توی خط 7 هم از 30 تکون نمیخورهنقل قول:
timeout هم خیلی زیاد داره توی سرور های خارجی بازی کردن خیلی سخته (خصوصا دیشب و امروز صبح):2:
Printable View
توی خط 7 هم از 30 تکون نمیخورهنقل قول:
timeout هم خیلی زیاد داره توی سرور های خارجی بازی کردن خیلی سخته (خصوصا دیشب و امروز صبح):2:
برای بازی کردن آنلاین مثلا fifa 11 موقع بازی آنلاین ترافیک ماهیانه هم کم میشه ؟ اگه میشه زیاده ؟
نه عزیز از این خبرا نیست ... ،هر حجمی که اضافه بیاری باطل میکنند:41: ، هر طوریه استفادش کن:13:نقل قول:
اما اگه از تمدید موقت 3روزه استفاده کنی فقط از اون 300 مگابایت هر چی بمونه به دوره بعد اضافه میشه:20:
تایید می شه مشکل برطرف شده.
اندیشه خط 7
پینگ اکی
پکت لاست کم. زیر %3
خیر دوست عزیزنقل قول:
همش باطل میشه
اندیشه فیکس شده مثل قبلا....
یکی جواب ما رو بده :
برای بازی کردن آنلاین مثلا fifa 11 موقع بازی آنلاین ترافیک ماهیانه هم کم میشه ؟ اگه میشه زیاده ؟
نمیشه که کم نشه حتما کم میشهنقل قول:
fifa رو نمیدونم ولی COD4 که بازی میکردم هر ساعت حدود 70مگ کم میشد
برای آنلاین بازی کردن نامحدود خیلی خوبه من برای همین نامحدود گرفتم
کم میشه و بسته به تعداد یورزهای آنلاین هم بیشتر میشه مثلا بازی بتلفیلد2 اگه 64 نفر آنلاین باشن 14-15 کیلو بایت در ثانیه استفاده میشه و در تایید گفته های میلادجان باید بگم که بهتره نامحدود بگیرید واسه بازی:10:نقل قول:
خط4 امروز صبح تا نیم ساعت پیش پینگ شده بود 170 :5: ولی نیم ساعت اینترنت قطع شد الانم پینگ رفته رو 400:2:
محتوای مخفی: !
بازم قطعی داشتیم امروز برای چند دقیقه کوتاه البته
اینبار دیگه مشکل از مخابرات نبود !!!!!
کلا اندیشه با مرکز 4 پدر کشتگی داره فکر کنم
خط 7 هم اندیشه قطع بود
پینگ هم افتضاح با سرور های داخل ایران 250 :2:
شما مشکل نداری الان (پینگ؟) خط چندری؟نقل قول:
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2 :
گوگل و یاهو هم باز نمیشه×
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن:ساعت 6 بعد ظهر مشکل پینگ حل شد :19:
بچه ها الان دو روزه اينترنتم تمام شده از شانسه بدم هم معلوم نيست اين سايت انديشه چه مرگش شده ... موقعي كه از خونه وقتي تمام ميشد سرويست ميتونستي پرداخت كني اما اون كه بالا نمياد هيچي هر كافي نتي ميرم اونجا هم بالا نمياد اين crm.askiran.com واقعا موتستفم واسه اينا الان يعني من بايد تا شنبه بمونم 3 4 روز بدون نت !!! تا بلند شم برم سه راه گلايل ... ********
اين crm.askiran واسه شماها هم بالا نميداد ديگه ,ها؟
نقل قول:
rasht.askiran.com
تایید میشه اما دوست خوبم این قطعی ها طبیعی هست چون سرورها تو ایران هستند و نهایتا اپتایم 92 تا 94 درصد دارند و در لحظاتی از دسترس خارج شدن طبیعی هستنقل قول:
قبل از تاسف خوردن و این طور شاکی شدن لطفا یه خورده تحقیق کننقل قول:
کد:http://rasht.askiran.com
به این آدرس برو
اندیشه که باز بود تو این 2 روز، من رفتم تمدید کردم.نقل قول:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
خط 7
اندیشه
پینگ استیبل رو یاهو
250 تا 270
دوست عزیز ما هم اعتراضی نکردیمنقل قول:
دقیقا درک می کنیم
در کشوری که هزاران سازمان و شرکت و اداره موازی ، در کارهایی که بهشون مربوط نیست دخالت دارن بهتر از این نمیشه
خط 5 الان وضعش چطوره؟
اینم اینترنت ماهواره ای بنده سند از adsl و ریسیو از ماهواره .
