه ؟! آیا مشکلش با cool pad حل می شه ؟
و نکته دیگه این که برای من این که چند اینچی باشه مهم نیست ، فقط مهمه که قابل حمل باشه . حالا 14 اینچ هم باشه اشکالی نداره فقط سبک باشه . حالا اگه شما و دوستان دیگه زحمت بکشید تا رنج 1900 لپ تاپ های قابل حمل از برند sony رو به من معرفی کنید که خوبی رو در حق ما تموم کردید :10:
سلام یه همه
با عرض معذرت یکی از دوستان میخواهداین لب تاب را بگیرد لطفا نظرتان را بفرمائید و ایا در این رنج قیمتی چیزی بهتر از این پیدا میکند البته بیشتر برای نت میخواهد
suzuki zw-541 core duo-t4200-2.0ghz-1m - 2gb ddr2 - 250GB HDD - DVD RW - share up to 256MB - VISTA UItimate - 2.7 kg - 6ceiis - web-lcd hd - Numiock - BAG- E SATA - HDMI - PRICE 610000
البته من روی لب تاپ پورت ESATA و HDMI را هم دیدم اما چیزی در این رابطه در سایت سریر سرویس نوشته نشده است ممکن است این پورتها کارائی نداشته باشد
اینهم توضیع هات سایت قبلا شرمنده محبت بی دریغتان هستم
مشخصات فني
--------------------------------------------------------------------------------
پردازنده های موجود و سازگار:
Intel® Core™2 Duo Processor
T4200 1MB On-die L2 Cache & 800MHz FSB 2.00 GHz
مجموعه چیپ های اصلی:
SiS M672 + SiS 968
مشخصات صفحه نمایش:
15.6" HD (1366x768)
حافظه های موجود:
دارای 2 سوکت رم با پشتیبانی از DDRII 667MHz
2GB
پردازنده گرافیکی:
SiS M672 Integrated Video
High Performance 2D/3D Graphics Accelerator
Shared Memory Architecture up to 256MB
Supports Microsoft DirectX 9.0
Supports Vertex Shader 2.0 and Pixel Shader 2.0
هارد دیسک:
هارد SATA در ظرفیت 250 گیگابایت
درایو نوری:
دی وی دی رایتر با سرعت 8x
سیستم صدا:
مجهز به کارت صدای HD
قابلیت پخش صدای سه بعدی استریو
خروجی دیجیتال S/PDIF
سازگار با استانداردهای Sound-Blaster PRO™ و Direct Sound 3D™
مجهز به دو اسپیکر و یک میکروفون
پورت های ورودی و خروجی:
USB 2.0 Ports X3
1x External CRT port X1
Headphone-Out Jack X1
Microphone-In Jack X1
S/PDIF Out Jack X1
Internal Microphone X1
RJ-11 Modem Jack X1
RJ-45 LAN Jack X1
DC-In Jack X1
One External Monitor Portکار خوان:
قابلیت خواندن 7 نوع کارت حافظه (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/MS/MS Pro/MS Duo)
تجهیزات ارتباطی:
- فکس مودم 56K
- کارت شبکه 10M/100Mb Base-T Ethernet
- کارت شبکه بیسیم 802.11b/g
- بلوتوث 2.0
- دوربین 2.0M pixels
باطری و شاژر:
باطری 6 سل لیتیوم یونی 4AH
آداپتور با مشخصات AC in 100~240V, 50~60Hz, DC output 19V, 3.42A / 18.5V, 3.5A
سیستم های عامل سازگار:
- ویندوز XP سرویس پک 2 به بالا (32 بیتی و 64 بیتی)
- ویندوز Vista تمام نسخه ها (32 بیتی و 64 بیتی)
اندازه و وزن:
374 میلیمتر عرض در 256 میلیمتر طول در 37.9- 25 میلیمتر ارتفاع
وزن 2.7 کیلوگرم همراه با باطری 6 سل و درایو نوری
تنوع رنگ:
خاکسثری-سفید-نقره ای
نقل قول:
ببین الان لپتابهای با کانفیگ بالا و مخصوصا هنگام بازی داغ میکنن که به نظر من تا حدی عادیه .
