من منچستري هستم ، ولي از اومدن كريس رونالدو به رؤال خيلي خوشحالم!به جز رونالدو و كاكا ديگه كيا اومدن؟؟اگر ويا و ريبري هم باشن ديگه خيلي خوب ميشه!! ميخوام دهن اين بارسلون سرويس شه!!
من منچستري هستم ، ولي از اومدن كريس رونالدو به رؤال خيلي خوشحالم!به جز رونالدو و كاكا ديگه كيا اومدن؟؟اگر ويا و ريبري هم باشن ديگه خيلي خوب ميشه!! ميخوام دهن اين بارسلون سرويس شه!!
من پیشنهاد میکنم شما تیم دومت حتما رئال باشه :دی
يشنهاد قابل قبوليه!!قبلآ هم خيلي از بازيكنايي كه خيلي دوست داشتم تو اين تيم بودن:::زيدان،ديويد بكام ، كارلوس ،مخصوصآ كارلوس!!!::::نقل قول:
پس اين امضات رو عوض كن بنويس منچستر و رئالنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش RmadridFC: مقامات باشگاه رئال مادريد در مراسمى باشكوه پيراهن جديد تيم فوتبال خود را رونمايى كردند
در پيراهن جديد رئال مادريد كمپانى چند مليتى شرط بندى Bwin روى پيراهن حك شده است. در سمت راست پيراهن يك نقش قديمى ديده مى شود كه آرمى است تلفيق شده از ۲ حرف B و S از كلمات برنابئو و سانتياگو. اين لباس جديد در فروشگاه هاى رئال مادريد در مادريد، ژاپن، چين، امارات، آرژانتين، برزيل، آفريقاى جنوبى و اتريش به فروش رسيده و طى ۲ روز گذشته فروش عجيبى داشته است. اقبال عمومى در خريد لباس جديد رئال مادريد با توجه به اينكه در سال گذشته هيچ موفقيتى در اين تيم كسب نشده در نوع خود كم نظير است.
پ.ن: در صفحه قبل عكسهارو گذاشتم
در حالی که این روزها همه ستاره آرژانتینی را در راه نوکمپ می بینند، سران باشگاه مادریدی اعلام کردند که تصمیم ندارند تا در این موضوع مداخله کنند.
سایت گل- برخلاف شایعاتی که این روزها در مورد مداخله سران باشگاه مادریدی در مورد خریداری ماسچرانو به گوش می رسد، مادریدی ها اعلام کرده اند که درخواستی برای خرید این ستاره آرژانتینی نداده اند.سران باشگاه بارسلونا مدتهاست که نهایت عزم خود را برای به خدمت گرفتن این ستاره جزم کرده اند و شنیده می شد که در روزهای اخیر سران باشگاه رئال نیز به جمع مدعیان خریداری این ستاره اضافه شده اند.
مدیر برنامه های ماسچرانو در گفت و گو با راک1 اعلام کردند که هنوز پیشنهادی از سران باشگاه مادریدی نگرفته اند. بدین ترتیب سران باشگاه کاتالان هنوز پرامیدترین تیم برای خریداری ستاره باتجربه لیورپول هستند. مدیر برنامه های ماسچرانو هنوز در اسپانیا به سر می بردند و مشغول مذاکره با مسئولان اجرایی بارسا می باشند و به نظر می رسد که در روزهای آتی این ستاره نیز سفری به اسپانیا خواهد داشت.
پیش از این،گزارشها حاکی از آن بود که سران بارسا پیشنهادی 41.5 میلیون یورویی را به سران لیورپول داده اند که احتمالا بویان نیز بخشی از این انتقال خواهد بود.
اقا به نظرم 2 تا دیارا ها رو بدیم با یه پولی یا این ماسکرانو رو بگیریم یا الونسو !
آقا من حوصلم سر رفته! چند وقته خبر داغ نداشتیم.