اکانت 2 مگ هستش
اکانت 2 مگ هستش
اکانت 2 مگ هستش
سلام دوستان یه سوال درباره ی مودم دارم.
من توی تنطیمات مودم فایروال رو برای امنحان فعال کردم . بعد از این کار موقع اتصال به چیز پی ان ارور 628 دریافت می کنم .
من فایروال رو دوباره غیر فعال کردم اما این ارور رفع نشد .
می خواستم بدونم چطوری می تونم مودم رو به تنظیمات کارخونه برگردونم .مودمم زایکسل هست
به هیچ وجه توصیه نمیکنم که از این سیستم استفاده کنی. ارسال و دریافت ماهواره ای یک جرم امنیتی تلقی میشه و برای ماها که فقط میخواهیم تو اینترنت وب گردی کنیم و از سرعت بالا استفاده کنیم لقمه گلو گیریه.نقل قول:
ضمنا این خبر رو هم ببینید بد نیست
کد:http://www.itiran.com/?type=news&id=15757
عزیز ما شش ساله داریم استفاده میکنم امنیتش هم بالاست مشکلی نداره .
اگه هم سند هم ریسیو از ما هواره باشه بله خطرناکه ولی چون سند با اینترنت معمولی و ریسو از ما هواره هستش خطری نداره .
خواستم گفته باشم دوست عزیز خود دانی. یه موقع اش نخورده دهن سوخته نشی :نقل قول:
اینم عین متن قانون جرایم اینترنتی:
ماده (24) هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتکل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعکس استفاده کند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
اینم قانون کاملش:
کد:http://peyvandha.ir/0-8.htm
من موندم رو این ورژن Vb هم می شه تگ Html رو هایپرشم بزارنا چرا نمی زارن D:
نقل قول:
اون فروم که گفتیو دیدم هیچ ربطی به شاتل رشت نداشت.توهم فانتزی و تو داری که فکر میکنی شرکتای دیگم سرویسشون مثل اندیشه فضاحت باره!!
آقا من این هفته واسه خونه پدر زنم میخوام شاتل بگیرم , به زودی به همه این شایعات پایان میدم خودم میام اینجا براتون وضعیت شاتل رو مینویسم با "مدرک" :دی
سلام
داخل رشت کجا می تونم مودم زایکسل بخرم؟
کسی جایی یا مغازه ای را سراغ داره بگه؟
دوستان بین این مدل ها کدام بهتره؟ یا اگر مدل بهتری سراغ دارید بگید؟
Zyxel Wireless N Home Router NBG-419N
Zyxel ADSL Modem Wireless P-660HW
Zyxel Access Point WAP-3205
Zyxel ADSL Modem Wireless P-650HW
آیا مودم بیسیم سرعتش نسبت به مودم با سیم ضعیف تر نیست؟ مثلا در مودم با سیم سرعت باز کردن صفحات وب و یا دانلود سریعتر از مودم بیسیم باشه و یا و...؟ هر کس نظری داره بده با تشکر
دوست عزیز سرعت ایران اصلا قابل مقایسه با سرعت ساپورت شده این مودم ها نیست .نقل قول:
شما از سرعت کاملا اطمینان داشته باشید .