این مشکل سوختن 1340 که گفتن قبلا هم در یکی از همین تاپیکها بحث شده بود . اگه اینطور بود و 1340 ها میسوختن که دیگه به فروش نمیرفتن .
ولی حتما coolpad رو توصیه میکنم . من از وقتی از coolpad استفاده میکنم واقعا دارم تاثیرش رو حس میکنم .
در مورد گرافیک ها هم به نظرم خودت تو این لینک که کامل و عالی مقایسه کرده بین مدلهای مد نظرت یه مقایسه بکن و بنچ مارکها رو ببین تا بیشتر دستت بیاد :
من هنوز 1340 رو به شما توصیه میکنم .کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
حالا نظر شخصیه من در مورد سری z اینه که با قیمت بالاشون حیفه که گرافیکشون این باشه و حاضر نیستم اینهمه پول بدم و با این گرافیک بخرم .
ولی خوب مزایای خاص خودشو داره و خیلی ها میپسندن .
دوست عزیز مشکی بنویسنقل قول:
سلام یه همه
با عرض معذرت یکی از دوستان میخواهداین لب تاب را بگیرد لطفا نظرتان را بفرمائید و ایا در این رنج قیمتی چیزی بهتر از این پیدا میکند البته بیشتر برای نت میخواهد
suzuki zw-541 core duo-t4200-2.0ghz-1m - 2gb ddr2 - 250GB HDD - DVD RW - share up to 256MB - VISTA UItimate - 2.7 kg - 6ceiis - web-lcd hd - Numiock - BAG- E SATA - HDMI - PRICE 610000
البته من روی لب تاپ پورت ESATA و HDMI را هم دیدم اما چیزی در این رابطه در سایت سریر سرویس نوشته نشده است ممکن است این پورتها کارائی نداشته باشد
اینهم توضیع هات سایت قبلا شرمنده محبت بی دریغتان هستم
نتونستم درست حسابی بخونم
بد نیست ولی به نظرم تو این رنج الان acer5738 بهترینه .
یه نیگاه بنداز :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322488
همون لینکی که دوستمون داد خیلی بهت کمک میکنه. این لینک هم نگاه کن. دقیقتره. تفاوتشونو تو عمل متوجه میشی.نقل قول:
3670 یه چیزی بین 9500 و 4650 هست. ولی 4650 اونقدر قوی هست که بگیم اختلافش با 3670 زیاده. 1340 هم من خودم دارم ازش استفاده میکنم دیگه. بازی هم میکنم. لپ تاپ های studio xps حداقل یک سال گارانتی هستن (از اون گارانتی ها که اگه خودت بزنی لپ تاپو بشکونی واست عوض میکنن). حالا اگه قرار بود به این راحتی بسوزن که دل تا الان ورشکسته شده بود. قبول دارم که موقع بازی داغ میکنه (البته روی لپ تاپ داغ نمیشه, پشت لپ تاپ و گوشه ی سمت چپش داغ میشه). ولی خب این داغ شدن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. قبلا هم گفتم این داغ کردن فقط برای وقتی هست که در حال بازی کردن هستین. در شرایط عادی دماش کاملا عادیه. شما ریویوهایی که یوزرها تو اینترنت نوشتن و گفتن این لپ تاپ خیلی داغ میکنه رو خوندین. ولی از چند نفر که از این لپ تاپ استفاده کردن شنیدین که واسشون بر اثر این داغ کردن مشکلی ایجاد شده باشه؟کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
از سونی که همون سری Z هست که به نسبت کانفیگش گرونه. البته کیفیت ساخت بسیار بالایی داره. 14 اینچش هم سری CS هست که اونم کلا کانفیگ خیلی قوی نداره.
اتوکد فقط در مواقعی که از حالت فضایی و سه بعدی اون استفاده میکنید از گرافیک کار میکشه. اپل آلومینیوم ظاهر و کانفیگهای خوبی داره. گرافیک 9400 هم داره. از بقیه اپلها هم جدیدتره. اما من اصلا توصیه نمیکنم برای یک لپ تاپ چینی 2 ملیون پول بدی اون هم بیشتر برای ظاهر و برندش.نقل قول:
اگر پول زیادی داری پیشنهاد من مدلهای جدید ایسوس مثل U50Vg یا U80V که تازه تولید شده اند می باشد.
از نظر ظاهر و تکمیل بودن پرتها و قدرت پردازشی و کیفیت ساخت از اپلها بهترند. تنها عیبشون اینه که از اپل ارزونترند و مارک لوکسی محسوب نمیشن. (این اشکال برای افراد خرپول مطرح است)
توی یک فروشگاه چرا این مدل انقدر ارزونه؟
HP PAVILION DV7
CPU INTEL CORE2DUO 2GHZ-----------------------------------------------
RAM 4GB
HDD 500GB
VGA ATI 4650
LCD 17.3
DVD/RW
WEB BLUETOOTH
895,000تومان
:39: قشنگ بود.نقل قول:
به نظر من هم لپ تاپ های asus عالی هستند. به خصوص از نظر گرافیک.
سلام.
لپ تاپ 13 اینچی حدود 2.5 که بهترین سیستم رو داشته باشه چی پیشنهاد میکنین؟
1340 رو باید با سری sr مقایسه کرد نه با z. اگه می خوای بازی کنی، برو sr490deb بگیر، که گرافیکش 4570 ـه و یکی از قوی ترین توی 13 اینچ هاست (از 9500ge دل 1340 هم قوی تره). اگه حمل و نقل می خوای z بگیر که هفت دهم کیلو از 1340 سبک تره (به خاطر همین گرونتره)نقل قول:
من الان وارد تاپیک شدم که همینو بگم که دیدم شما پیشدستی کردی. اصلا یادم نبود سری SR هم هست. البته تا اونجا که من میدونم رم DDR3 و هارد دور بالا نداره ولی گرافیکش تو 13 اینچی ها قوی ترینه و وزنش هم از 1340 حدود 400 گرم سبکتره.نقل قول:
نقل قول:
من به شخصه تا حالا کسی رو ندیدم که 1340 ش سوخته باشه ولی خودم دو نفر رو می شناسم که 1330 داشتن که هنوز 20 ساعت کار نکرده سوخته :41: به خاطر همین این قدر می ترسم .
با این اوصاف اگه بخوام سونی با کانفیگ شبیه 1340 بخرم باید بالای 2 ملیون هزینه کنم ؟ یعنی با 1900 لپ تاپ سونی سبک با کانفیگ بالا وجود نداره ؟:41:نقل قول:
سلام
برای برنامه نویسی با vs8 و کار با فتوشاپ cs یه لپ تاپ می خوام .
ازبین این سه مدل کدوماشون بهتره ؟
hp dv6-1215 , sony fw490ddb , sony fw490jcb
ممنون میشم راهنماییم کنید .
با سلام،
من ميخوام يك لپ تاپ dell vostro 1520 بخرم. در سايت هاي مختلف كه در مورد اين لپ تاپ جستجو ميكردم مشخصات متفاوتي نسبت به هم داشتند.
ميخواستم ببينم مدل هاي متفاوتي با اين نام از لپ تاپ وجود داره و يا مدل هاي تقلبي از اين مدل در بازار هست يا نه؟
در ضمن اگر ممكنه مشخصات كلي اين لپ تاپ رو بگيد.
ممنون.
با سلام به دوستان عزیز
لپ تاپ HP Pavilion DV6-1225 با مشخصات
Vga: Ati 4650
CPU:2.8GHz 6m
HDD:500 GB
Ram:4GB به قیمت 1670 (ایران اچ پی)
و
مدل Pavilion DV6-1215
Vga: Ati 4650
CPU:2.53GHz 3m
CPU:2.8GHz 6m
HDD:500 GB
Ram:4GB به قیمت 1320 (ایران اچ پی )
به نظر دوستان اختلاف قیمت 350 تومنی فقط مربوط به اختلاف cpu میشه یا در کیفیت lcd ، اسپیکر ، میکروفن و ... هم تفاوت وجود داره ؟
ممنون میشم اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایند.
با سپاس
کامیاب و برقرار باشید
مشخصات کلی نداره! این مدل با قطعات مختلف در بازار هست! این موضوع تر اکثر لپتاپها هست! مثلا sony fw490 داریم 1200 یکی هم داریم 1800!نقل قول:
بهتون حق میدم که ذهنیت بدی براتون درست شده باشه. ولی مطمئن باشین هیچ مشکلی ایجاد نمیشه. لپ تاپ های دیگه هم داغ میکنن. حالا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر. اگه این داغ کردن مشکلی ایجاد نکنه نباید نگران بود. من خودم اگه نظرات بقیه رو در مورد داغ کردن این مدل نخونم اصلا به این قضیه فکر هم نمیکنم.نقل قول:
سونی دو نوع 13 اینچی داره یکی SR و یکی هم Z
مهمترین ویژگی سری Z جنس بدنه ش هست که از فیبر کربن ساخته شده (مثل بدنه ی ماشین های سوپر اسپرت). خاصیت فیبر کربن هم اینه که وزن رو بسیار پایین میاره و استحکامش هم خیلی بالاست.
با 1700 میتونین SR بگیرین که پروسسورش عین 1340 باشه و گرافیکش قوی تره و 400 گرم سبک تره و اگه اشتباه نکنم باتریش بیشتر می مونه. ولی از اون ور رمش DDR3 نیست و هاردش 320 هست (که فکر کنم دور بالا هم نیست).
به نظر من SR هم خیلی خوبه. روی اونم فکر کنین.
کمپانی هایی که لپ تاپ تولید میکنن یک مدل رو فقط با یک مشخصات تولید نمیکنن. بلکه هر مدل مشخصات مختلفی داره که شما میتونین بسته به بودجه تون یک مدل رو انتخاب کنین. حالا یه مدل ممکنه پروسسورش ضعیفتر باشه و ارزون تر. و یه مدل مشخصاتش بهتر باشه و گرون تر. اگه قرار باشه فقط با یک کانفیگ تولید بشه اون وقت کسی که 1300 پول داره نمیتونه اون مدلی که 1600 قیمتشه رو بخره.نقل قول:
از این نظر دل از بقیه تنوعش بیشتره و شما اگه یه سر به سایت دل بزنین میبینین که برای یه مدل میتونین از بین 5 نوع پروسسور و دو نوع گرافیک و 4 نوع هارد و... کانفیگ مورد نظرتون رو انتخاب کنین.
البته بعضی از لپ تاپ ها مثل fujitsu-siemens هم فقط با کانفیگ های مشخص تولید میشن و به شما حق انتخاب نمیدن.
با سلام خدمت همه عزیزان
بالاخره با راهنمایی های دوستان تصمیم خودم رو گرفتم و قید 1340 رو زدم و تصمیم گرفتم لپ تاپ وایو 13.3 اینچی sr490deb رو انتخاب کنم و احتمالا شنبه می رم بخرمش .همین الان هم پایتخت بودم . کانفیگ زیر رو تو پایتخت داشتن :
cpu c2d p8800 2.66Ghz/fsb 1066/ 3m cache
ram 4g ddr2
h.d.d 320 7200rpm
13.3" WXGA LED full Hd
ATI 4570 512 dedicated up to 2.2g
56k+cam+ FP+ Blue tooth
OS XP-P + V
1.8 kg
USA
با بدنه کربن
پایین ترین قیمت با گارانتی امرتات 1700
ایران رهجو هم یه مدل مناسبه من داشت که اونم اینجا می ذارم :
vaio sr46gd/bپیشاپیش از جوابهاتون ممنونم .
centrino 2 c2d 2.53 montevina /1066/3m
4g ddr2
320 sata
ati 4570 up to 1.5g
13.3" LED
BT+modem+FP+cam
os vista b
1.99 kg
قیمت با گارانتی ایران رهجو 1790
اگه دوستان لطف کنن و آخرین راهنمایی ها رو هم بکنن واقعا ممنون می شم .
1- اول اینکه لطفا نظرتون رو راجع به دو سیستم بالا بخصوص اولی بنویسید و در صورت امکان یک نمره ای از 20 به هر کدوم بدید .
2- من سیستم اول رو از 1750 قیمت گرفتم تا 1680 ! همشون هم با یه کانفیگ با گارانتی امرتات . دلیل این همه تفاوت قیمت رو کسی می دونه ؟ یعنی هر چی اضافه بر می دارن سود فروشندست ؟
3- این که رو sr490deb دو تا سیستم عامل هست (xp+ vista ) عجیب نیست ؟ آیا خود امرتات روشون xp نصب می کنه ؟ چرا ؟
4- موقع خرید از کجا باید بفهمیم مثلا هاردش 7200 دور هست یا نه ؟ یا مقدار ram ، باس و کش cpu و مقدار real و share گرافیگ و ... . اگه ممکنه توضیح بدید .
5- در مورد گرافیک 4570 یه جا می گفت تا 2200 ، share می کنه یه جای دیگه می گفت تا 1700 . مگه چند نوع گرافیک 4570 داریم ؟
ای رو هم بگم که وقتی داشتم با یکی از فروشنده ها حرف می زدم یه آقایی اومد که دیروز xps 1340 خریده بود آورده بودش می گفت اپتیکش خرابه . dvd که می ذاشت توش ، دستگاه پسش می زد . البته گارانتی زیگورات بود که تعویضش کردن .
خیر بین کیفیت لپتاپ ها تفاوتی وجود نداره و فقط تفاوت در کانفیگ ها هستنقل قول:
مخصوصا cpu بر قیمت بسیار تاثیر گذار هست و با مراجعه به سایت intel هم میتونید این اختلاف قیمت را مشاهده کنید.
در سری FW سونی هم این قضیه صادق هست و بین کانفیگ ها با cpu p8700 و cpu T9600 اختلاف قیمت زیاد هست.
کیفیت LCD و اسپیکر و ...... در تمامی مدل های DV6 هم یکسان هستن
1. به نظرم این لپ تاپ فوق العاده س. همه چیش عالیه. من بودم می خریدمش. نمره نمیتونم بدم چون نمره معیار دقیقی نیست. ولی میتونم بگم خیلی خوبه. راستی یه چیزی. مگه SR هم بدنه ش کربنه؟ اگه اینطور باشه که خیلی خوبه. دور 1340 رو باید خط کشید.نقل قول:
2. احتمال داره به خاطر سودش باشه. شایدم یه چیزیشون فرق میکرده که شما مقایسه نکردین. در هر صورت بازار ایرانه دیگه. هر چیزی ممکنه.
3. من قبلا یه همچین چیزایی دیده بودم. فکر کنم خود کمپانی این کار رو میکنه. البته قابل انتخاب هست.
4. اگه لپ تاپ آک باشه که فکر نمیکنم مشکلی باشه. مشخصاتش هم مشخصه دیگه. حالا اگه خواستین تست کنین از همون properties و system information و اینجور جاها باید متوجه بشین.
5. در مورد گرافیک یه چیزی بهت بگم. اصلا شما بگو تا 10000000 مگ شیر میکنه. مهم نیست. مهم قدرت خود کارت گرافیکه. تاثیر اون مقداری که شیر میشه خیلی خیلی ناچیزه. پس بهش فکر نکن.
همون طور که خودت گفتی گارانتی هم موجوده دیگه. اگه لپ تاپی مشکل داشته باشه گارانتی حلش میکنه. باز هم بستگی به خود گارانتی داره که سرویس دهیش چطوریه. چون بحث گارانتی در ایران با خارج فرق میکنه.
سلام
یه مدل پیشنهاد کنید برای خرید؟
سقف پول رو شما 1 میلیون بگیرید.
من چون کار اصلی که میخام با نت بوک بکنم خوندن کتاب هستش پس برام مهمه که کیفیت صفحه نمایشش بسیار خوب و عالی باشه و قدرت سی پی یو و رم و چیزای دیگه در درجه بعدی اهمیت هستند.
بازی نمیخام باهاش بکنم و اینکه کار زیاد سنگینی ندارم.
ممنون
نقل قول:
در مورد اپتیک ها بگم که ماله خیلی از لپتاپ ها یا خرابه یا صدا میده و مربوط به شرکت دل نمیشه.
اکثر گارانتی ها هم اگر پاسخ گو باشن در همون لحظه عوضش میکنن. من که سونی دارم یه بار صدا داد عوضش کردم:31:.
در مورد گارانتی امرتات هم بر خلاف برخی از کارانتی ها قیمت هاش در کشور یکپارچه نیست و از طرفی خدماتش نسبت به قبل کمتر شده و بنظرم بهتره با یه گارانتی دیگه بخری چون واقعا خدماتش کم شده.
مشخصات تمامی لپتاپ ها بر روی جعبه دستگاه نوشته شده و جای نگرانی نیست و حتی دور هارد هم ذکر شده اما جهت اطمینان بیشتر مشخضات در بخش properties ویندوز و هم چنین device manager هست.
میزان share کارت گرافیک هم بدون که اصلا مهم نیست حالا می خواد 10gb باشه یا 1gb و هیج تاثیر خاصی بر عملکرد دستگاه شما نداره.میزان share هم بستگی به حافظه دستگاه شما داره .
مهم کارت گرافیک دستگاه شماست که ATI RADEON 4570 512MB GDDR3 CORE 680 ,MEMORY 800 هست
میزان share هم به احتمال زیاد همون 1700mb باشه.
سیستم عامل دستگاه هم بر روی جعبه نوشته شده و باید همون باشه و تمامی نوت بوک های سونی با سیستم عامل ویستا ارائه میشن و XP وجود نداره مگه اینکه خودشون نصب کرده باشن.
در کل سونی با xp زیاد رابطه خوبی نداره.
در ضمن مدل ded کاملا انتخاب مناسب تر و بهتری هست
سلام دوستان من میخوام یک لپ تاپ بگیرم حداکثر تا 1150000 نظر خودم روی dell studio xps 1340 2.4 هست اما نمیدونم این لپ تاپ سیستم عامل های 32بیتی رو ساپورت میکنه یا نه؟!
اگه لپ تاپ دیگه ای توی این حدود قیمت با امکانات بالا باشه ممنون میشم بهم معرفی کنید!
نظرتون دربارهی hp pavilion dv6-1215ee چیه؟در مقایسه با dell studio xps 1340 2.4؟
قیمت xps 1340 و dv6 1215ee از قیمت پیشنهادی شما که بیشتره!نقل قول:
بر روی تمامی نوت بوک ها نسخه های 32 بیتی هم به راحتی قابل نصب هستن. اما اگه 4گیگ رم دستگاه داره بهتره که از نسخه 64بیتی استفاده بشه.
البته نسخه های 32 بیتی هم با اصلاحیه ماکروسافت از 4گیگ رم هم ساپورت میتونن بکنن..
بین نوت بوک های xps13 و dv6 که انتخاب کردین هیچ شباهتی نیست و یکی در کلاس نوت بوک های پرتابل و دیگری در کلاس نوت بوک های ملتی مدیا.
اگر کاربردتونا مشخص کنید بهتر میشه راهنمایی کرد
کار من بیشتر برنامه نویسیه اما بعضی وقتا بازی هم میکنم!
سیستم عامل دستگاه هم بر روی جعبه نوشته شده و باید همون باشه و تمامی نوت بوک های سونی با سیستم عامل ویستا ارائه میشن و XP وجود نداره مگه اینکه خودشون نصب کرده باشن.
با عرض معذرت کاملا اشتباه میکنید. بعضی از لپ تاپهای سونی مخصوصا در کلاس بیزنس هر دو سیستم عامل XP و ویستا را با هم دارند چون میدونند کاربرها زیاد از ویستا خوششون نمیاد.
بعضی لپ تاپهای سونی درایور XP شون پیدا نمیشه مثل خیلی شرکتهای دیگه (مثلا ایسوس)
البته این بیشتر در تولیدات سال 2008 وجود داشت چون مایکروسافت قرار بود برای حمایت از ویستا پایان کار XP را اعلام کنه و دیگه XP را پشتیبانی نکنه. اما ظاهرا با فشار کاربران وهمچنین بوجود اومدن Netbook ها فعلا از XP پشتیبانی میکنه.