به این کریس بگین حداقل بیاد لباسش رو تحویل بگیره، دوتا روپا هم بزنه تو چمن سانتیاگو، یکم سرگرم بشیم: دی
پیراهن رئال مادرید دارای پیشینه ی صد ساله است و تا به حال به وسیله ی بهترین بازیکنان کره ی زمین پوشیده شده است.اما این تنها لباس نیست که گذشته ی جالبی را دارد.سبک ها و تکنولوژی جدید ابریشم این امکان را فراهم ساخته است تا هر فصل شاهد تغییرات جدیدی بر روی لباس ها باشیم.اما در پس همه ی این نشانه ها یک داستان جدید خوابیده است.
پیراهن فصل آینده شامل نام و شماره ی بازیکنان به صورت برجسته و کلفت و با جلوه های استثنایی خواهد بود.یک نگاه سه بعدی و ماهرانه از هر عمل غیر قانونی جلوگیری خواهد کرد.هر حرف و شماره شامل یک مارک مخفی و امنیتی خواهد بود که به وسیله ی دستگاه های حرارتی بر روی لباس درج می شود.لباس ها بسیار سبک و انعطاف پذیر هستند و در برابر آب نیز مقاوم می باشند.
اسپرتینگ آی دی کمپانی است که از سال 2003 اجرای طرح را بر عهده داشته است.این شرکت زنجیره ی تامین بسیار قوی و معتبری برای استخدام و آگاه سازی مردم دارد.این کمپانی هم چنین توانایی صادر کردن محصولات را به صورت مستقیم به رئال مادرید و فروشگاه های آدیداس در طول سابقه ی کاری خود دارد.
در آغاز سال 2005 که با ورود دیوید بکام به رئال مادرید همزمان بود فن چاپ زرد و مشکی در لباس ها به کار برده شد.این طراحی از برج های کیو و معماری مادرید الهام گرفته شده بود و دوباره درهای رئال مادرید را به سوی جهان گشود.در فصل جاری امکانات ورزشی رئال مادرید نیز ارائه خواهد شد.سانتیاگو برنابئو اصلی ترین اشتیاق برای طرح فصل 2007/08 بود و در فصل آینده از یک نمای سه بعدی و منحصر به فرد برای حروف و شماره ها استفاده خواهد شد تا آن ها را هم چون شیئی برجسته نمایش دهد.
عجب چه خبره
اين لباس جديد تيم قشنگه ها
من كه خوشم مياد :دي
آره پیرهن جدید خیلی قشنگ میزنه
خونت حلاله ! : دینقل قول:
اما خوب رفتیم سر کار ! :27::11:
----------------------------------------------
آنتی اسپم !!! : ال موندو چقدر باحاله خبرهاش ! فکاهیه ! شده گل آقا ! : دی
---------------------------------------------
این روز ها همه خالی می بندن شما چطور !!! : دی
نمیدونم چرا ولی بنده
با شمارهای پیرهن جدید اصلا حال نمیکنم
یادش بخیر شمارهای پیرهنمون زمان بکام و زیدان
وای یه حالت کشیده داشت
غوغا میکرد
من الانم یه پیرهن مال بکامش رو دارم
اصل اصله بعد 5 سال هنوز خوشگله و هیچ اسیبی ندیده.
================================
سال بعد ببینید این پرز چه پیرهنی میزنه
این پیرهن مخیله کالدرون و بلودا هستش
کار پرز نیست
من منتظرم باز شاهکاری دیگه ازش ببینم
100 خریدی ؟؟؟نقل قول:
نمیدونم چرا ولی بنده
با شمارهای پیرهن جدید اصلا حال نمیکنم
یادش بخیر شمارهای پیرهنمون زمان بکام و زیدان
وای یه حالت کشیده داشت
غوغا میکرد
من الانم یه پیرهن مال بکامش رو دارم
اصل اصله بعد 5 سال هنوز خوشگله و هیچ اسیبی ندیده.
یکی از بچه های ما رئالیه تیر بد جور ! منچستر هم خوشش نمی اد ! رفته بود دبی جو گیر شده بود لباس منچستر رو گرفته بود 100 تومن !!: دي
نه مال من گرونتر بودش
به درهم امارات میشد 599 درهم.
که میشه حول و حوش 150 تومن
ولی خوب اونقدر خوشگله و اصله که می ارزه
=
آگوئرو، انتخاب جدید مادریدی ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- این طور به نظر می رسد که فلورنتینو پرس حتی برای لحظه ای لیست بلندبالای خریدهایش را کنار نمی گذارد و طبق اخبار منتشره، نام سرخیو آگوئرو، مهاجم 21 ساله و آرژانتینی اتلتیکو مادرید در صدر لیست خرید او قرار گرفته است.
به نقل از روزنامه ال موندو دپورتیوو، مدیر باشگاه مادریدی که در خریداری بازیکنان از تیمهای رقیب،ید طولایی دارد ، پیشنهادی 65 میلیون یورویی را برای خریداری آگوئرو آماده ساخته است.
این درحالی است که مذاکرات این باشگاه با داوید ویا، زلاتان ایبراهیموویچ ، کریم بنزما و دیه گو فورلان با مشکلاتی مواجه شده است و در این میان پرس ترجیح می دهد که مذاکره با سران باشگاه را فراموش کرده و مستقیما با بازیکنان تماس برقرار نماید. البته متقاعد کردن آگوئرو برای پیوستن به رئال کار سختی است.
این ستاره آرژانتینی در آخرین صحبتهایش در این رابطه گفته:« رئال مادرید، تیم حریف اتلتیکو است و اصلا درست نیست که بخواهی به هواداران تیم،هم تیمی ما و سران باشگاه خیانت کنی، به ویژه اینکه آنها همیشه با من بسیار خوب برخورد می کرده اند.»
از سوی دیگر سران رئال برای جذب این ستاره جوان می بایست رقابت حساسی را با سران چلسی داشته باشند، چرا که سران باشگاه لندنی نیز پیشنهادی 52 میلیون یورویی را برای خرید آگوئرو به دفتر اتلتیکو ارسال کرده اند.
====================
وااااااای
من عاشق این بازیکنم
دیونه اگوئرو هستم
به نظرم یکی از بهترینهاس
چه شود این ترکیب
فکرشو بکنید
-------------------------------------------
----------------------کاسیاس------------------------------
آربیلوا----------راموس--------------په په-------------مایکون
-
--------------------------دیارا-------------------------------
-
-ریبری------------------کاکا------------------------رونالدو
-
---------------------------------------آگوئرو(هیگواین)----
-
---------------------ابراهیموویچ(هانتلار)-------------------
==================================
من که غش کردم
وای پسر عجب خط هافبک رویایی میشه !!
خوبه ! هر 2 تیم مادریدی هستن دیگه ! آگوئرو بیاد رئال انگار که تو اتلتیکو مادریده ! : دی
اما من دلم بازیکن اسپانیایی میخواد!
تازه از آگوئره بدم میاد، چون فامیل مارادونا هست، مارادونا هم گاوه، چون هیگواین رو دعوت نمیکنه تیم ملی!!!
تازه اتلتیکو مادرید که به همین راحتی به رئال بازیکن نمیده!!!
فقط به خاطر شما ویا و سیلوا رو میاریم ! 2تا اسپانیاییه توپ !نقل قول:
موندم والنسیا تا 2 روز پیش نون نداشت بخوره حالا واسه ما شاخ شده میگه ویا فروشی نیست !
اون احمدم که کلا عاشق همه هست !
خوب رئال یه چیز دیگس بایدم گرونتر باشه !! :دينقل قول:
نه مال من گرونتر بودش
به درهم امارات میشد 599 درهم.
که میشه حول و حوش 150 تومن
ولی خوب اونقدر خوشگله و اصله که می ارزه
=
اون شماره و اسم بازیکن روش نداشت !
ماشالله استدلال !!!:دينقل قول:
تازه از آگوئره بدم میاد، چون فامیل مارادونا هست، مارادونا هم گاوه، چون هیگواین رو دعوت نمیکنه تیم ملی!!!
خوب وقتی بازیکن خوب باشه مگه می شه چیز دیگه ای گفت ؟؟؟نقل قول:
اون احمدم که کلا عاشق همه هست !
give me six !!:Dنقل قول:
وااااااای
من عاشق این بازیکنم
دیونه اگوئرو هستم
به نظرم یکی از بهترینهاس
چه شود این ترکیب
فکرشو بکنید
ایول !! منم پارسال می گفتم ولی کالدرون خر نمی فهمید !! حالا پرز عزیز اومده !!: دي
وااااااااای رفقا
چه بازی میکنه این کاکا
بهترین بوده تو بازی ایتالیا-برزیل
ایشالا تو رئال بهتر از این باشه
خیلی قشنگ بازی کرد
زنده باد پرز با این خرید رویاییش
کاکا ترکونده ! خیلی تمیز بازی می کنه ! راستی گل بازی قبل رو دیدین کاکا زد ؟؟؟ دیریبلش رو دیدین تو محوطه جریمه ؟؟ اون وقت می گم فرناندو تورس خونسرد ترینه !! اگه این جوره کاکا واسه خودش یه ماره ( اگه درس گفته باشم !: دي )
خیلی وقت بود بازی کاکا رو ندیده بودم...واقعا حال کردم...به این میگن ستاره................
آره واقعا قشنگ بازي كردنقل قول:
هر يه پاسي كه ميداد مزدك ازش تعريف ميكرد
رئال مادرید ژوان مدافع برزیلی رم را راه حل مشکلات خط دفاعی خود می دانند...
سایت گل : ارنستو برونزتی مسوول نقل و انتقالات رم اعلام کرد دانیله دروسی به رئال مادرید نخواهد رفت اما امکان پیوستن ژوان به کهکشانی وجود دارد.برونزتی در گفت وگو با ForzaRoma.info گفت :"یکی از هدف های رئال تقویت خط دفاعی در مهلت نقل و انتقالات است و اگر ژوان درخشش خود را در رقابت های جام کنفدراسیون ها ادامه دهد بدون شک مسئولان رئال برای جذب او اقدام خواهند کرد."
البته این روزها بحث فروش باشگاه توسط مالکان رم، بقیه موضوعات را در حاشیه قرار داده است.تا روشن شدن موضوع مالکیت باشگاه به نظر می رسد هیچ نقل و انتقالی صورت نگیرد.رئال باید مبلغ قابل توجهی برای به خدمت گرفتن مدافع برزیلی رم بپردازد چرا که این بازیکن کمتر از یک ماه پیش قراردادش را با جلوروسی تا سال 2013 تمدید کرد.
رویستون درنته باید رئال مادرید را ترک کند و با پیشنهاد های متفاوتی روبرو شده است...
سایت گل : باشگاه آژاکس قصد دارد رویستون درنته بازیکن رئال را جذب کند.مارتین یول سرمربی آژاکس از درنته به عنوان یکی از اولویت های خود در مهلت نقل و انتقالات یاد می کند.رئال تقریبا تمام بازیکنان هلندی خود را در لیست فروش قرار داده استودرنته دو فصل پیش از باشگاه فابنورد به رئال پیوست.در آن زمان بسیاری بر این عقیده بودند که این انتقال بزرگ برای این بازیکن جوان کمی زود است و ابراز امیدواری کردن او بار دیگر به هلند بازگردد.
فیورنتینا به علاوه چند باشگاه لیگ برتری خواهان جذب این بازیکن 22 ساله هستند، از طرف دیگر مسئولان باشگاه پاناتینایکوس نیز خواهان جذب درنته هستند اما به نظر نمی رسد او بخواهد فصل آینده در لیگ یونان بازی کند.باید صبر کرد و دید این بازیکن جوان و در عین حال با تجربه از بین تیم های پیشنهاد دهنده در نهایت چه تیمی را انتخاب کرده و فصل آینده پیراهن آن را بر تن می کند.
رئال مادرید با جذب رونالدو در آستانه شکستن رکورد گرانقیمت ترین انتقال جهان است.فان نیستلروی معتقد است این انتقال برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود چرا که رونالدو بازیکنی است که همه چیز یک بازیکن کامل را دارد....
سایت گل : رود فان نیستلروی از مهاجم هلندی رئال از پیوستن کریس رونالدو به جمع کهکشانی ها هیجان زده است و معتقد است هم تیمی سابقش همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد.آینده مهاجم هلندی در رئال در هاله ای از ابهام قرار دارد اما او معتقد است جذب رونالدو برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود.رئال قرار است رقمی در حدود 94 میلیون یورو برای جذب رونالدو به منچستریونایتد بپردازد و فان نیستلروی از اینکه بار دیگر شانس بازی در کنار هافبک پرتقالی را پیدا می کند خوشحال است.
او در گفتگو با وب سایت رسمی رئال می گوید :"رونالدو بازیکن فوق العاده ای است.او در عین اینکه بسیار جوان است تجربه بسیار زیادی دارد.او تجربه بازی در جام جهانی ، جام ملتهای اروپا، لیگ قهرمانان و لیگ برتر انگلیس را دارد."فان نیستلروی معتقد است تجربه بازی در بالاترین سطح فوتبال جهان رونالدو را به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان نزدیک می کند."او هم از لحاظ تکنیکی و هم از لحاظ فیزیکی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.به نظر من او همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد."
اينكه امشب مصدوم شد دي:نقل قول:
ملیپوش پرتغالی میگوید هیاهو بر سر انتقال او بیدلیل است.
سایت گل: با وجود آن که کریستیانو رونالدو به زودی گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا خواهد شد، اما او گفته جنجال بر سر انتقال او بیدلیل است و این قرارداد تفاوتی با سایر انتقالات ندارد. مبلغ 94 میلیون یورویی که برای او پرداخت میشود او را گرانترین بازیکن دنیا میسازد. فلورنتینو پرس قصد دارد با خرید او و کاکا رئال مادرید را وارد دوران جدید کهکشانی کند.
با این حال رونالدو میگوید: «این انتقال تفاوتی با دیگر خریدها ندارد. من گفتم دوست دارم در رئال مادرید بازی کنم و دو باشگاه هم به توافق رسیدند.» این بازیکن همچنین گفته میتوانست این انتقال را مخفی نگاه دارد: «اشتباهاتی که روی داد تقصیر من بود، نه رئال یا منچستر. من دهانم را باز کردم و همین باعث شد دو باشگاه به مشکل برخورد کنند. میتوانستم اوضاع را به گونه دیگری کنترل کنم و همه چیز را فریاد نزنم.»
نقل قول:ديدي حدس من درست از آب در اومد علي؟نقل قول:
حالا عكساش در اومده
برات آف ميذارم برو ببين
شرمنده از بقيه دوستان
نميشد اينجا بذارم
بده من می زارم !! :دينقل قول:
شرمنده از بقيه دوستان
نميشد اينجا بذارم
id ايت رو بده برات بفرستمنقل قول:
از کجا خریدی احمد؟؟؟نقل قول:
منم می خوام!!! :13:
من خودمم دل خوشی از مارادونا ندارم، اما توهین نکن! چون به عنوان یه بازیکن، مورد علاقه و محبوب من و خیلی از افراد دنیاست. :46:نقل قول:
پیام خصوصی کن !نقل قول:
id ايت رو بده برات بفرستم
از دبی احتمالا 1 چون قیمتشم به همو ن جایی نوشته ده بودنقل قول:
از کجا خریدی احمد؟؟؟
منم می خوام!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که دوست عزیزمون Td گفتن همونی که اسمش رو نمیدووونم دینقل قول:
از دبی گرفتم
=============
در مورد مسئله دوم هم بگم بچها درسته به بعضی از اسطورها توهین نکنید
ممکنه یکی عاشق اون باشه
مث ابولفضل جان
بله ابولفضل هم خودش یه اسطورس !! :دينقل قول:
در مورد مسئله دوم هم بگم بچها درسته به بعضی از اسطورها توهین نکنید
ممکنه یکی عاشق اون باشه
مث ابولفضل جان
اینم عکسای
cr17 !!:D