در ضمن شما مودم بیسیم را نسبت به محلی که می خواید استفاده کنید و متراژ ان باید انتخاب کنید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
دوست عزیز استفاده از این سیستم ماهواره ای یک طرفه هیچ مشکلی نداره و غیر قانونی هم نیست.و اصلا قابل ردیابی نیست چون شما فقط دارید اطلاعات دریافت میکنید.وارسال شما با ای دی اسل و...... است.نقل قول:
اونی که شما میگید اینترنت ماهواره ای انلاین 2 طرفه هست که اصلا با این تجهیزات قابل دریافت نیست . اگر چند ملیون هم خرج کنید و لوازم را تهیه کنید تو اولین اتصال شما را ردیابی میکنند.
و شما را دستگیر میکنند
با تشکر.
هادی
یکی اعلام وضعیت کنه امروز صبح چطوره پینگتون تایم اوت دارید یا خیر ؟
اندیشه دوباره پوکیده...سرعت دانلود 1 کیلوبایت در ثانیه گاها 0 میشه .....
پس تائید میشه .
با وی پی ان مشکلی نداره.
وی پی ان ها روشن:5:
با تشکر.
هادی
من مشکلی با این موضوع ندارم. اگه شما راضی هستید من چرا ناراضی باشم :Dنقل قول:
اما این متن قانونه:
ماده (24) هرکس بدون مجوز قانونی از پهنای باند بین المللی برای برقراری ارتباطات مخابراتی مبتنی بر پروتکل اینترنتی از خارج ایران به داخل یا برعکس استفاده کند، به حبس از یک تا سه سال یا جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
شما چرا اینقدر شایعه پراکنی میکنی !!! داداش ما شش سال هستش استفاده میکنیم این قاونون هم ربطی نداره عزیز
اگه اینجوری بودش راحت همه ر یسیورها را میومدن رد یابی میکردن .
وقتی سندت با اینترنت معمولی باشه مشکلی پیش نمیادش خواهشا از چیز که اطلاعی نداری حرفشو نزن اینقدر هم اصرار نکن اگه اینجوری بودش خیلی ها الان باید تی حبس بودن منجلمه خوده بنده !
نقل قول:
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
حرفت کاملا درسته تائید میشه نمیدونم چرا یک عده بدون اطلاع از چیزی میان حرفی میزنم که ادم مات مبهوت میشهنقل قول:
. حرف شما کاملا درسته چون سند با اینترنت معمولی هستش مشکی هم نداره .:10:
باشه عزیزم من چیزی نمیدونم.نقل قول:
اما بر اساس مدرک و مستدل بهت اعلام نطر کردم اسم قانون و ماده قانونی رو هم بیان کردم و شما بدون دلیل ومدرک منو متهم کردی. مشکلی نیست هر جور راحتی.
یا من فارسیم اینقدر ضعیفه که نمیتونم اون ماده رو بخونم یا شما . این که شما 6 سال استفاده میکنی که دلیل نمیشه قانونی باشه. الان همه دیش ماهواره دارن و همه هم میدونن که ممنوعه. اگه پلیس بیاد بگیره نمیتونی بگی من 6 ساله استفاده کردم پس مشکلی نداره. استفاده ار دیش ماهواره بر طبق ماده 24 قوانین استفاده از اینترنت که تازه گیا تصویب شده ممنوعه و ربطی هم به ارسال یا دریافت نداره. فقط دارندگان مجوزSAP از سازمان تنظیم مقررات میتوننن با استفاده از دیش ماهواره لینکهای VPN بدن. اگر قانونی هست که استفاده از دیش رو ازاد میکنه لطفا اسم قانون و تاریخ تصویبشو بگو بقیه بدونن. اگه همچین قانونی نیست که نیست حداقل بقیه رو متهم نکن.
استفاده از دیش ماهواره غیر قانونیه و ممکنه 10 سال هم استفاده کنی کسی باهات کاری نداشته باشه اما اگه یه بار اصلا اتفاقی گرفتنت هیچ وکیلی نمیتونه کمکت کنه چون بر طبق نص صریح قانون غیر قانونیه.
حالا خود دانی
آره آره حتما! همه لنگ تاييد شما بوديم!!! :31:نقل قول: